Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A különbségek erősen realívak. Minél feljebb mész árban annál kisebbek lesznek. Ez igaz az egész hifi témakörre. A vifa szerintem különleges. Nagyon minőségi precíz, finom hangzás jellemzi. Aki party hangszórót keres annak, nem biztos hogy pont ez fog kelleni.
Én party hangszórót vennék akkor is a vifa oslo t választanám márkán belül. Ott minden megvan csak nekem az túl nagy volt.
Egyébként oluv is említette, hogy neki nem a kedvence a helsinki. Pedig régebben el volt szállva töle.
Vigyázz a minirig 3 mal. Kicsit olvass utána, nézz meg pár videot. A basszus sokat javult az új driverrel és a hangerő is. (új drivert kapott a modell frissétis alkalmaval)
Van fenn olyan video amit kültéren vett fel oluv külön ajánlott megnézni. Szerintem hozza. Olyannyira ezt gondolom, hogy én szerintem veszek is egyet valamikor. Olyan 54kra jön ki mindennel együtt.
Szerintem ebben az árkategóriában egyedül a denon envaya ami jobb mint a minirig. Egy árnyalattal. A nagyon nagy hangfalakat nem ide értve.Vifa Oslo. Gondolkodás nélkül. Esetleg copenhagen, ha tudnám, hogy nem hordozom. A vifa oslo hangerőben kb 2x annyit tud mint a jbl extreme ha jól emlékszem. Ne tévesszen a baráti nem boombox külső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest