Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok F1 bajnokok!
tudnátok nekem mondani egy köridőt Indiában?
van egy egyéni rekordom, de nemtudom mennyire számít jónak
köszi! -
dobobazsy
őstag
válasz
Motion_Blur #590 üzenetére
+1
...és ez eddig a legzavaróbb hibája. -
dobobazsy
őstag
kontrollerrel jól játszható?
2011-el játszottam billel, de én úgyérzem a 2012-es demo már nehézkesebb így. tervezem egy xboxos kontroller beszerzését, mert sajna nekem sincs több tízezrem kormányra
tök jó lenne nem kacsázva venni a kanyarokat, már amennyire ez megoldható kontrollerrel.köszi!
-
dobobazsy
őstag
na letöltöttem, elindítottam, átállítottam angolra.
kipróbáltam ezt a young driver módot, működött, aztán körözgettem volna a pályán, erre kifagyott a játék.biztos nálam van a hiba, majd hamarosan újra próbálkozok.
egyébként csak nekem tűnik nagyon rondának a videók minősége?
amikor megy egy autó, és szaggatva tükröződik rajta a világ, az zseniális -
dobobazsy
őstag
válasz
RevolutioN2 #308 üzenetére
ja értem! köszi szépen, akkor töltöm is a steamet!
-
dobobazsy
őstag
válasz
d.véderjoe #301 üzenetére
Sziasztok! tényleg elérhető már a demo? rá gugliztam, de nem találom, lehet bennem van a hiba. valaki tudná linkelni?
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest