Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Rájöttem hogy kéne egy Bluetooth hangszóró amit tudok használni telefonnal, tablettal lakásban kertben ... És a tévéhez is tudom csatlakoztatni. Tesómnak a JBL Xtreme cucca volt már nálam egyszer az nagyon tetszett. Gondoltam veszek valami hasonlót és elkezdtem utána olvasni de annyi van, hogy nem lehet eligazodni közöttük. Van valami olyan ami nagyon ajánlott vétel ár/érték arányban a JBL mellett? Találtam 60ért 1 hónapos HK go+ play-t, Onyx studio 4et 45-ért, nézegettem blitzwolf-ot...stb. de csak bele zavarodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest