Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Rájöttem hogy kéne egy Bluetooth hangszóró amit tudok használni telefonnal, tablettal lakásban kertben ... És a tévéhez is tudom csatlakoztatni. Tesómnak a JBL Xtreme cucca volt már nálam egyszer az nagyon tetszett. Gondoltam veszek valami hasonlót és elkezdtem utána olvasni de annyi van, hogy nem lehet eligazodni közöttük. Van valami olyan ami nagyon ajánlott vétel ár/érték arányban a JBL mellett? Találtam 60ért 1 hónapos HK go+ play-t, Onyx studio 4et 45-ért, nézegettem blitzwolf-ot...stb. de csak bele zavarodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest