Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Tronsmart T6 Plus-t mert ahogy olvastam a teszteket jónak számít ebben az árkategóriában.
Borzasztó csalódott vagyok.
Nem high end minőséget vártam de ez a low end hifi szintet se üti meg.Borzasztó alapzaja van bluetoothon keresztül, kábelen keresztül egy fokkal jobb de még úgy is zúg.
A hangerő állítás lag-el néha rossz irányba vált. Amúgy nagyon doboz hangja van.Alapvetően lakásban nem bömböltetném, de azért vettem, hogy kerti partiban hangosan is tudjon szólni. Nagyon alacsony hangerőn nem is hallatszik csak az alapzaj.
Arra lennék kiváncsi, ez tényleg ilyen minőségű vagy egy hibás darabot fogtam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Avast! Antivirus topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest