Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Egy Dockin D Fine + -on, ami most 110 Euro az Amazonon, valamint a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5-ön vacilálok, ami szinte egy árban van az előzővel, 45 000 Ft most akciósan az Extreme Audionál, közöttük választanék, de nem hallottam egyiket sem és nincs is módom most meghallgatni őket.Így aki hallotta esetleg ezeket attől kérdezném, hogy melyik lehet a jobb vétel általánosságban.
Mind kettőről olvastam, dícsérik is őket, talán az ONIX akkuja lehet a gyenge láncszem, mivel hogy arra állítólag csak 6 hó gari van, de nem vagyok ebben biztos.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest