- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A különbségek erősen realívak. Minél feljebb mész árban annál kisebbek lesznek. Ez igaz az egész hifi témakörre. A vifa szerintem különleges. Nagyon minőségi precíz, finom hangzás jellemzi. Aki party hangszórót keres annak, nem biztos hogy pont ez fog kelleni.
Én party hangszórót vennék akkor is a vifa oslo t választanám márkán belül. Ott minden megvan csak nekem az túl nagy volt.
Egyébként oluv is említette, hogy neki nem a kedvence a helsinki. Pedig régebben el volt szállva töle.
Vigyázz a minirig 3 mal. Kicsit olvass utána, nézz meg pár videot. A basszus sokat javult az új driverrel és a hangerő is. (új drivert kapott a modell frissétis alkalmaval)
Van fenn olyan video amit kültéren vett fel oluv külön ajánlott megnézni. Szerintem hozza. Olyannyira ezt gondolom, hogy én szerintem veszek is egyet valamikor. Olyan 54kra jön ki mindennel együtt.
Szerintem ebben az árkategóriában egyedül a denon envaya ami jobb mint a minirig. Egy árnyalattal. A nagyon nagy hangfalakat nem ide értve.Vifa Oslo. Gondolkodás nélkül. Esetleg copenhagen, ha tudnám, hogy nem hordozom. A vifa oslo hangerőben kb 2x annyit tud mint a jbl extreme ha jól emlékszem. Ne tévesszen a baráti nem boombox külső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest