- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból
De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gaming notebook topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest