Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Házimozi haladó szinten
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Sziasztok!
Erdekelne a velemenyetek.
Otthonra szeretnek egy wireless, elsosorban BT hangszorot (idealis az lenne, ha tudna a Wi-Fi -t is), amit telefonrol, ill. PC-rol hajtanek meg. Fontos, hogy legyen tapkabeles csatlakoztatasi lehetoseg is az aksi mellett.
A hordozhatosag lakason kivul nem szempont, csak lakason belul hasznalnam.
Vizallosag szinten nem erdekes.A legfobb szempont a hangminoseg, a hangzas.
Eloszor a Sonos One-t nezegettem es elegge jonak tunt, aztan kesobb rajottem, hogy csak Wi-Fi-t tud, BT-t nem.
A Sonos Move pedig tul sokba kerul, 140e -ert mar tulzasnak tunik.
Arban nem szeretnek 100e folemenni.Legutoljara a Harman Kardon-tol nezegettem hangszorokat: Onyx Studio 5/6, ill. Go + Play mini. Foleg metalt es hard rock-ot hallgatok, nem tudom ezekhez a Onyx melykiemelese pl. mennyire szerencses.
Viszont kicsit elbizonytalanodtam a a HK termekekkel kapcsolatban, mert tobb helyen olvastam, hogy fel-egy ev utan az aksi elettartama jelentosen lecsokkent, ill. 1 ev garancia lejarta utan tonkrementek rajtuk dolgok.
Valalmint a telefonos applikaciojukat is szidjak, mint a bokrot a Google app store-ban.Kinek milyen tapasztalata van HK termekekkel?
Mintha olyasmit olvastam volna, hogy Apple termekekkel tok jol tud egyuttmukodni, de Android-dal mi a helyzet, errol mit lehet tudni?Hasonlo arkategoriaban van mas gyartonak is hasonlo minosegu termeke, amit ajanlanatok?
Elore is halas koszonet!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G10 - i5-1345u (10 mag 12 logikai) 16 GB DDR5, 256 SSD, FHD IPS, Sureview, Garancia
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest