Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
wolfman
üzenetére
Ami tesódnek van mikori darab? Szerintem a töltő áramkor müködik még, talán a 3 cellából az egyik elszált már akkor se fog müködni az akkumulátor.
500X volt már töltve a 3 év alatt?Amúgy 3X1850-es cellával lehet potolni a régieket és utána ismét hosszú élet áll majd a hangszóró előtt. Ha az enyémnek egyszer kipurcan az akkuja én is a terv szerint 3X 3400 MAH-es akkut adok majd neki, és ezzel jocskán nőne az üzzem idő is.
Még talán a 26650 ami van még opcióként, de abba már nem vagyok biztos hogy beleférne, és ott csak 5000 mah kapacitás volna cellánként.Amúgy a Harman Kardonra kitérve, nekem is tetszett a hangja. De szerintem túlságosan kevés az 1db 18650-es cella egy olyan erős hangszórónál.
Sajnos még az Onyx studio 6 is 1 cellával rendelkezik, igy meg marad a házi kokány bővités. Én is mikor hangszórót akartam venni, a Dockin mellet volt akciósan 40E-ért Onyx 4 is anno, de a kis akku miatt elvetettem mint lehetőséget.
+1 Az Onyx 5-6 ahogy elnéztem a JBL Boombox Wooferéből 1-et kapott a mély hangok előállitásáért. Nyilván azért tolja olyan jól a mélyeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest