- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- OLED monitor topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
ribarszki #6314 üzenetére
A Tronsmartnak van sokkal ütősebb verziója is!
Nekem Tonsmart Element Force típus van.
Meg kellene ezt is hallgatnod, mielőtt döntesz!
Szerintem ég és föld, a T6-hoz képest!Aztán van egy másik járható út is!
Ha vannak jobb minőségű hangfalaid, vegyél hozzá pár ezresért komplett BT erősítőpanelt, Kínából! Több nagyságrenddel jobb hangzást lehet elérni, bármelyik gyári skatulához viszonyítva! Gyakorlatilag csak tápot kell neki adni, rákötni a hangfalakat és máris tesztelheted! Ha van benned pici kreativitás, be is dobozolhatod!De ha nem kívánsz ilyesmivel bajlódni, válasz egyet a nagyszerű Lepy féle konstrukciók közül!
Nekem van egy ilyenem. Nagyszerűen szól! -
carl18
addikt
válasz
Onyx nyilván mérföldeket ver a Tronsmart T6-ra. Onnan tudom hogy nekem is az van, tesómék Onyx 3-ja mellet már nem is akartam Tronsmartot hallani többször. Ha kell tud hangos is lenni, és jó a hang minősége is.
Tudod halkan is hallgatni ha beszélgetéshez kell háttérzaj, de az akkuja nem a legnagyobb.Esetleg Harman Kardon mellet ott a Dockin D fine is, iponon láttam már ott is árulják. Túl sok újdonság nincs a piacon. A GGMM is megérheti, fa dobozos és jól is szól. Esetleg egy ilyet is merek ajánlani
Nagy akku és még nagyobbat szól mint egy Dockin/JBL Xtremet is.
House of Marley Bag of Riddim 2 ez is nagyszerű és ára sincs elszállva bátran merem ajánlani. -
tranceplanet
addikt
válasz
Szia! Én is akartam egy kompakt minőségibb hangcuccot. Itteni ajánlásra az Onyx Studio négyes vagy ötös készülékét akartam megvenni. Aztán kíváncsiságból elkezdtem videókat nézni róluk:
Onyx Studio 5
Onyx Studio 4
Aztán elgondolkodtam, hogy tényleg ki akarok adni ennyi pénzt műanyag "szutykokért", elnézést a kifejezésért. Néztem teszteket, elhiszem, hogy szépen szól, de mégis a tudat.
Én vennék egy pillantást a Breki fórumtárs által sokat ajánlott GGMM M4 (WS-401) készülékre: Ez az M3 Az M4 kell neked, mert csak ebben van akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged