Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Tegnap volt lehetőségem összehallgatni a HK Onyx5 és a GoPlay hangszórókat. BW és Dali test számokat vittem .flac kiterjesztéssel.
Go Play: Szélesebb, színpadiasabb hangzás, valamint jobban részletezi a zenét, de egyben laposabb is. Kell egy kis hangerő, hogy életre keljen és meglegyen a testesség, a dinamika.
Onyx5: Közelről hallgatva kijön/lehet érezni, hogy mono, de 4-5 méter távolságból ez már nem igazán jön át. Nem részletez annyira mint a GoPlay, de sokkal-sokkal dúsabb a zene. A közép-mély sokkal testesebb, és a magasakkal is nagyon szépen elboldogul. Valamint kisebb hangerőn is jobban összell a hanganyag. A GoPlay alacsony hangerőn kicsit dobozos, lapos. Az Onyx már ott is virít, de nyilván ez betudható a hangolásának és a méretesebb mély-közép hangszórónak.
1 órát tölöttem el, és nem tudnám megmodani egyértelműen, hogy ez vagy az a jobb. Inkább az én igényeimnek, benti, halkabb zenehallgatásnak az Onyx felel meg jobban. Jövő héten el is hozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest