Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Szerintem az adott árért függ mit akar venni, ha nagyobb teljesitmény kell természetesen az Onyx 4-et kell venni.
Persze a méret korlátolja a hangzást, bár teljes hangerőn mindegyik visszavesz a mély tartományból például.Telefonon nem érdemes plusz mélyet EQ-ba rányomni úgy természetes a torzitás. Ezek a bluetooth hangszórók általában úgy vannak elkészitve hogy Stock Equalizer beállitással jól szóljanak.
Tegnap tesztelgettem a Dockin, hát néha az előlapi rács szokott rezonálni nagy hangerőn basszusos zenéknél. Teljes hangerőn mikor dübögösebb zenét hallgattam a basszus valóban nem tökéletes.
De 2 kg az egész cucc, még igy is a egyik legjobb bluetooth hangszóró ami kezem között járt. Megnézném mit szól a Vifa ellen
Tesóm Onyx 3 van, azzal tudtam összemérni. Nekem jobban tetszett a Dockin hangzása
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest