Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Canon EOS DSLR topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
Ja, amúgy a teljesség kedvéért AMD RAdeon HD 7700 series videokártyám van, ha ez számít...
-
manya777
tag
Helo. Olyan kérdésem lenne, hogy mit tegyek olyankor mikor az F1 2011 ben a tükrök szürkék, plusz az auto fényezése is matt. De főleg a tükrök érdekelnek, mert nem látok bennük semmit, azt sem találom hol kellene átállítani bármit is.
-
manya777
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ott a gumi állítás is? Furcsa, mert mikor megnyomtam a gyorsmenü gombot nekem csak a benzin keverék változtatást hozta elő. Szárnyállás változás meg nincs? Akkor ha eső van és előtte még napos pályán indultam nem változtathatok semmin? Ez elég nyominak tűnik így. Mert akkor mi van a futamon? Indulok száraz beállítással és a végén szívom meg, vagy indulok eleve esőssel (ami a végén vagy lesz vagy nem) és akkor rajt után még a takarító babettán is otthagy.
-
manya777
tag
Hi. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az F1 2011 ben létezik e olyan, hogy futam közben karrierben tudok változtatni a gumistratégián, meg a szárnyak állásán? A motor állítást megtaláltam a szárny és gumik változtatását nem. Eddig 2010 essel játszottam, ott a gyorsmenük segítségével ezeken a dolgokon futam közben is tudtam variálni, itt a 2011 ben csak a benzin keveréken tudok (gondolom ez a 2010 ben annyit jelentett hogy motor átlagos vagy gyors). Amúgy futamon még nem mentem csak szabadedzésen, nemtudom ez számít e. Első évben vagyok, se kersz se semmi, de ezt tudtam is hogy így lesz, csak az a szívás ha a futamon pl elered közben az eső. Akkor hogy váltsak stratégiát? Furcsa lenne ha a 10-ben ez megoldhatóvá tették, a 11-ben meg már nem.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest