- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Tegnap volt lehetőségem összehallgatni a HK Onyx5 és a GoPlay hangszórókat. BW és Dali test számokat vittem .flac kiterjesztéssel.
Go Play: Szélesebb, színpadiasabb hangzás, valamint jobban részletezi a zenét, de egyben laposabb is. Kell egy kis hangerő, hogy életre keljen és meglegyen a testesség, a dinamika.
Onyx5: Közelről hallgatva kijön/lehet érezni, hogy mono, de 4-5 méter távolságból ez már nem igazán jön át. Nem részletez annyira mint a GoPlay, de sokkal-sokkal dúsabb a zene. A közép-mély sokkal testesebb, és a magasakkal is nagyon szépen elboldogul. Valamint kisebb hangerőn is jobban összell a hanganyag. A GoPlay alacsony hangerőn kicsit dobozos, lapos. Az Onyx már ott is virít, de nyilván ez betudható a hangolásának és a méretesebb mély-közép hangszórónak.
1 órát tölöttem el, és nem tudnám megmodani egyértelműen, hogy ez vagy az a jobb. Inkább az én igényeimnek, benti, halkabb zenehallgatásnak az Onyx felel meg jobban. Jövő héten el is hozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest