Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
@B1T3, @joergie, @Hako: koszonom a valaszaitokat!
Folyamatosan nezelodom es agyalok es kezdek rajonni, hogy itthonra nincs igazabol szuksegem arra, hogy aksis legyen a cucc. Mint opcio nem rossz, de nem ragaszkodom hozza.
Korabban elsodleges volt a BT, mert nem ertek hozza, es azt gondoltam, hogy WiFi-n keresztul nem menne a dolog telefonrol.
Azota kicsit "behatobban tanulmanyoztam" par wifi-s eszkozt es ha jol ertem, akkor telefonrol az eszkoz sajat app-jan keresztul mukodik a dolog WiFi-n is. Ilyenkor gondolom eleg egy WiFi router, a telefon, meg az eszkoz es ennyi.
Ha ez igy tenyleg mukodik, akkor csupan annyibol jelentene nekem max. elonyt a BT, hogy akkor nem vagyok adott gyarto sajat smart app-jahoz kotve, hanem gyakorlatilag azzal jatszom le a zenet, amivel szeretnem. Szoval szerintem BT sem annyira szempont, mint az elejen gondoltam.Az arat tekintve hajlando vagyok a 100 ezres hatar fole menni.
Viszont minnel tobb felet nezek meg, ugy erzem annal nehezebbe valik a valasztas.Ezeket neztem eddig szigoruan csak a neten:
- Bose home Speaker 500: WiFi/BT stereo, smart speaker
- Sonos One: WiFi smart speaker
- Audio Pro T3/C3: BT speaker
- Klipsch The One II: BT speaker
- Klipsch The Three II: BT stero speaker
- Marshall Kilburn II: BT speakerVegso soron el kellene mennem meghallgatni oket eloben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi