- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
+1 Remek ötlet, igen valóban áldás volna egy 2-3 cellás akkumulátor az Onyx studio mellet. Akkor talán még engem is rávennének hogy a Dockin utodja egy Onyx legyen.
Tesómnek Onyx 3 van, na az akkus módban halkabb mint a dockin. De az biztos a mélyeket nagyon szépen tudja leadni. Néha úgy éreztem, hol a mély láda ?Talán egy próbaként fel kell keresni a Harman Kardont és kérelmezni hogy a next gen hangszóró jöhetne nagyobb akkuvel. Ilyen kokány megoldás létezik de ez csak nem a igazi....
-
B1T3
Topikgazda
Fordítva, a Boombox kapta meg az Onyx Studio 5 mélyközepét.
Amúgy nekem van egy OS5, és egyáltalán nem vészes az üzemidő. Igaz, én ritkán bömböltetem, de még egy családi grillezést is bőven kibír, ahol azért a közepes és a magas között szokott lenni a hangerő. Persze ettől függetlenül a mérnökök megoldhatták volna (legalább a 6-nál), hogy kettő cella is elférjen. Na, de majd a 7-nél hátha összejön, úgyis kettő generációnként szokott lenni nagyobb szabású újítás, és szerencsére minden évben szokott érkezni újabb verzió (bár ebbe az idén talán beleszól a járványhelyzet).
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #9639 üzenetére
Ami tesódnek van mikori darab? Szerintem a töltő áramkor müködik még, talán a 3 cellából az egyik elszált már akkor se fog müködni az akkumulátor.
500X volt már töltve a 3 év alatt?Amúgy 3X1850-es cellával lehet potolni a régieket és utána ismét hosszú élet áll majd a hangszóró előtt. Ha az enyémnek egyszer kipurcan az akkuja én is a terv szerint 3X 3400 MAH-es akkut adok majd neki, és ezzel jocskán nőne az üzzem idő is.
Még talán a 26650 ami van még opcióként, de abba már nem vagyok biztos hogy beleférne, és ott csak 5000 mah kapacitás volna cellánként.Amúgy a Harman Kardonra kitérve, nekem is tetszett a hangja. De szerintem túlságosan kevés az 1db 18650-es cella egy olyan erős hangszórónál.
Sajnos még az Onyx studio 6 is 1 cellával rendelkezik, igy meg marad a házi kokány bővités. Én is mikor hangszórót akartam venni, a Dockin mellet volt akciósan 40E-ért Onyx 4 is anno, de a kis akku miatt elvetettem mint lehetőséget.
+1 Az Onyx 5-6 ahogy elnéztem a JBL Boombox Wooferéből 1-et kapott a mély hangok előállitásáért. Nyilván azért tolja olyan jól a mélyeket! -
B1T3
Topikgazda
válasz
stefi81 #9640 üzenetére
Az Onyx Studio 4 azért jelentősen öblösebb mélyet tud, szóval ha kevésbé szeretnéd azt érezni, hogy erőlködnie kell a hangszórónak, jó választás lehet. A méretéből fakadóan simán tolja azt is, amit a Motion+ már nem igazán képes. Persze valamit valamiért: az Onyx Studio 4 dizájnja messze áll a hordozhatótól (furcsa alakú, nyitott passzív membrán, nagy, nehéz), nem vízálló és kevesebbet bír az akkumulátor. Ezek ellenére én bátran merem ajánlani.
-
stefi81
tag
Van egy motion+ om de nem vagyok 100%-ig elégedett a hangzással. Méretéhez képes kiváló ez tény! De! Érzem rajta, hogy picik a hangszórók és érzékeny az elhelyezésre. Gondolkozom egy Onyx Studio 4-ben ami hasonló árban mozog. Szerintetek érdemes lecserélnem? (Méret nem számít, tudom hogy n egy kategória, de árban már ott van a kifutott 4-es)
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a JBL hangprojektor most nem ugyanott (abban a lakásban) van? Mert, ha igen, akkor - szerintem annál - ez nem lesz jobb. TV-zéshez biztos nem. Egyébként, ha túl hangos a JBL, akkor egyszerűen kicsit vegyél vissza mélynyomó hangerejéből ...
Bluetooth & TV, ill. videónézés esetén pedig érdemes bekalkulálni a hang elcsúszását, ahogy mcs írta."Jó lenne kivinni a teraszra kicsit vagy átvinni másik szobába ... " - erre jó (lehet) az Onyx 6-os.
Esetleg egy Dockin D Fine+ ? Ha, nem csak "diundisut" szeretnél hallgatni (ill. tartasz a túltolt basszustól), akkor ez lehet jobb választás lenne. -
Zyrius
aktív tag
válasz
<Adamsky> #9609 üzenetére
Van egy jbl sb 350 hangprojektorom melyladaval, de az lakóparkban túlzás és nem lehet mozgatni sem. Jó lenne kivinni a teraszra kicsit vagy átvinni másik szobába, de nem lenne rossz ha rá lehetne kapcsolni a TV-t is. Alapból jó hangja van a tv-nek csak a mély hiányzik.
Szóval ehhez a felhasználásához gondoltam ki az onyxot, ami jó lehet a fentiekhez.
Jó ötlet a teszt, van Bluetooth fülhallgató itthon ki is próbálom!
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Viktor77 #9610 üzenetére
Mondjuk normális tévénézési távolságból még egy soundbar is szinte pontszerű hangnak tekinthető, azaz sztereóhatásban semmivel nem rosszabb az Onyx Studio 5/6.
Egyébként ha tévéhez (is) kell, akkor meg nem olyan nagy probléma, ha nem megy a bluetooth, hiszen kábellel is össze lehet kötni, ami kb. pont addig tart, mint bluetooth-szal összecsatlakozni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Most ezt a TV-hez szeretnéd venni, vagy jó lenne, ha azzal is szólna? Másképp: hurcolni akarod magaddal "jobbra-balra", vagy ott fog a TV mellett állni?
Utóbbi esetben szvsz. tök felesleges egy - pláne ilyen - bt.-s hangszórót venni. Ugyanennyi pénzért kaphatsz soundbar-t (pl.) is.
Egyébként - ha mégis az Onyx 6 mellett maradnál - előbb teszteld a TV-t egy akármilyen bluetooth-os hangkeltővel (fej- v. fülhallgató, hangszóró). Ha, azokkal megy, akkor az Onyx-al sem lesz gond. -
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
HK Onyx 6 készülékkel szemezgetek.
Volna 1-2 kérdésem:
Van egy LG 55sm8600 PLA tv-m ami webos 4 és elvileg külső Bluetooth hangszóróval összekapcsolhato. Szerintetek működni fog az Onyxszal?
Másik kérdés. Többen írtatok H eléggé erőteljes a basszus. Ez max este lehet majd gond nekem. Olvastam H van valamilyen app amivel vissza lehet venni kicsit a basszust. Ez melyik app lehet?Köszi a választ előre is!
-
Greg-77
aktív tag
Én is ezt az egyet találtam ami alternatíva lehet. Tudom, hogy nincsen akksi, de talán az nem is annyira fontos egy ekkora dögnél, meg amúgy is kell kraft ezeknek, amit egy akku már nem feltétlenül tud kiszolgálni. Azt olvastam PB 300 is jobban teljesít ha 230 van dugva, ami teljesen érthető (HK Onyx Studio-t hallgatva döbbentem mennyit számít ez). Sajnálatos, hogy ebbe a kategóriába itthon nem nagyon van sok lehetőség. Kint azért van Aiwa exos-9, Soundboks 2, 3, DiamondBoxx XXL stb.. Nem csak hifi és egyéb elektronika de sok más területen is érezni azért, hogy sajnos még ez a jó öreg balkán ahol élünk. Persze tudom én, hogy lehet rendelni kintről, de mennyivel jobb dolog lenne bemenni egy üzletbe és mindet szépen meghallgatni és ott dönteni.
-
B1T3
Topikgazda
Mivel a speciálisabb igények közül csak a jó basszust emelted ki, így a Harman Kardon Onyx Studio 4-et és (főleg) az 5-öt tudom javasolni ekkora keretből. Ezek viszont kevésbé hordozható dizájnt kaptak, és az üzemidő sem a legacélosabb.
Ha fontos a hordozhatóság és a vízállóság, hangzás szempontjából kicsit kompromisszumosan adott a JBL Charge 4, vagy a keretet épphogy meghaladva a vadiúj Sony SRS-XB43.
-
B1T3
Topikgazda
Pedig 60 körül leginkább talán a Harman Kardon Onyx Studiók tudnak a legszebben szólni. Egész lineáris a hangképük (a közép egy kicsit kevésbé részletező), és bár van mélykiemelése, ez abban a tartományban van, ahol sok másik eszköz már meg sem tud szólalni, szóval van benne bőven tartalék, EQ-zni is kiválóan lehet, ha valakinek igénye van rá.
Régóta tervezek már írni egy topic összefoglalót, csak mostanában el voltam havazva. Remélhetőleg hamarosan összejön.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy korrekt BT hangszórót, amivel a grillezés közben vagy a teraszon lehet hangulatot kelteni. Nem elsődleges, de ha TV-hez kötve is tudna többet mint a tv gyári hangkeltője, az plusz öröm volna. Az alábbi két jelölt lenne:
- JBL Charge 4: 40k körül jó áron van, vízálló és a gumírozott bevonat miatt strapabíró, nagy akku
- Harman/Kardon Onyx Studio 6: drágább választás, cserébe talán jobb hang, ellenben nem tűnik annyira strapabírónak.Melyiket ajánlatnátok inkább?
-
B1T3
Topikgazda
válasz
macii97 #9324 üzenetére
Aki nem ért hozzá, az dicsérni fogja, már csak azért is, hogy igazolja maga számára a döntésének a helyességét.
Nincs még értelmes videó egyikről sem, ahol nem torz hangot rögzítettek volna, de itt legalább a következetesen gyenge mikrofonnal egymás mellett több cuccot is megszólaltattak, ezért lehet viszonyítgatni: videó. Hallatszik, hogy az Onyx Studio 5 toronymagasan a legjobb, a Blitzwolf BW-AS3 pedig csak kaotikus dobozhangot tud, amelynél még a BW-AS2 is tisztábban szól (feleannyiért). Persze a BW-AS2 nem tud ilyet, amellyel valószínűleg azt akarják bemutatni, hogy mennyire erős a basszus, pedig csak gyenge a tervezés, és nagyban megnehezíti a hangszóró elhelyezését. -
-szabi-
addikt
válasz
<Adamsky> #9125 üzenetére
Megnéztem őket.
Charge 4 (30W, 7500mAh)
Studio 4 (30W, 3000mAh)
SRS-XB41 (Technikai adatok? Ugyan már minek)
Armor POWER 6 (60W, 8000mAh)
Mivel jelenlegi sem bír ki egy délután+este időszakot Onyx a kis aksijával ki is esett.
Power 6 dupla akkora teljesítményt ígér viszont az aksija alig több, mint JBL.
Sony meg önmagát minősíti a titkolózással.
Még a Charge 4 az első számú ezek közül.
Köszi a tippeket. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-szabi- #9124 üzenetére
Talán - amit itt a topic-ban is szoktunk emlegetni - a Harman/Kardon Onyx Studio 4 vagy EVOLVEO Armor POWER 6 (ARM-P6) esetleg Sony SRS-XB41 (SRSXB41) ha kellene a fények
-
kristoph08
csendes tag
Nem a legfőbb szempont, az esetek 80%-ban nem vinném sehova, a maradékban pedig megoldanám bármelyiket, viszont az Onyx-ról a hordozhatóság miatt kezdek letenni, plusz nem is tetszik túlzottan.
Ár szempontból belefér bármelyik, de szerintem az Anker teljesítené az elvárásokat.
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy hangszóró vásárlásán, jócskán visszaolvastam a csoportban is, illetve az általatok ajánlott releváns oldalakat teszteket is végigböngésztem.
A kinézettek, a Dockin D Fine +, az Anker Soundcor Motion+, illetve egy Harman Kardon Onyx Studio 5. A vízállóság, illetve a hosszabb üzemidő miatt a Dockin vagy az Anker felé húzok. Ti melyiket mondanátok?
Illetve az látom, hogy a Dockin oldaláról lehet MO.-ra rendelni, de az Amazon azt írja, hogy nem szállítják ide az Ankert. Van ötletek, hogy honnan lehetne az Ankert a jelen helyzetben beszerezni?
Köszi szépen a segítséget!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Anno írtam ide párszor és az Onyx studio 4 iránt érdeklődtem. Végül aztán nem vettem meg. Lett az 5.1 házimozi mellé egy sztereó rendszerem is JBL Studio 230 és egy nobsound törpe erősítő. Van egy JBL Charge 2 és egy JBL Xtreme az egyes. Elégedett vagyok mindkettő bluetooth hangszóróval, méretükhöz képest hozzák a kötelezőt. Volt nálam kölcsönbe Xtreme 2 az rátett még egy lapáttal. A JBL Boomboxra lennék kíváncsi, videókat néztem róla, tudom élőben kellene meghallgatni valahol. Az ára mondjuk húzós. Hétvégi telken szoktam zenélgetni a bluetooth hangszórókkal. Aztán egyszer csak kipattant az agyamból, hogy kellene építeni egyet DIY módra. Nagyon régóta motoszkál az agyamban, hogy mit lehet kihozni, youtube-on rengeteg ilyen DIY videót megnéztem. Berendeltem az alkatrészeket kínából, még egy alkatrész hiányzik, de már felélesztettem a rendszert. Sajnos úgy néz ki a mélynyomót cserélnem kell másra, mert nem elég érzékeny szerintem. Az első tapasztalatom az, hogy nem olyan könnyű ez, mint ahogy képzeltem. Elég jól meg vannak tervezve ezek a gyári kis boombox hangfalak, nagyon hatékonyak méret/hangzás mutatóban. Szóval le a kalappal a tervezők előtt! A célom egy Xtreme2 és Boombox közötti kategória elérése, de a boombox földbe döngölése lenne az igazi győzelem. Sokszor elvesztem a reményt és nem látom, hogy sikerülni fog ez a project, de akkor is végigcsinálom, már csak magam miatt is, hogy mire vagyok képes. A végösszeg lesz még érdekes, hogy mennyibe fájt a project és hová jutottam el. Majd beszámolok, ha végeztem.
Egyelőre dióhéjban:
-20cm átmérő PVC csatorna 65cm hossz két végzáró kupakkal
-két darab hangszóró 16,5 cm átmérő (egyik hangszóró cserélve lesz most)[ JBL CS762 KOAX szélessáv ; SAL SBX 1620 Sub]
-úgy néz ki passzív membrán nem lesz (aztán később lehet mégis)
-Aero port basszus cső (ezzel váltom ki a passzív membránokat, lehet totális kudarc lesz)
-TPA3116D2 XH-M543 végfok
-AIYIMA 12V 4.2 Bluetooth MP3 Decoder Audio Module előerősítő
-12V 9Ah x 4db akku
-akku állapotjelző képernyő
-rengeteg kábel, kapcsoló, saru...
-csillapítóanyag
-hangszórórácsok
-fekete filc borítás kívülre
...
Majd jelentkezem mire jutottam, lehet nyár végéig eltart, mire elkészül a végleges alfa utáni változat.
Felélesztés kb. gamma változat: [link] -
-
B1T3
Topikgazda
Mivel a Partybox 100-nak jelentősen magasabb a max. hangereje, így nyilván mást nyújt még alacsonyabb hangerőn is. Nem feltétlenül lenne diszkomfortos, de nem tartom kizártnak, hogy sokszor kihasználatlan maradna, cserébe pedig normál hangerő mellett szerintem kicsit kevésbé kifinomult a hangképe, mint az Onyx Studio 5-nek (amely mint említettem, érezhetően több mélyet veszít max. hangerőn, de szerencsére ekkor sem annyira esik szét a hangja).
Ha azonos áron lennének, a Partyboxra voksolnék az igényeid miatt, de most, hogy az Onyx Studio 5 kifutó kezd lenni, és már 45 ezerért is kapható, az most megfontolandó, mert elég erős ár-érték arányban. -
Mr9333
újonc
Akkor az varosi legenda hogy a partyboxok 70%nal elvesztik a melyuket? Media marktban probaltam csak ki az onyxot es a jblt, jblnel olyan 30%nal mar forgolodtam ki nez a melyhangok meg a hangzas miatt, onyxnal ugymond siman felment 50%ig ilyen erzet nelkul. Maxon lehet masabb de banom nem hajtottam meg :D . Ha jol ertem Jbl diszkomfortos lenne mar lakason belul, melyei miatt?. Onyxnal par olyan kritikat olvastam hogy nem eleg hangos bar ez relativ de nyilvan a kategoriajan belul ertik
-
B1T3
Topikgazda
Szép, erőteljes, hangsúlyos mélyek: Onyx Studio 5
Hangos: Partybox 100Mivel a Partybox 100 elsősorban nagyobb területre (főleg kültérre) van tervezve, így az nyilván talán nagyobb eséllyel tud „megmosolyogtatni” (cserébe nem túl apró), viszont hacsak nem használnád ilyen helyeken is, valószínűleg elég lesz feleannyiért az Onyx Studio 5 is, amely legalább ugyanolyan mélyre képes lemenni (viszont max. hangerőn ebből elkezd veszíteni, míg a Partybox nem annyira).
-
Mr9333
újonc
Sziasztok. 4 hangszoro kozott gondolkoznek. Onyx studio 5 vs Dockin d fine vs JBL Partybox 100 vs House of Marley Bag of Riddim 2... ki melyiket ajanlana es miert? Majdnem mindent probaltam igaz nem max hangeron de nehez a dontes.... fontos lenne a szep eroteljes hangsulyos melyek, es hogy hangos legyen persze szepen is szoljon.... plusz ha hallgatom elmeny legyen es megmosolyogtasson olykor :D . Tenyleg nem tudom melyik lenne a jo valasztas...
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Szabi36 #8485 üzenetére
Ha belefér külföldről rendelni, akkor Amazon.de-ről Anker SoundCore Motion+ vagy Dockin D Fine, itthonról pedig most a Harman Kardon Onyx Studio 4 vagy 5 éppen beleférhet a keretedbe, ha a hangzás a szempont (üzemidőben ezek nem a legacélosabbak). Ha az kell, hogy sokáig tudjon üvölteni, a Charge 4 sem rossz választás természetesen.
-
carl18
addikt
válasz
Makszimusz #8404 üzenetére
Igen inkább egy hangullat videó, mint sem valódi teszt!
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.
A Zene Ratt-Round of Round 320 kb/s, igen szerintem a gond 1 méterre se volt a kamera a hangszórótól.
Csak kicsit bejárattam a hétvégén ha már megvettem, most amúgy se nagyon lehet emberek közé menni. Igy a természetbe jól esett ki menni.
Teljes jogos, ez a videó nem felel meg tesztnek. Az Onyx 3 hálozatról tesóm boltjában néha olyan mélyeket tól hogy az álam keresem.
Hát jelenleg a Dockin azért a 99-105 euroért jó vétel. Annak fényében hogy van már 45E-ért itthon hazai garanciával Onyx 5 többet nem is ér már manapság. De Xtreme 2 is lement már 60E alá, szóval van konkurencia minden ársávban.
Nekem kellet egy hordozható és nekem tetsző hangszóró ami kellően hangosan szól és az akkuja is jól birja. Tény nem tökéletes, de igy is az egyik legjobb amit hallottam. A hangja meg helyfüggő, nagyon számit hova rakjuk. Átlagban én is olyan 50-65% hangerőn használom zene hallgatásra. Teljesen hangerőn ritkán használom, néha még zavar is ha ordit. Inkább Kültéren van szükség a nagyobb hangerőre. -
B1T3
Topikgazda
válasz
Xalderon #8390 üzenetére
Nehéz ügy, mert a célzottan otthoni cuccok szoktak wifisek lenni, ezekbe viszont ebből adódóan általában nem kerül aksi.
Hangzásban szerintem az Onyx Studio 5/6-tal és a Go+Play-vel is elégedett lennél, de rock és metal zenénél talán picit jobb választás lehet a Go+Play. Volt már mindkettő, így egymás mellett is volt szerencsém meghallgatni őket, ráadásul én is éppen metal zenét hallgatok. Igazából a kettő hangképét összetéve lenne egy tökéletes bluetooth hangszóró.
Amikor egymás mellett hallgatva az OS5-ről váltottam a Go+Play-re, az azonnali benyomásom a basszus eltűnése volt, fordítva pedig hogy az OS5 mosottabb, kevésbé részletező középtartománnyal rendelkezik. Nos a Go+Play sem arról híres, hogy gyenge lenne mély tartományban, sokkal inkább arról van szó, hogy az OS5-ben van érezhetően több tartalék (talán éppen ez a hangolás megy egy kicsit a részletesebb hangkép rovására), szóval összességében azt mondanám, hogy a rock és metal zenék komplexebb szerkezetéhez (több hangszert is le kell képezni dinamikusan) talán jobban passzol a Go+Play (persze egy-két breakdownnál és bassdropnál jól jöhet a plusz mély az OS5 részéről
), de ár-érték arányban jelenleg véleményem szerint az Onyx Studio 5 bajnok ajánlat.
Mivel ezek bluetooth-osak, így természetesen semmi különbség nincs az Androidos és iOS-es kompatibilitás között. A telefonos appok egyik említett modellhez sem szükségesek, így ez sem releváns. (Azonban valóban tragikusak, amikor volt egy Harman Kardon Omni 10+-om, egy firmware frissítés konkrétan tönkre vágta a hangszórót.)
Elromló dolgokról én még nem nagyon hallottam, de az akkumulátor valóban lehet gyenge pont. Ugyebár az Onyx Studio 5-ben egy nem túl nagy kapacitású (3283 mAh) kapott helyet, viszont végül nálam ez maradt, mert a Go+Play már gyárilag furaságokat produkált (olyan volt, mintha sosem akart volna feltöltődni, mindig visszaugrott egy korábbi fázisra a visszajelző LED). Mivel én is olyan helyen használom, hogy szükség esetén mindig van a közelben konnektor, így a kisebb kapacitás engem speciel nem zavar (az általában általam használt alacsonyabb hangerő mellett így is hosszú órákig szól), és ha tippelnem kéne, a többi gyártó sem tud csodát művelni a Li-Ion/Li-Po aksikkal a technológiai sajátosságai miatt, legfeljebb szignifikánsan nagyobb kapacitásút belepakolni a hangszóróba, amelyben ennél fogva több tartalék van több száz ciklus után is.
-
Xalderon
tag
Sziasztok!
Erdekelne a velemenyetek.
Otthonra szeretnek egy wireless, elsosorban BT hangszorot (idealis az lenne, ha tudna a Wi-Fi -t is), amit telefonrol, ill. PC-rol hajtanek meg. Fontos, hogy legyen tapkabeles csatlakoztatasi lehetoseg is az aksi mellett.
A hordozhatosag lakason kivul nem szempont, csak lakason belul hasznalnam.
Vizallosag szinten nem erdekes.A legfobb szempont a hangminoseg, a hangzas.
Eloszor a Sonos One-t nezegettem es elegge jonak tunt, aztan kesobb rajottem, hogy csak Wi-Fi-t tud, BT-t nem.
A Sonos Move pedig tul sokba kerul, 140e -ert mar tulzasnak tunik.
Arban nem szeretnek 100e folemenni.Legutoljara a Harman Kardon-tol nezegettem hangszorokat: Onyx Studio 5/6, ill. Go + Play mini. Foleg metalt es hard rock-ot hallgatok, nem tudom ezekhez a Onyx melykiemelese pl. mennyire szerencses.
Viszont kicsit elbizonytalanodtam a a HK termekekkel kapcsolatban, mert tobb helyen olvastam, hogy fel-egy ev utan az aksi elettartama jelentosen lecsokkent, ill. 1 ev garancia lejarta utan tonkrementek rajtuk dolgok.
Valalmint a telefonos applikaciojukat is szidjak, mint a bokrot a Google app store-ban.Kinek milyen tapasztalata van HK termekekkel?
Mintha olyasmit olvastam volna, hogy Apple termekekkel tok jol tud egyuttmukodni, de Android-dal mi a helyzet, errol mit lehet tudni?Hasonlo arkategoriaban van mas gyartonak is hasonlo minosegu termeke, amit ajanlanatok?
Elore is halas koszonet!!
-
carl18
addikt
válasz
angyall #8361 üzenetére
Épitkezésre? Akkuról használnád? vagy Kábelről:
Onyxon belül melyik széria? Gondolom ha épitkezés némi porálloságra szükség lehet...Sajnos az összes onyx hangszóró 1 cellás 18650-es akkuval rendelkezik.
Harman Kardon Go play már kapott komolyabb akkumulátort.Tesomnak Van Onyx 3 és nem hangosabb mint a Dockin. Élőben teszteltem.
-
angyall
tag
Dockin és Anker között vacillálok, Oluv oldalán az Anker nem tűnik sokkal halkabbnak, de az Onyx mindegyiknél hangosabb... Kinek van tapasztalata, melyik hangosabb? Építkezésen használnám, általában szabad téren. Köszi a válaszokat!
-
-
carl18
addikt
Igen tudom, a onyx 5 a jbl boombox aktiv mélysugárzóját kapta.
Talán az onyx széria egyetlen gyenge pontja az akkumulátor. Láttam pár teardown videót, 1x 18650-es cella van mindegyikben..Ekkora teljesitmény mellé az nagyon kevés.
A Dockinba 3 db 18650 cella van, de elég jól és sokáig birja.
na meg a forma tervezése is sokkal jobban tetszet.
Mondjuk azért arra kiváncsi lennék ha a Onyx 3 mélysugárzoit átszerelnénk a Dockba mennyit javulna a hangzásA Dockin cégre még régebben ráitam, ők azt irták 2 év garancia van a hangszóróra. Addig nem akarom megbontani, de ha garancia lejár akkor lehet majd kisérletezni.
tesomnak onyx 3 van, ha véletlen tönkre megy úgy is nekem adja.
A Donor már meg lesz
-
carl18
addikt
Teljsen jól irod, jó a hallásod a Dockin valóban nem megy olyan mélyre mint az Onyx Studio.
Attől függetlenül jó a hangja.
Én tesom Onyx 3-ja ellen raktam össze, tény anna másabb mélyebb a basszusa. De a Dockinnak is teljesen jó
Embere válogatja kinek melyik hangzás jön be.
Ha van itthon Onyx garanciával akkor nem rosz vételMind kettővel jól jársz
-
B1T3
Topikgazda
Ízlés kérdése. Az 50-60 Hz-es tartománynál van egy kis kiemelés az Onyx Studio 5-nél, amely EQ-val kompenzálható, ha valakit zavar a túl sok mély, viszont míg az Onyx Studio 5 még egészen 45 Hz-ig szépen sugároz, a Dockin D Fine már 70 Hz-nél elkezd meredeken beesni, szóval annál alul elég sok információ el tud veszni a megszólaltatott zenékben.
A Dockinhoz sajnos még nem volt szerencsém élőben, csak Oluv adatbázisa és mérései alapján tudok nyilatkozni, és eszerint habár az Onyx Studio 5 is beesik kicsit 4-5 kHz között, még ezzel és az 50-60 Hz-es kiemeléssel együtt is lineárisabb a hangképe, mint a Dockin D Fine-nak, amely erősebben hajaz a V karakterisztikára.
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Atomgeszi #8313 üzenetére
50 Hz körül van egy kis kiemelés, de azért az elég sokat elmond az Onyx Studio 5 képességeiről, hogy ott van kiemelés, ahol mások már sugározni sem nagyon tudnak, de legalábbis nagyon kezdenek beesni.
A teljesítmény visszavétele nem vészes, 10-20%-ra saccolnám, olyan hangerővel pedig még aksiról sem szoktam hallgatni, hogy ez zavarjon.
-
Atomgeszi
nagyúr
Azért már nálam van az Onyx 5 1 hete, hát nekem maximálisan megérte a vásárlást!
Este sem zavaró a mélye. Deep/Progressive house-hoz rettenetesen jó.Amit sajnálok, hogyha nincs hálózatra dugva, akkor visszaveszi a teljesítményt. De csak néha hordozom. Viszont ott hálózati csatlakozás nélkül is ugyanúgy remekül szól, csak egy nagyon minimálisan veszi vissza a teljesítményt.
Asztalon notebook mellé is teljesen jól lerakható.Ha lesz Onyx 7, ahol végre elhagyják ezt a tápcsatit, és tesznek rá Type C-,t akkor arra váltani fogok. Amit még sajnálok, hogy nincs rajta akksi kijelzés. Oké, hogy jelzi, hogy le fog merülni, de az addigi állapotokat nem mutatja.
-
B1T3
Topikgazda
Ha „asztali számítógéphez IS” használnád, de elsősorban hordozhatóként, akkor a mostani 34 ezres áráért nem annyira rossz azért a Charge 4, hiszen azért vannak olyan extrái, hogy vízálló, illetve tudsz róla telefont tölteni. De basszusban azért nem a legütősebb ajánlat, ha nagyon fontos szempont, hogy mélyre menjen.
Ebben az említett Dockin D Fine is jobb, vagy most szintén nagyon jó áron érhető el a Harman Kardon Onyx Studio 5 is, amely gyakorlatilag mélyebbre lemegy, mint a JBL Boombox, csak természetesen max. hangerőben jelentősen elmarad attól, valamint a kialakítása miatt számítógép mellé nehézkes lehet az elhelyezése. -
Atomgeszi
nagyúr
Megvettem az Onyx 5-öt.
Nem bántam meg.
-
Tika6
tag
Nem toltam neki EQ-t.
Mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de 0 válasz érkezett kérdésemre, így lehet, hogy mellélőttem. Jó drága tévedés..Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
nem, sem a Denon Envaya 250, sem a HK Onyx 4 nem tudja még azt a hangerőt sem, amit a 2/3-ad annyiba kerülő Thonet Vander Kürbis.
Azért max hangerőn nem akartam órákat hallgatni, de jó, hogy ezt többen is mondjátok(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
Direkt arra a hsz-re reagáltam most, amiben Ati1979 bizonygatta, hogy a Denon mindennél jobb. Ezért választottam azt.
HK Onyx 4 ugyanannyiba _került volna akkor_. Most már elég nehéz menet lesz lecserélni. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)
-
carl18
addikt
Szerintem az adott árért függ mit akar venni, ha nagyobb teljesitmény kell természetesen az Onyx 4-et kell venni.
Persze a méret korlátolja a hangzást, bár teljes hangerőn mindegyik visszavesz a mély tartományból például.Telefonon nem érdemes plusz mélyet EQ-ba rányomni úgy természetes a torzitás. Ezek a bluetooth hangszórók általában úgy vannak elkészitve hogy Stock Equalizer beállitással jól szóljanak.
Tegnap tesztelgettem a Dockin, hát néha az előlapi rács szokott rezonálni nagy hangerőn basszusos zenéknél. Teljes hangerőn mikor dübögösebb zenét hallgattam a basszus valóban nem tökéletes.
De 2 kg az egész cucc, még igy is a egyik legjobb bluetooth hangszóró ami kezem között járt. Megnézném mit szól a Vifa ellen
Tesóm Onyx 3 van, azzal tudtam összemérni. Nekem jobban tetszett a Dockin hangzása -
A "kis" Denont a majdnem háromszor akkora Onyx-al hasonlítod össze és csodálkozol, hogy nem egyformán szólnak?
Denon 2x13W / Onyx 4x15W még jó, hogy hangosabb 26W vs 60W.
A Denon torzít full hangerő közelében? Persze, az Onyx ugyanakkora hangerőnél még csak fél terhelésen van, nem meglepő, hogy fél terhelésen nem torzít. Told fel full hangerőre azt is, az is torzítani fog.
Több a mélye az Onyxnak? Denon 750 gramm, Onyx 2060 gramm...
Én a Denont legfeljebb 75% hangerőn hallgatom ami ritka, mert jellemzően inkább 40-50%-on. Nincs is bajom a hangjával.
Ha a neked szükséges hangerőt a Denon full hangerőn tudja, akkor nem mérted fel megfelelően az igényeidet, és túl kicsi teljesítményű hangszórót vettél.
És akkor még nem boncolgattuk, hogy esetleg még EQ-t is toltál a zenére a full hangerő mellé. -
Tika6
tag
válasz
Ati1979 #7390 üzenetére
Ezt a denont hogyan kell szakszerűen "behallgatni"? Valami burn-in cd helyrerakja?
HK Onyx Studio 4-gyel próbáltam, amiben az egy dolog, hogy több a mély, mert nézhetem úgy is, hogy a Denon meg tisztábban szól. Viszont a HK Onyx 4 hangosabb és ami a legnagyobb parám, hogy a Denon torzít, ha felhúzom a hangerejét. Hogy lehet ezt fixálni, hogy ilyet ne csináljon?
-
gbr88
csendes tag
válasz
pècsimunkás #8121 üzenetére
Köszi mindenkinek a jó tanácsokat! A DOCKIN tűnik a nyerőnek, szállítással ez most a gyenge forint miatt kb 40k Ft. Még egy gyors teoretikus kérdés, ha esetleg találnék valahol még egy Harman/Kardon Onyx Studio 4-et szinén 40k-ért, akkor ti melyiket választanátok? Dockin vs H/K Onyx 4?
-
gbr88
csendes tag
válasz
barcasattila #8105 üzenetére
Az kicsit a 40k felett van, nem?
Egyébként keresgéltem már, nekem a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4 tetszett, ha azt 40k körül lehetne kapni, az jó lenne, de nem nagyon árulják már sehol. Valami ahhoz hasonlót keresnék én...
-
ribarszki
őstag
Kedves Fórumtársak!
Hosszas gondolkodás, olvasás és személyes benyomások/igények után kiválasztottam azt a BT hangfalat, ami a leginkább elnyerte a tetszésemet. Múlt héten megérkezett a Vifa Oslo.
Ezúton is köszönöm a segítséget Ati1979, Lami66, Williamgrant!Ezzel a kis beszámolóval csupán a véleményemet szeretném leírni, illetve annak segíteni aki esetleg gondolkodik az alábbi hangfal megvételén.
Szándékomban sem áll márkákat pro/kontra minősíteni, ha összehasonlítom más hangszórókkal, azt azért teszem mert kerestem azt a hangzásvilágot ami a nekem a leginkább hallgatható.
Számomra a zene semlegessége vagy pontosabban természetessége volt a fontos. Azt szeretem viszont hallani amit az előadó megálmodott. Itt kezdődtek a nehézségek, mert a BT hangfalak nem ebbe az irányba mozdultak. Én készségesen elfogadom, hogy valakinek a zenei ízléséhez a dominánsabb basszus áll közelebb.
Kipróbáltam itthon Tronsmart T6-ot az olcsóbb kategóriából. JBL Charge 4-et, HK Onyx 5-öt. Noha a HK szépen szólt (volna) de a túlságosan domináns mély minden egyéb részletet elvitt.
A sok pozitív visszajelzés miatt így marad végül a Vifa Oslo.Igyekszem összefoglalni a hangszóró pozitívumait:
-Hangzás. Ezt a legkönnyebb és egyben a leghezebb leírni. Mert tízféleképpen jellemezhetném, hogy mennyire jól szól, az sem írná le pontosan, hogy milyen döbbenetes a Vifa hangja. Végletekig részletező. Nagyon tiszta magasak, testes közép és közel sem tolakodó, de ha kell masszív mély. A hangnak van dinamikája és tere de mégis könnyed. A vonós, fúvós hangszerek olyan testesen szólalnak meg, hogy érezni a jelenlétüket. A hangját nagyon jó hosszú távon is hallgatni, közel sem fárasztó és minden műfajjal jól boldogul. Több BT hangfalat hallgattam, de a Vifa ebben egészen más szintet képvisel.
- Alacsony hangerő. A másik kritikus pont számomra. Alacsony hangerőn is élvezhető, dinamikus zenét ad. Náhány szálékonyi hangerőtől összeáll a zene egy egésszé és a hangerő 80-90%-áig ezt tartja is. Nagyon alacsony hangerőn is kellemes, meleg, analógos hangzású hangot ad.
- Hangerő: Bőven elgendő otthoni/kerti zenehallgatásra, kisebb társasághoz akár fő akár háttérzenének. 50-60%-nál nem is kellett feljebb venni.
- Egyéb: Még éppen hordozható a készülék. Talán méretben és súlyban ez a határ. (2,5kg) Masszív a felépítése, külön piros pont a szövetborítás. A BT kapcsolat nagyon erős, 2 fallal elválasztott lakásban is vette a jelet. Nagyon hosszú akku idő.(12óra)Hátrány:
-Az ára. Sajnon nagyon-nagyon vastagon fog a dánok ceruzája.
-Vezetéknélküliben csak BT kapcsolatot tud. (Ha valaki wifit szeretne, neki hátrány)
-Gyári telefonos applikáció botrányosan rosszNyilván egy rétegtermékről van szó /nagyrészt az ára miatt is/, hiszen nem egy kalsszikus party hangfal. Nem fogjuk horgászáshoz magunkkal vinni, vagy kerti munkára. Viszont ha a tiszta, precíz, testes hangzást keressük –már alacsony hangerőn is- és lehetőségeink megengedik, hogy megvegyük a készüléket, akkor nagyon-nagyon sok kellemes órát fogunk vele tölteni és nagyon rövid idő alatt a szívünkhöz nő.
-
ribarszki
őstag
válasz
Atomgeszi #7957 üzenetére
Pont ezért vittem vissza 5nap után az Onyx 5öt. Hallgathatatlan. Valójában pont azért, amiért neked tetszik. A te zenei stílusodnak lehet ez a megfelelő, de olyan brutál sok a mély, hogy ha nem az a cél, hogy dübögjön a basszus, hanem a részletezés, szép magasak, közétartomány, na abban tragikus! És mellé társul egy női táska forma... Onyx 3 sokkal sokkal kiegyensúlyozottabb hangkeltő volt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #7947 üzenetére
Na, csak beutaztam MM-be, nem bírtam ki.
Hát az Onyx 5 elég szépen szól.
Mivel deep és progressive -t próbáltam, azt kell mondjam, elég pazar.
A mély úgy 50% hangerőig átveszi az irányítást minden fölött, utána feljebb csavarva kezdi átvenni az uralmat a közép és magas és teljesen háttérbe szorul a mély. Szóval üvöltetni semmiképp sem érdemes, de 50%-ig(ami amúgy elég hangos volt még így is, hogy mellette szólt egy boombox és elég nagy zaj volt bent) minden mást leszólt, amiket lehetett próbálni és nem csak bekapcs kikapcs és nem adott hangot hangszórók voltak.
Xtreme nagyon doboz, GoPlay úgy kiemelkedően semmiben nem szólt jól. Lent kevés volt a mély, közép felső hangerőn sem jött meg igazán az ereje, úgymond nem volt se teteje se alja a hangzásnak. Én a régi Go Play(2-3 éve hallottam spanomnál grill partin) hangzásához nem is tudom hasonlítani, ahhoz képest harmatgyenge.
Próbáltam Sony 41-est is, hát annak se teteje se alja, dobozhang.. Többi végképp teljesen gyatra volt.Baranya megye, Pécs környéke valakinél meg lehet hallgatni ezt a GGMM M3 vagy M4-et?
Ja, ami baromira nem tetszik az Onyx-ban, hogy se az 5-ös se a 6-os nem képes Type C vagy legalább MicroUSB-n töltésre... Nem mintha nagyon akarna az ember hurcibálni egy ekkora "táskarádiót".. De akkor is.. Még csomagolj mellé tápegységet is.
Nagyon gáz ez.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez az Onyx Studio 5 mennyivel szól szebben, mint egy Charge2+?
Deep-Progressive house a kívánt tartalom.
(Sajnos vidéken sehol nem lehet meghallgatni, MM sincs itt)
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok
Van egy JBL Charge2+-om. Igazából semmi bajom nincs vele, csupán hangzásminőségileg többet szeretnék ide a konyhába.Deep - Progressive house-t hallgatok, szóval fontos a szép és pontos mély. Bluetooth is jó lenne, mert azzal "kötném" a notebookra.
Nem a hangos a lényeg, hanem, hogy tisztábban elkülönüljenek a hangok.
Méretben sem akarok egy baromi nagy ládát, hisz igazából csak a hangminőség fontos, nem a hangerő, hogyha elmegyek a fürdőbe, vagy a konyhába akkor leessen a csempe a falról.
[link] Ez a harman kardon Onyx Studio 5 milyen?
[link] Esetleg a harman kardon GO ?
Vagy ezeknek is megvan az a dobozos beütés hangzás?
Méretben elég lenne az onyx is.. -
carl18
addikt
válasz
Npeter25 #7719 üzenetére
Főleg szóbába kell ? Hálozatról akarod üzzemeltetni , akkor elég jó vétel a Harman Onyx 3. Sajnos az akkuja elég kicsi,szóval úgy nem bir túl sokat. 30E-ig. Nehéz az Onyx 3 felé licitálni, 30K-ig.
Szerintem veheted a Harman 30E forintig nem tudok jobbat mondani.
(#7718) ImACeltic
Hát a JBL Xtreme 1 azért rendelkezik hibákkal, oluv mikor a D Fine ellen tesztelte elég szépen letorzitott, de azóta tudtommal a firmware frissités megoldotta a dolgot. + Az akkura szoktak sokan panaszkodni, hogy gyorsan lehal.
Xtreme 2 lehet kicsit halkabb de sokkal mélyebre megy, bár élőbe kéne kipróbálni hogy azt kapd amit vársz.
Alternativa a Dockin D Fine, esetleg D Fine plusz nagyobb akkuval is pár extrával. Onyx Studio 5 is szóba jöhet ebbe az árkategóriába.
Nekem a D Fine van ami Xtreme szint, de egyesek Xtreme Killernek nevezik. Elég jól,hangosan, tisztán szól szerintem jó vétel. És azért olcsóbban beszerezhető mint a JBL-ek. -
milu
aktív tag
válasz
Npeter25 #7719 üzenetére
DOCKIN D CUBE 2er-SET, nekem ez működik (szettben, azaz két darab szól nagy megelégedettségemre) az íróasztalomon, nagyon meg vagyok elégedve, hogy a hosszas tesztnézegetések, keresés és számomra alapos válogatás után erre esett a választásom, szuper hangja van!
És jelenleg akciózzák! (Ez most párban közel annyiba kerül, mint a Harman Kardon Onyx Studio3 hangfal, valószínűleg 1 db, használtan!
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Szemezgetek egy Harman Kardon Onyx Studio 3 hangfallal. 27e ft-ert használtan jó vételnek számít? Vagy esetleg mit ajánlanátok max 30ért, főleg szobába.
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Az Amazonon most akciós Soundcore Motion+ hangszóróval kapcsolatban érdekelne a véleményetek.
Most egy Enusic Soundcap zenél itthon az udvaron, konyhában, gyerekeknek. Ettől kéne feljebb lépni, leginkább hangzásban és hangerőben is kicsit.. Nem a mély basszus érdekel, hanem a tisztább hangzás. Vettem már HK Onyx 5 hangszórót it, de visszavittem 3 nap után, nem tudtunk megbarátkozni. Noha sokkal tisztábban szólt mint az Enusic, de mindent elvitt a mély... Jelzem, a JBL hangszórókat sem tartom szép hangzsúnak, sőt kimondottan nem tetszenek.
Fontos a hordozhatóság és a zenei élmény, ha lehet ilyen mondani egy ilyen kis dobozra.
(Otthon a nappaliban Dali+NAD+Hivox Stereo rendszer zenél, az megoldott)Köszönöm!
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Rájöttem hogy kéne egy Bluetooth hangszóró amit tudok használni telefonnal, tablettal lakásban kertben ... És a tévéhez is tudom csatlakoztatni. Tesómnak a JBL Xtreme cucca volt már nálam egyszer az nagyon tetszett. Gondoltam veszek valami hasonlót és elkezdtem utána olvasni de annyi van, hogy nem lehet eligazodni közöttük. Van valami olyan ami nagyon ajánlott vétel ár/érték arányban a JBL mellett? Találtam 60ért 1 hónapos HK go+ play-t, Onyx studio 4et 45-ért, nézegettem blitzwolf-ot...stb. de csak bele zavarodtam
-
carl18
addikt
Na megjött a Dockin egy 20 percet volt időm hallgatni még csak.
Teszteltem kicsit, max hangerőn is próbáltam. Teljesen jó a hangja, a hangszóró massziv és minőségi az össze szerelése. Sehol se vacog,recseg,kattog.
Hangja teljes hangerőn se torzit, a basszusok is teljesen jók. Talán hogy ez az a mélyládás mély hang, nem megy nagyon mélyre. Én nem bántam meg a vásárlást, főleg igy akciósan szállitással sikerült 38500-ért hozzá jutni.
Méretét meghazudtoló hangzást képest nyujtani, mondhatni már rá hogy hifis hangzása van. Nyilván nem kell tőle elvárni hogy leszólja az 5.1-es házi mozit, de nem is erre készült. Nem véletlen értékelte ezt a hangszórót jól oluv, valóban nagyon jó vétel ezért az árért. Én féltem hogy a szimpla 4.0 bluetooth miatt majd nem lesz a legjobb a hangminőség. Nálam idáig 10/9, azért a maximumot se adom neki.
Bár igy utolag nem sokat volt a kezembe, de a 2 kg súly azért nem éppen a leghordozhatobb méret.Mély hangok terén az Onyx Studio 3 jobban szerepel, az sokkal mélyebre megy közepes hangerőn. Kerestem hol a mély láda, A Dockin mély hangjai is jók, csak más fajta mély nem olyan mélyre megy. Inkább ilyen boomos, hát most hogy ez meg lett majd talán még ha lesz akcióba earfun uboom lehet beruházok arra is. Kéne neki egy kis testvér amit lehet hordozni
-
carl18
addikt
Üdv! Mikor nekem meg lett a Sima Tronsmart T6 én is hasonlóan csalodtam. Persze ezért az árért, és ebből a méretből nem is szabad túl sokat várni.
Haveromnak ilyen T6 plus van, szombaton arról szólt a zene és lehet kicsit jobb mint a sima T6 de akkor sincs jó hangja. Vagyis nekem nem kéne ha arról volna szó, ha jobbat akarsz kerti party akkor nagyobb ligába kell lépni.
A Harman Onyx studió 3-4 ami Kertben is tud hangosan zenélni, esetleg a Dockin D Fine is elég hangos. Holnap megjön szóval tudok róla részletesen beszámolni, elég sok tényező van egy hangszórónál amit szemügyre kell venni.
Onyx studio 3 hálozatról 60 wattot tud, már csináltunk vele kültéri bulit. Azt bátran meren ajánlani, tuti nem hagy cserben. Az Akkuja egyetlen hátrány 2600 mah, de tény remekül szól és elég mélyre megy egy adott hangerőig.
Onyx Studio 4 3000 mah akkut kapot szóval egy kicsit ugradeltek rajta.
Esetleg aki merész házilag bővitheti az akkumulátort.Esetleg ird meg milyen árkategóriába keressel hangszórót, 20E alatt magyar rendelésből egyik legjobb a Divoom onbeat 500 2ND. Személyesen volt a birtokomba, nagyon ráver a tronsmartra. Talán a DOSS SOUND XL egyik super vétel, ha kicsit hifisebb hangzás kell akkor jól jön az aktiv mélynyomó a hangszóróba.
-
Tika6
tag
És 45 a Harman Kardon Onyx Studio 5 ugyanott
.
És úgy látom, hogy ennek és Denon Envaya 250-nek nagy előnye, hogy egyszerre bír rájuk 2 eszköz csatlakozni bluetoothon.
Anker Motion+ és Dockin D Fine tulajok megerősítitek, amit neten olvasok, hogy ezek csak egyszerre egy bluetooth kapcsolatot kezelnek?Annyi hangerő mindegyikből kijön mint egy Thonet Vander Kürbisből?
-
Zoona
aktív tag
Ma is megérte felkelni. Az Extrem Audiónál 35ezer a Harman Kardon Onyx Studio 4!
-
Egy ideje nézegetem ezeket a hordozható cuccokat. Eleinte volt több esélyes is, de alaposabban megvizsgálva már lassan szűkül a kör.
Elvárás: kiváló hangminőség, kis hangerőn is erőteljes telt hangzás, és könnyen hordozható.
Kiesett a HK Onyx, mert az már inkább cipelhető, mint hordozható. Azt pl. nem tudom bedobni a melós hátizsákocskámba, és a Dockin is nagyobb már annál mint amit bárhová magammal vinnék.
Maradt a Denon Envaya 250, és az Anker Motion+. Ezeknél akad egy-két negatívum. Amazon vélemények szerint a Denon kb 5 nap alatt magától lemerül, és a kapcsolói brutál kemények. Az Anker pedig a jó hangzást csak eq segítséggel tudja, a Denonnak az alapból megy. -
carl18
addikt
válasz
gtamate2 #7335 üzenetére
Hát unokaöcsém Sony SRS X11 tulajdonos, és szerintem valami undoritoan rossz a hangja. Volt egy Sony SRS 300-am ami mondjuk elég jól szólt, volt basszus is de valahogy még se volt a igazi. A basszus is inkább kopogos volt mint sem mély, az újabb Sonyokat meg még boltba próbáltam ki egytől egyig.
Sony SRS XB30-31 és társait, jónak jó, de nem olyan nagy durok amúgy.
Még 2 éve volt szerencsém a Dockin D fine-t a A Sony SRS 300-al össze mérni.
Bár szerintem még ha érdekes dizájnal is, tesóm Onyx Studio 3 hangszórója egyik legjobb. Tudtommal az már elveri a Dockin D fine-t, olyan jó mély hangjai vannak egy adott hangerőn az Onyx 3-nak hogy még néha én is pislogok hol a mély láda.
Csak hát a kör alakja miatt ezt táskába nem igazán lehet rakni, meg az akkuja is kicsi egyetlen 2600 mah 3,6 voltos litium cellája van.Úgy kiváncsi lennék mit szól a Dockin az Onyx 3 ellen
Oké a Dockin nagy de elég jó a hangja, amúgy is az Xtreme ellen jött ki. D fine/Xtreme-n kivül nem sokat ismerek akik ebbe a ligába játszanak. -
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó. -
Pocee
senior tag
Srácok...
Dockinban látom hogy van +,jobb valamivel vagy a simát kell venni?
Vagy van jobb alternatíva ebben a 40-90ig ársávban?
Onyx studio? -
B1T3
Topikgazda
Csak érdekességképp: múlt hónap végén felbukkant egy ázsiai audio bemutatón az Onyx Studio 6, szóval továbbra is tartja a Harman Kardon azt a szokását, miszerint minden évben új Onyx Studiot mutat be. Ahogyan azt is, hogy két generációnként van érdemi fejlődés, így a 6 az 5-höz képest látszólag annyit lép előre, hogy ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben (erre az enged következtetni, hogy gumi fül fedi a hátoldali csatlakozókat).
-
psajti
aktív tag
Sziasztok, sajnos teljesen noob vagyok a témában nem ismerem a bt hangszórókat így kellene egy kis segítség. Egy onyx studio 5 kategóriájú könnyen hordozható cuccost keresnék, jó hangzással és tiszta élvezhető mély hangokkal de valamivel olcsóbb árkategóriában. Mivel nem napi szinten lenne használva így nem szeretnék rá túl sokat költeni. Előre is köszönöm a segítséget!
-
carl18
addikt
Igen a Dockin D fine egy remek hangszóró egyszer pár éve teszteltem egy pár óra erejéig. Jól szól hangos van basszus, de szerintem tesómék Onyx studio 3-ja szebben szól tőle. Egyszer volt is itt aki össze mérte őket és ö is az Onyx studiot hozta ki győztesnek. Bár annak meg kicsi az akkuja, tudtommal a Doss Sound XL hiába halkabb de szebben szól mint a Dockin D fine. Oluv is azt írta hiába hangosabb a D fine a Doss Sound XL sokkal mélyebbre megy mély hangok terén.
Mind kettő Remek hangszóró az áráért szerintem, bár azért kell egy pár nap ameddig az ember hozzá szokik/vagy kis ismer egy hangszórót. Mondjuk kíváncsi lennék élőbe egy tesztbe mit menne a D fine az Onyx 3 ellen, de úgy azt is megnézném mennyi a különbség hagnzás terén a D fine és a D fine + között. Megéri-e a felárat?
Amúgy még van egy Kínai csods Hopestar A6 ami a JBL Xtreme/Dockin D fine kategória hangerőben legalább is. Ez 55 dollár aliexpressen a legolcsóbb eladótol, igaz kinából jön szóval valszeg a vámot bekapja.
Akinek olcsón akar nagy hangerőt annak ez a Hopestar is lehetne jó alternatíva![link]
-
Ati1979
veterán
Nem egyformák vagyunk és én tényleg hallottam néhány drágább cuccot. Fejes,füles, DAP, hangfal stb. Most is egy drágább fülhallgatót használok utcára, otthonra meg a helsinkit.
Megnéztem én is tiribitet, és az árához képest feltűnően jó.
Viszont számomra nem eléggé. Mondom nekem, a minirig mini, minirig, denon 250, Vifa rejkjavik stb. Innen kezdődik a a számomra elfogadható szint. És minél kisebb annál jobb, ez is szempont. Ha a félkilós cucc közel olyan vagy olyan jól szól mint egy 2 kilós nem kérdés melyik kell.Nem hiszem, hogy rosszul hallassz. Fejestalálkozókat szerveznek rendszeresen másik topicba például. Merem ajánlani mindenkinek. Ha érdekel ez az audiofil nek nevezett csoda, oda is elmenhetsz. De vigyázz nagyon csúszós a lejtő.
HK onyx studio 5
Annyira nem tartom jónak. -
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979 #6733 üzenetére
Hat basszus most nem tudom, mi van.
Félre ne érts, tuti bennem a hiba, mert látom, Te ezekhez a drága cuccokhoz vagy szokva...
...de Nekem ez a Denon nem adja, a 150est határozottan veri a Tribitem, és a 250eshez is elég közel érzem, inkább mellé tenném ellenfélnek a tribitet, holott ez 180euro, és a 150-es is már 120€, ergo jóval drágább, méretben egyformák. Viszont a miniriget határozottan jobbnak érzem a denonnál, ami a pont ellentétben van a Te álláspontoddal. Fene se érti, lehet, rosszul hallok, vagy rossz eszközön hallgatom.
Ma személyesen megnéztem a mediában a HK onyx studio 5-öt, nem mertem bömböltetni, de Nekem nagyon kellemesnek tűnt a hangja az alapján, amit hallottam belőle. Bejön ez a szatyor forma is, de szerintem hamar és csúnyán koszolódik a szövet része majd. Kb ez még emészthető árban lenne, de a vifák árai nagyon nem az én ízlésemnek valók :-) ...annyiért kocsit veszek, és, ha csak kicsit szól jobban, mint mondjuk a hk, vagy pl a vitaindító marshallok, akkor inkább bele se hallgatok.
... jó ez a tesztoldal, de 2 órája nyomom, és nem jutottam sokkal előbbre eddig -
NGA
addikt
Nekem megérkezett a H/K onyx Studio 2, és ledöbbentem, milyen jó hangja van.
-
NGA
addikt
Van itt valakinek Harman Kardon Onyx Studio?
A kérdésem a következő:
Ha fix tápon van, akkor is kikapcsol egy idő után?
Ha valami kapcsolódni akar hozzá, be kell kapcsolni külön, vagy érzékeli?
Ha ki van kapcsolva, de bedugom a konnektorba, automatikusan bekapcsolja magát?
Egy Amazon Echo dot 3-ról szeretném meghajtani, de nem akarok odamenni bekapcsolgatni. -
ribarszki
őstag
válasz
Akron99 #6350 üzenetére
Hát amikor podcastot, hangoskönyvet, internetes rádiót, sorozatot jobb a Tronsmart T6on hallgatni mint a HK Onyx5-ön, mert sokkal jobban hallható a magas, és nem nyomja el az egészet a mély közép, az gáz.
Persze zenében nyilván sokkal testesebb mint az Onyx, de ott meg az állandó brumm-brumm mélynyomó baromi idegesítő. Nem is lehet élvezni a zenét, mert teljesen elviszi a hangszínt a mély. Biztos van aki ezt élvezi, nekem nagy csalódás volt. Vagy a mély ből kellett volna visszavenni ül, vagy egy tisztességesebb, jobb minőségű és nagyobb magas sugárzót mellé rakni. -
ribarszki
őstag
Elhoztam ma egy Onyx 5-öt a MM-ból online rendeléssel. 2-3 órája hallgatom, de nem vagyok kibékülve vele.. Tudom ízlések és pofonok, de ez a hangszóró egyszerűen nincs jól hangolva. Nagyon-nagyon sok a mély benne. A közép már szűkül, a magas hangok pedig teljesen laposak. Nincs kicsengés, nincs tisztaság felül.
Tény, hogy testes és dinamikus a hangja, és van aki kimondottan ezt keresi, illetve elsőre eladja magát, de huzamosabb ideig hallgatni fárasztó.
Kát, hogy nem találták meg az egyensúlyt.. Holnap visszaviszem, ez nem jött át.. -
ribarszki
őstag
Szerintem összekevertél, nem én akarok a fürdőszobába hangfalat, hanem a fórumtárs. Csak azt sajnálom, hogy az Onyx 4-et nem hallgattam meg. Nem is tudom miért, pedig ott volt az 5-ös mellett..
-
carl18
addikt
Hát ez függ az árazástól, mondjuk kíváncsi vagyok az element Force torzít-e? Csak a T6 hajlamos volt rá nagyobb hangerőn. Én nekem ilyen Téren a Divoom márkával sokkal pozitívabb a az élményem.
Halottam a Tronsmart Megát és a T6-ot is, nem mondom rossz de már tuti nem vennék tronsmartot vakon.
A Divoom onbeat 500 2ND elég más kategória mint a T6 és basszus is sokkal jobb és a fő érdemi dolog hogy nem volt torzítás. Azért mire a T6-nak meg szoktam a hangját eltelt pár hét, és egyedi EQ-val volt csak elfogadható a hangja.Persze 12E-ért nem nincs jobb mint a tronsmart, de akkor érdemes kicsit hozzá rakni és Divoomot venni például.
Úgy amit megéri megvenni valahogy így van a Sorrend
Tronsmart T6/mega 12E -
Divoom Onbeat/Voombox outdoor 15-20E Környéke +
Doss Sound XL 70 Euro emlékeim szerint +
Sony SRS 31/Charge 3 30E megérheti +
Dockin D fine +140 euro de akciosan szokott lenni néha 110 euroért is.
Esetleg a Harman onyx 4 + is jó cucc 40-50E környéke
Onyx Studio 5 + 60E környéke és elég durva mélyeket tud magából kicsikarni.
JBL Xtreme 1 - meg az akku miatt kilőve, nem egy életbiztosításÍgy hirtelen ennyi jutott eszembe, ezekből lehet mazsolázni. Oda rakom a + jelet amit még én is meg mernék venni, oda a minuszt amit nem
Ha meg nem budget és van keret ott a Denon DSB 250 vízálló jó a hangja stb. A Vifa is hasonlóan egy prémium termék minőségi hangzással. Oluv oldalán összehasonlítottam pár hangszóróval, valóban jónak tűnik a hangja.
-
Ati1979
veterán
A a vifa rejkjavik 65k, a denon is annyi. A minirig 3 olyan 55 postával. Jó a denon veheted. Nekem volt olyan.
Jobb mint bármelyik sony nal vagy jbl nel. Hk bol a go and play ami jobb lehet nála.Hangban szerintem a minirig 3 jobb mint vifa rejkjavik, (de nem sokkal). A denon is ezen a szinten van kb, és még stereo is. Alacsony hangerőn van egy kis mély kiemelés ami nagyon jót tesz neki. Magyarul alacsony hangerőn is van basszus nem úgy mint általában többi hangfalnál ahol, hangosra kell venned ha ütős mélyeket akarsz. Mind a 3 hangfal párba köthető.
Hát pedig érdemes azért meghallgatni.
Devialet Phantom Reactor... (vs Vifa Helsinki and Harman/Kardon Onyx Studio 5)
Itt hallható mire képes az onyx studio a helsinki ellen, meg a sokkal drágább kis Devialet ellen.
-
ribarszki
őstag
Százalékos arányban mennyit használnád fürdőszobában és azon kívül? 5-95% Én nem ez alapján döntenék. Amúgy meg ha nem csukod be a fürdőszoba ajtaját, és a hangszórót a földre teszed messzebb a kádtól, akkor ott semmi páralecsapódás nem fogja érni. Legalábbis emiatt nem mondanék le az Onyxról.
-
ribarszki
őstag
Tegnap volt lehetőségem összehallgatni a HK Onyx5 és a GoPlay hangszórókat. BW és Dali test számokat vittem .flac kiterjesztéssel.
Go Play: Szélesebb, színpadiasabb hangzás, valamint jobban részletezi a zenét, de egyben laposabb is. Kell egy kis hangerő, hogy életre keljen és meglegyen a testesség, a dinamika.
Onyx5: Közelről hallgatva kijön/lehet érezni, hogy mono, de 4-5 méter távolságból ez már nem igazán jön át. Nem részletez annyira mint a GoPlay, de sokkal-sokkal dúsabb a zene. A közép-mély sokkal testesebb, és a magasakkal is nagyon szépen elboldogul. Valamint kisebb hangerőn is jobban összell a hanganyag. A GoPlay alacsony hangerőn kicsit dobozos, lapos. Az Onyx már ott is virít, de nyilván ez betudható a hangolásának és a méretesebb mély-közép hangszórónak.
1 órát tölöttem el, és nem tudnám megmodani egyértelműen, hogy ez vagy az a jobb. Inkább az én igényeimnek, benti, halkabb zenehallgatásnak az Onyx felel meg jobban. Jövő héten el is hozom.
-
Catman
aktív tag
Sziasztok, szemezek én is az onyx 5-tel, de szeretném fürdőben is használni. Víz nem érné, de vajon a meleg párás levegőhöz mit szólna?
-
carl18
addikt
válasz
ribarszki #6314 üzenetére
Onyx nyilván mérföldeket ver a Tronsmart T6-ra. Onnan tudom hogy nekem is az van, tesómék Onyx 3-ja mellet már nem is akartam Tronsmartot hallani többször. Ha kell tud hangos is lenni, és jó a hang minősége is.
Tudod halkan is hallgatni ha beszélgetéshez kell háttérzaj, de az akkuja nem a legnagyobb.Esetleg Harman Kardon mellet ott a Dockin D fine is, iponon láttam már ott is árulják. Túl sok újdonság nincs a piacon. A GGMM is megérheti, fa dobozos és jól is szól. Esetleg egy ilyet is merek ajánlani
Nagy akku és még nagyobbat szól mint egy Dockin/JBL Xtremet is.
House of Marley Bag of Riddim 2 ez is nagyszerű és ára sincs elszállva bátran merem ajánlani. -
ribarszki
őstag
válasz
tranceplanet #6317 üzenetére
Hát igen, csak ez már 2 Onyx5 ára.. Nem tudom, meg kell hallgatnom. Amúgy múltkor voltam egy ismerősnél, ahol nagyon szépen, tisztán szólt Jazz zene. A fülem az itthoni hifizés miatt rögtön észrevette, hogy itt komolyabb hangfalak zenélnek. Elkezdtem keresni, majd mutatta, hogy egy Onyx 4 szól a sarokban. Sajnos tényleg csak beugrottam hozzá, és próbálgatni sem tudom nála, de az a 10 perc elégé megdöbbentett. Tudom műanyag, stb. De ami hang kijött az jó értelemben véve szemöldök húzogatós volt..
-
tranceplanet
addikt
válasz
ribarszki #6314 üzenetére
Szia! Én is akartam egy kompakt minőségibb hangcuccot. Itteni ajánlásra az Onyx Studio négyes vagy ötös készülékét akartam megvenni. Aztán kíváncsiságból elkezdtem videókat nézni róluk:
Onyx Studio 5
Onyx Studio 4
Aztán elgondolkodtam, hogy tényleg ki akarok adni ennyi pénzt műanyag "szutykokért", elnézést a kifejezésért. Néztem teszteket, elhiszem, hogy szépen szól, de mégis a tudat.
Én vennék egy pillantást a Breki fórumtárs által sokat ajánlott GGMM M4 (WS-401) készülékre: Ez az M3 Az M4 kell neked, mert csak ebben van akku. -
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Hordozható hangszórót szeretnék venni. Eddig egy Tronsmart Element T6 zenélt itthon, ettől szeretnék feljebb lépni.
Nem hallgatok hard rockot, és elektronikus zenét sem. Viszont rádiót, pop slágereket, gyerek dalokat igen, valamint lágy háttérzene.
Szobában, valamint összejöveteleken és kinti kisebb kerti munka során kint is lenne használva. (De semmiképp sem házibulira kell gondolni. Abból már kinőttem)
A mély dübörgős, mindent elnyomó basszus helyett többre értékelem a nyílt, tisztább hangzást. (Viszonyításként, itthon komolyabb hifi rendszerem van Dali-NAD komponensekkel, amiket nem tudok jelenleg kihasználni a 3. gyermekem születése miatt.)Ezért szeretnék inkább az ott megszokott hangzáshoz hasonlító hangszínt. (Nem azt a hangot keresem, hanem csak hasonlót.) Nálam a JBL kilőve, nem az én világom. A Vifa Oslora nem szánok annyit. Köztes megoldásként a Harman/Kardon Onyx5-ös hangszóróját nézegettem.
Mekkora előrelépés lehet egy Tronsmart ElementT6 után? Vállalható ár/érték arányban az Onyx 5? Van róla valakinek saját tapasztalata? Tetszik a Go Play is, de teszteket hallgatva, nekem az Onyx nyíltabbnak, tisztábbank, szellősebbnek, színpadiasabbnak tűnt.Ja igen, az fontos, hogy már kisebb hangerőn is legyen dinamikája, tisztasága és nyíltsága. Ne kelljen nagyon felhangosítani, hogy kinyíljon a tér. Szóval ilyen kondíciókkal keresek hangszórót
Köszönöm a segítséget!
-
tranceplanet
addikt
OK, rendben, akkor sejtettem, rendeltetésszerű használat esetén semmi gond. A low frequency módnak nem tudom mi értelme, anélkül is rengeteg basszust tolnak ezek a jbl hangszórók. Elég agyament lehet, aki ennyire túltolja az alacsony frekvenciákat a többihez képest, persze nem vagyunk egyformák. Charge 2 nálam tökéletesen üzemel több, mint négy éve. Családi és ismerősi körben: charge 3 ; charge 4 ; Xtreme 1 ; Xtreme 2 ... Semmi gond velük eddig. Charge 4 mondjuk nem jön be, mert egy hangszóró van benne. Korábban kértem tőled tanácsot és az Onyx sorozatot ajánlottad nekem. Már majdnem megrendeltem, néztem róla szétszerelési videót és elbizonytalanodtam, nem igazán győzött meg a videó. Tudom helyén kell kezelni ezeket a cuccokat. Azóta rendeltem egy mini bluetooth D kategóriás sztereo erősítőt és már csak a polcsugárzókat kell megvennem. Úgy döntöttem inkább "nagyobb" fa ládák lesznek nekem a megfelelőek. Egy JBL Arena 130 vagy JBL Studio 230 lesz vagy valami hasonló kategória, szigorúan a belépő szinten maradva.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból
De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest