- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oli83
tag
Sziasztok,
Elégé zaj érzékeny vagyok, hamar elkalandozik a figyelmem, ezért igyekszem mindent bevetni a zavaró tényezők kiküszöbölésére.
Zajszűrős füllesekből eddig csak Sony-m volt:
-WH1000-XM4 Ez volt az első, irodába nekem tőkéletes, de nyáron meleg.
-WF1000-XM5 Kompaktabb kivitel, kisebb zajszűrés, de az egyszerűbb helyeken elég.
-WF1000-XM6 - Kellett az asszonynak egy füles, és én kaptam az alkalmon, XM5-t, az XM6-os új harangjaival megkapta.
XM5-XM6 zeneileg ugyanaz, viszont ami előre lépés, az a jobb megfoghatóság, valahogy jobban ül a fülemben, és a zajszűrés tovább fejlődött. Pont az a rész, ami nekem kellett. Még mindig beszűrődik a beszédhang, de már jóval kevesebb, mint az elődnél. A gépek melleti zajókat pedig szépen kiszedi.
Én nem bántam meg a váltást. -
creathall
kezdő
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nem chat GPT vette és én írtam félre, de ha csak ennyibe tudsz belekötni. Amúgy ha annyi fantáziád nincs, hogy megértsd, hogy 2021, akkor miére jó a kötekedés?
-
hushshs
csendes tag
Ez a beszéd szűrése ANC-al elég speciális dolog, hogy őszinte legyek eddig amit próbáltam, vagy olvastam róla, az jött le, hogy ebben egyik sem igazán jeleskedik. Nekem pl ez ok, amiért fejhallgatót nem veszek többet, amíg ezt nem csinálják meg. Irodai használatnál ez lenne a kritikus, hogy a beszédet kiszedje.
Az airpodsnál ez hogy van, kicsit jobb vagy rendesen kiszedi a beszédet? -
Entonii8
újonc
Megy a vita itt ezerrel,h melyik milyen minőségű, zaj szűrésről, stb. SEMMI ÉRTELME. A Sony füleseire pénzkidobás kiadni ennyi lóvét.. szarrá megy az akksija, másfél év múlva vehetsz még egyet...
Persze a bolygót védik, hiszen műanyag mentes a csomagolás.. -
sagit
veterán
Abban egyet értünk hogy az a focal mellett (meg még jó sok kábeles mellett) az összes bt füles kuka. Nekem is az ANC az egyik legfontosabb tulajdonság a magammal cipelos fuleseknel. Ha rendesen akarok zenét hallgatni azt úgyis otthon fogok hifin.
Én is nagyon vártam a sonyt de anyag minőségre nagyot csalódtam, szinte bovlinak néz ki az Előd mellett de egy airpods mellett foleg( a fehéret bontottam ki).
Ezt mondjuk bocsánatos bűn ha az anc jó, de sajnos csalódnom kellett. Jobbra számítottam mint az airpods pro harmasom. Jelenleg még mindig az a best agybadugos anc bol amit eddig próbáltam. KB egy órát teszteltem őket 1v1 zajos környezetben. Az airpods sokkal jobban szűri ha valaki beszél melletted.
-
Smiro
senior tag
1More PistonBuds Pro koppincs azt egész töltődoboz. Évek óta használom, az egyik legkiválóbb füldugó. Szerintem. És nem Sony áron.
-
fekete-puma
kezdő
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Vannak akiknek a Focal Hadenys sem lenne nagy szám, mert a 30-35k-s bluetooth fülesük is szól majdnem úgy.
Mondjuk akik így vannak, hogy nen hallanak ki nagy különbséget akkor ők olcsón megússza... -
hajbel
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Várjál, utána javított, hogy a hangminőség nem is számít, csak a zajszűrés

-
hajbel
addikt
válasz
fekete-puma
üzenetére
Egy Soundpeats H3 (12mm + dual balanced armatures) jobban szól mint ez. 40az alap ára, de BF környékén 30-ért is volt Alzában.
-
Piotor
tag
Most ezt olvasva kipróbáltam LDAC és Aptx Lossless forrással is az earfunt BTD700 adapterrel. Szerintem nem csak papíron jobb a lossless és már az XM4-et is azért adtam el tavaly, mert ugyanígy éreztem a Momentum 4 tws-hez képest.
De ezen tök kár vitatkozni. Külön hallgatva mind kva jól szól.
Ami tény, hogy az earfun tök hülye, hogy ezt ennyiért adja. Szoktam direkt a Bowers & Wilkins Pi8-cal egymás után hallgatni és meg is találom azt a pluszt, amivel meg tudom magamnak indokolni, hogy végülis jó vétel volt 120-ert akciósan, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor mindenkit lebeszélnék bármiről, ami az Air Pro 4+-nál drágább. Feltéve, hogy nem csak AAC vagy SBC kodekkel szeretné használni, mert akkor tök átlagos a hangja, amint megtalálja a user az LDAC mód bekapcsolását androidon, onnantól garantáltan elégedett lesz. És itt jön be a képbe az airpods pro 3, mert az meg AAC-vel van ezekhez nagyon közel és annyival használhatóbb, hogy döbbenet. Nem is kéne hi-res kodek, mert amit az apple művel AAC-vel ma a felső kategóriában, azt androidon is tuti meg lehetne csinálni, csak optimalizálás kérdése. Aptx Lossless ma annyira macerás, hogy átlag usernek apple vagy LDAC, ami nem fog az agyára menni. És ezért lenne a Sony-nak ez előny, csak ennyiért úgy, hogy van sokkal olcsóbb és hasonló jó? Persze a lossless dinamikában főleg jobb. Amíg egy csendes szobában ülsz. Mászkálás közben mindegy, nem hallani a részleteket annyira.
-
mókuska
tag
Nekem idáig volt xm3, xm4 és most xm5. Az igaz, hogy az xm4-nél volt akksi probléma egy firmware frissítés után. Annak én sem örültem. Cseréltettem mind a két akksit benn. De a másik kettővel soha nem volt bajom. Pedig az xm3 is megvolt vagy 2 évig. És az xm5 is már 2 éves. És szerintem az xm6-t is meg fogom venni. Mert jól szól, sportolás közben nagyon jól illeszkedik.
De szerintem mindekinek egyéni preferenciája, hogy mit választ. Az biztos, hogy bármelyik műszaki cucc bármikor el tud szállni. Független a márkától.
Jaaa....egyiket sem garanciálisan vettem
-
Entonii8
újonc
Vicces olvasni a hozzászólásokat.. XY mennyivel jobb, milyen hangzás, stb.
A VITA TÁRGYA LÉNYEGTELEN. Miért?
Mert a garancia után a SONY termékeket lehet kidobni a kukába.
MEGHAL AZ AKKUMULÁTORA!!! NE Vedd meg!
(Saját tapasztalat) -
mókuska
tag
Szélzaj.....én azt mindig kikapcsolom
Még az ANC-t sem szoktam használni. Főleg télen futásnál. A sapka ahogy hozzá dörzsölödik az eszközhóz állandóan szűrni akarja és attól recseg ropog. Simán van annyi tőmítése a memóriahabnak, hogy semmi zavaró hang nem jön be.
Mondjuk én rootolt telefonon, JamesDSP-vel használom. A füleshez tartozó autoEq beállítással. Azzal szól igazán szépen. -
hushshs
csendes tag
Ugrálj terpeszbe és csapd össze a kezed a fejed felett egy percig ide oda
Ez egy tudományos teszt 
Lehet én is veszek amúgy. Nekem valami ócska régi van, ami célnak megfelelt, de ha ennek tényleg ennyire szép a hangminősége, mint mindenhol írnak, akkor megnézem. Meg ez a szél zaj kezelése is vonzó, az szokott gond lenni.
-
-
tothl
addikt
Sajnos az enyém is tönkrement, egy szerencsétlen FW frissítés kinyírta az akkukat, de megcsináltam magamnak, vettem hozzá ami kell aliexpressen. Jó lett, nyilván látszik rajta, hogy szét volt szedve de működik. Sajnos a papírjait elhagytam már régen különben esélyes lett volna, hogy a Sony cseréli, akár egy XM5 -re, mint a külföldi fórumokon sokaknak.
-
hushshs
csendes tag
Tudom nem egy kifejezetten sport füles, de próbáltál esetleg ugrálni vagy futni benne, mennyire stabil, esetleg bent marad? Képen elég stabilnak néz ki a füledben.
-
Neck
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
Fekete-Puma: bocs, Alogonomusnak ment volna a válasz.
Alogonomus:
Ha az olcsó tömegtermékeket beleveszed, igen. Ez a termék a prémium szegmensben versenyez.Gemini 3 válasz:
Prémium szegmens: A 200 dollár feletti, "High-End" kategóriában a Sony részesedése sokkal magasabb, egyes régiókban elérheti a 15-20%-ot is, ahol közvetlenül az Apple AirPods Pro legfőbb alternatívájaként kezelik.Ebben a szegmensben a hangzás és a zajszűrés számít, és a Sony mindkettőben piacvezető.
Egyébként nem értem a kardoskodásodat. Ha neked a fenti szempontok fontosak, ne vegyél ilyet
-
fekete-puma
kezdő
válasz
Alogonomus
üzenetére
többség inkább egy kevesebb kompromisszumot igénylő és ráadásul nagyságrendnyivel olcsóbb fülhallgatót választ, amiben pont a zajszűrés esetleg kicsit gyengébb, viszont teljes körűbb szolgáltatáskínálattal rendelkezik
Ez eléggé ellentmondásosra sikerült.
A többség valóban a jelentősen olcsóbb termékeket veszik, ami van, hogy jobb kodek támogatást ad de rosszabb a hangzása.
Olcsó termékekből van annyi, hogy szatyor tele lenne velük, de jobb hangzással 100k körüliekből már nem olyan nagy a választék. -
Alogonomus
őstag
Mondjuk a te kijelentésedet sem igazolják ellenőrzött eladási adatok, azért te is csak úgy fogalmazol, hogy rendkívül sikeres, meg rengeteg ember veszi a Sony fülhallgatókat.
Akkor lenne igazolt az állításod, ha a világszinten eladott tws fülhallgatók komoly százalékát adná el a Sony. Most rákeresve, a Google AI válasza alapján "teljes" 4 % a Sony piaci részesedése a tws fülhallgatók piacán. -
Neck
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Közvéleménykutatást, vagy társadalomkutatást végeztél? Kérlek, óvatosan bánj ezekkel a "túlnyomó többség" kijelentésekkel! Attól, hogy neked ilyen szempontjaid vannak, másoké eltérő. Ezen felül, ne csak a magyar piacot vedd figyelembe, ugyanis a fülest az egész világon árulják.
Tudtommal a teljes termékskála rendkívül sikeres az egész világon, rengeteg ember veszi a Sonyt a zajszűrés miatt, úgy, hogy a fenti kritikával eddig sem, és most sem foglalkoztak.
Pont, mint én.Az én kijelentésemet az eladások igazolják. És a tiédet?
Kérlek, mutasd meg, honnan veszed, hogy a túlnyomó többséget zavarja az AptX vagy a BT5.4, vagy a késleltetés, és emiatt nem vettek ilyet!Ennyit a túlnyomó többségről.
-
creathall
kezdő
válasz
Alogonomus
üzenetére
Hozza! Csak sokkal jobban! Más szabványokkal, amihez Android alatt semmi nem kell! Ezen felül mire lenne szükséged?
Helyes, én meg a Sony-nál, az Earfun nálam meg sem közelíti a Sony 2001-ben bemutatott xm4-esem hangminőségét, sem pedig a zajszűrését, pedig az 4 éves ma holnap volt. Én 2002-ben vettem az enyémet.
Én nem vagyok sony fan, de van itthon mindkettő, és az xm4-esem elveri mindenben is az új ajándékba vett Earfun-t. Ahogy írod szubjektív.És ha kihasználom az LDAC-t, akkor érezhetően rosszabb hangminőséget is választ az olcsóbb fülesekkel.
Az LDAC-t meg natívan támogatja az Androidos telefonok mindegyike, amin Android 8+ fut.
-
creathall
kezdő
Lehet, hogy ismerni kellene a szabványokat, mielőtt elkezdünk dobálózni a szabványokkal:

LDAP:
Fő jellemzők:
Maximális bitráta: 990 kbps
Támogatott felbontás: akár 24-bit / 96 kHz
Választható módok:
- 330 kbps (stabilitás)
- 660 kbps (balanced)
- 990 kbps (quality)
Android natívan támogatja (Android 8+)
Cél: „High-Resolution Audio over Bluetooth”
Előny:
Magasabb maximális adatátvitel
Jobb potenciális hangminőség
Hátrány:
Instabil lehet 990 kbps módban
Magasabb energiafogyasztásAz aptX több verzióban létezik:
aptX (klasszikus)
- Bitráta: 352 kbps
- 16-bit / 44.1 kHz
aptX HD
- Bitráta: 576 kbps
- 24-bit / 48 kHz
aptX Adaptive
- Változó bitráta: kb. 279–420 kbps
- Dinamikusan alkalmazkodik
- Alacsonyabb latency
Tehát a Sony-nak van egy szabványa, amit az Android minden segéd chip nélkül támogat natívan, minőségben jobb mint az Aptx, akkor miért nincs Aptx?
Mégis minek is?Nincs Bluetooth 6, hang minőség szempontjából minek is?
Nem nagyon értem a dolgot.
Az Earfun és haverjaival összehasonlítani teljesen felesleges. Nekem is van meg egy Sony wf1000 xm4 is. 2002-ben vettem, a 2026-ban vett Earfun-t mindenben megveri, pedig 4 éves.
Akkor mit tudhat az xm6? -
Pietro68
csendes tag
Néztem a különböző hozzászólásokat. Sokan hiányolják az APT-X kodeket. Ezt a Sony a WH-1000XM4-el kivezette. Egyszerűen azért, mert az LDAC benne van. S ez egy olyan kodek, ami ma már minden normális Android telefon része. Ha valakinek még sem elérhető, akkor ott van az SBC amit a füles a DSEE technológiával HI-RES közeli állapotba javít fel. S a WF-1000XM6-ban már elvileg az AI segít neki ebben. Persze nem titok, hogy 120 ezer forintért nem vennék ilyen fülest. Még a Technics EAH-AZ100-as is olcsóbb. Egyébként nekem még most is egy WF-1000XM4-es fülesem van, s meg vagyok elégedve vele. Igaz, több mint 400 óra üzemidő után az akkuja már a végét járja.
-
polo493
tag
nekem momentum true wireless 4 van ha lemegy az ára ennek lehet lecserélem de dupla áron nem érdekel
-
mad823
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Összességében nagyobb piaci részesedése a MediaTeknek, mint a Qualcommnak. Aztán pl. a Samsung a legtöbb esetben Exynos-t használ, stb. Miért lenne kötelező csúcskategóriás telefont venni egy headsethez? Vagy máshogy kérdezem, miért ne akarná a Sony, hogy megvegyed a headsetjét akkor is, ha nem csúcskategóriás telefonod van?
-
movax
őstag
válasz
fekete-puma
üzenetére
Igen, ez valszeg így van, az én esetemben biztos.
-
vodrosjozsi
addikt
Szerintem az még elmegy, hogy túlárazott de hogy néz ki??
Nem értem miért kell ilyen bumfordi füles.
Igaz sokkal jobb vonal mint az airpods imitátorok, de azért na. Buds 2 pro vonalat miért nem követi senki? -
fekete-puma
kezdő
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nem tudom, hogy miért teszik de ha utána nézel pl a Technics EAH-AZ100, Devialet Gemini II, Apple AirPods Pro 3 egyik sem arról híres, hogy el lenne eresztve kodekek támogatásában.
Az EarFun nem egy kategória velük, mindegy, hogy mivel hajthatod. -
Alogonomus
őstag
válasz
fekete-puma
üzenetére
Mégis miből olvastad ki azt, hogy szerintem az EarFun Air Pro 4+ jobbat szól, mint a Sony?
Arra utaltam, hogy 120 ezres áron a Sony WF-1000XM6 ugyanúgy csak elenyésző számú embernek lesz csábítóbb opció egy teljesebb képességlistát felvonultató 30 ezres EarFun Air Pro 4+ ellenében, ahogy mobiltelefonok vonalán is a 700 ezres Sony Xperia 1 VII helyett szinte mindenki inkább másik – legalább olyan jó – csúcstelefont vesz lényegesen olcsóbban. Azért is vonult ki a Sony egyebek mellett a legtöbb EU-s ország mobiltelefonos piacáról, mert azon az áron alig van érdeklődés a Sony mobiltelefonok iránt, viszont a Sony nem hajlandó lényegeset engedni az árból.
-
Vikooo
addikt
válasz
fekete-puma
üzenetére
Szerintem szinte bármelyik dual-drive jobban szól. Főleg magasabb hangeronel ahol a Sony (legalábbis az XM5) totálisan elvérzik. Az ANC még mintha nem is lenne.
-
fekete-puma
kezdő
válasz
Alogonomus
üzenetére
Most mit akarsz kihozni belőle? pl, hogy aki a Sony-t vett 100k-ért az h@lye hozzá mert az EarFun Air Pro 4+ jobbat szólna 40k-ért?
Hiába több a kodek támogatása, meg az üzemideje, ha hanzásban elmarad... -
Alogonomus
őstag
És még vannak sokan mások is, akiket szintén nem érdekelnek a Sony ilyen limitációi, de a túlnyomó többség inkább egy kevesebb kompromisszumot igénylő és ráadásul nagyságrendnyivel olcsóbb fülhallgatót választ, amiben pont a zajszűrés esetleg kicsit gyengébb, viszont teljes körűbb szolgáltatáskínálattal rendelkezik.
-
Neck
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ezek engem pont nem érdekelnek / érdekeltek. Nekem xm5 van, és tökéletes. Minden működik, és a zajszűrése meg a Sonynak a legjobb. A többi más fel sem tűnik.
-
szami777
addikt
válasz
viragdani01
üzenetére
Köszi a tippet, nehéz döntés, de valahogy ki akarom próbalni mindet.
A wf 1000xm4-nél nem is a hangzással van bajom, hanem a gyári hibás aksival, még egyszer már nem akarom cserélni szervizbe, használom addig, amíg bírja, aztán döntök. -
mad823
őstag
Nem teljesen értem, hogy miért megy a sírás az AptX-ért és a BT6-ért. AptX-et eleve csak Qualcomm cuccok támogatnak, tehát az eszközök jó része kiesik amúgy is, plusz az LDAC-nál az AptX Lossless is max. papíron jobb. A BT6 meg pont semmit nem ad hozzá egy füleshez...
-
movax
őstag
Háát, ahhoz képest, hogy miket lehet ennek a töredékéért venni például Aliexpressről, nem is értem, mi folyik itt.
-
Morph33
tag
5.3-as bluetooth 2026-ban?
8,4mm-es egyutas meghajtó?
120 ezer Ft-ért?
Értem én, hogy Sony, meg csúcstermék, meg fasza az ANC, de szó sem lehet róla ennyiért. Szubjektíven meg még borzasztóan is néz ki. Hogy lehet ez ilyen bazi nagy ilyen pici egyutas meghajtóval?
Maradok az Earfun, Soundcore, Tozo vonalon ennek az árnak a töredékéért.A Sony fanok kíméljenek, a fentiek az én véleményem, nem szentírás.
-
Alogonomus
őstag
Nem is elvárás, hogy arányosan jobb legyen a drágább fülhallgató, de legalább semmiben se legyen rosszabb. Az például mindenképpen homlokráncolást érdemel, hogy megakadt a Sony az 5 éves 5.3-as Bluetooth szintjén. A valóban használható 50 ms körüli gaming üzemmód hiánya még csak-csak elnézhető, de az aptX hiánya komoly piaci hátrány, bár ez utóbbi esetleg a csak 5.3-as Bluetooth következménye is lehet.
A piachoz való ilyen hozzáállásuk csak ugyanazt fogja eredményezni, ami a mobiltelefonjaiknál is történt, hogy a piac marginális szereplőivé süllyednek, és végül esetleg ugyanúgy lehúzhatják a rolót, ahogy az LG mobilos üzletágával történt, amit szintén nem akart az anyavállalat tovább finanszírozni. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Teringettét
üzenetére
Nem kérték vissza (remélem nem is fogják), de nem szeretnék megválni tőle, a tartozék tesztekhez nagyon jól jön, plusz a mindennapokban is ezt használom már tavaly ősz óta, és nincs másik olyan készülék jelenleg, amibe úgy igazán szívesen átköltöznék. Vettem rá fóliát és tokot is.
-
Teringettét
csendes tag
Az az 1 VII eladó lesz, vagy majd vissza kell szolgáltatnod?
-
szami777
addikt
Köszönöm a részletes tesztet.

Wf1000 xm4-em van 3,5 éve, a wf 1000xm5-re váltástól lebeszéltek anno, most komolyan elgondolkoztam, hogy erre már lehet megérné lecserélni.
Nagy a belső viaskodás ez és az eah az100 között.Alogonomus
Örök érvényű mondás, hogy ahogy a fülhallgatóknák mész felfele árban, ott már egyre nehezebb érzékelni a különbségeket. Azaz egy 40 ezres earfun-nál nem lesz 3x jobb mindenben a sony, szimplán csak nagy egészét tekintve jobb. A sony tudja mit csinál egyébként, a csúcs fülsesei szinte kivétel nélkül nagyot szóltak.
Nekik nem cél az aptx, használja szépen mindenki a sony által fejlesztett ldac-t zenehallgatásra. -
Vikooo
addikt
XM5 -bol indulok ki az is mindent megváltó csúcs ANC és brutál hangzású TWS volt a maga korában, szinte az összes teszt szerint. Nálam csúnyán elvérzett, az egyutas kicsi meghajtó 50% hangerő fölött már nem tudott normálisan mélyet produkálni, ANC mintha nem is működne (Buds FE vagy Buds3 Pro suketszoba volt ahhoz képest)...
Ezt kihagyom, majd ha értelmezhető méretű dual-drive lesz benne nem japán mágnesvasút zajkiszűrésére optimalizált ANC -vel és normális appal akkor lehet újra megpróbálkozik vele.
-
MikeWazowski
veterán
Köszi a gyors tesztet.
-
Alogonomus
őstag
Az elégedetlenkedésem oka csak az, hogy a jelenleg már szűk 30 ezerért is megkapható EarFun Air Pro 4+ összes képességét minimum hozniuk kellene a drágább fülhallgatóknak, és az EarFun fülhallgatóhoz képest sokkal magasabb árukért cserébe kellene lényegesen többet nyújtaniuk. Legyen ez akár hangzás, akár zajszűrés, akár üzemidő, akár extra jelátviteli/jelfeldolgozási szabvány támogatása, akár egyéb plusz funkció.
Jelenleg néhány szempontból bár többet nyújtanak az EarFun fülhallgatóhoz képest, más területen viszont látványosan elmaradnak tőle dupla/tripla, sőt a most tesztelt Sony esetén egyenesen négyszeres árért cserébe. -
Piotor
tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nekem van az earfun Air 4 pro+, B&W Pi8, Airpods Pro 3, volt WF-1000XM4, Momentum 4 tws. Tényleg a Sony tudja a legerősebb zajszűrést, de az apple a legtermészetesebb. Pi8 dinamikáját semelyik nem tudja hozni, az earfun meg amit mutat 23000-ert hi-res forrással, az nem semmi. Nagyon nincs is értelme összehasonlítani őket, bármelyiket veszi az user, jól fog járni. Zenére Pi8, mindenre iPhone mellé pro3, mindenre Android mellé earfun. Sony, Sennheiser pedig annak, akik azt szereti...
-
Alogonomus
őstag
Eléggé érthetetlen, hogy a 120 ezres Sony fülhallgatóba miért nem fért bele akár a Bluetooth 6, akár a teljes aptX eszköztár, vagy a késleltetés opcionálisan 50 ms környékére csökkentése, miközben például a 40 ezres EarFun fülhallgató ezeket is biztosítja. Ez könnyen visszaüthet az eladásokban, mert persze egy Sony fülhallgató árában benne van a márkanév értéke is, de a tripla ár már szinte Apple árazás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb annyi a közös a tws-ekkel, hogy füllel hallgatják mindkettőt.

Gondolom van olyan fejhallgató, ami mellett a Focal egy kaptafa a többivel.