- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #7947 üzenetére
Na, csak beutaztam MM-be, nem bírtam ki.
Hát az Onyx 5 elég szépen szól.
Mivel deep és progressive -t próbáltam, azt kell mondjam, elég pazar.
A mély úgy 50% hangerőig átveszi az irányítást minden fölött, utána feljebb csavarva kezdi átvenni az uralmat a közép és magas és teljesen háttérbe szorul a mély. Szóval üvöltetni semmiképp sem érdemes, de 50%-ig(ami amúgy elég hangos volt még így is, hogy mellette szólt egy boombox és elég nagy zaj volt bent) minden mást leszólt, amiket lehetett próbálni és nem csak bekapcs kikapcs és nem adott hangot hangszórók voltak.
Xtreme nagyon doboz, GoPlay úgy kiemelkedően semmiben nem szólt jól. Lent kevés volt a mély, közép felső hangerőn sem jött meg igazán az ereje, úgymond nem volt se teteje se alja a hangzásnak. Én a régi Go Play(2-3 éve hallottam spanomnál grill partin) hangzásához nem is tudom hasonlítani, ahhoz képest harmatgyenge.
Próbáltam Sony 41-est is, hát annak se teteje se alja, dobozhang.. Többi végképp teljesen gyatra volt.Baranya megye, Pécs környéke valakinél meg lehet hallgatni ezt a GGMM M3 vagy M4-et?
Ja, ami baromira nem tetszik az Onyx-ban, hogy se az 5-ös se a 6-os nem képes Type C vagy legalább MicroUSB-n töltésre... Nem mintha nagyon akarna az ember hurcibálni egy ekkora "táskarádiót".. De akkor is.. Még csomagolj mellé tápegységet is.
Nagyon gáz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest