Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Npeter25
üzenetére
Főleg szóbába kell ? Hálozatról akarod üzzemeltetni , akkor elég jó vétel a Harman Onyx 3. Sajnos az akkuja elég kicsi,szóval úgy nem bir túl sokat. 30E-ig. Nehéz az Onyx 3 felé licitálni, 30K-ig.
Szerintem veheted a Harman 30E forintig nem tudok jobbat mondani.
(#7718) ImACeltic
Hát a JBL Xtreme 1 azért rendelkezik hibákkal, oluv mikor a D Fine ellen tesztelte elég szépen letorzitott, de azóta tudtommal a firmware frissités megoldotta a dolgot. + Az akkura szoktak sokan panaszkodni, hogy gyorsan lehal.
Xtreme 2 lehet kicsit halkabb de sokkal mélyebre megy, bár élőbe kéne kipróbálni hogy azt kapd amit vársz.
Alternativa a Dockin D Fine, esetleg D Fine plusz nagyobb akkuval is pár extrával. Onyx Studio 5 is szóba jöhet ebbe az árkategóriába.
Nekem a D Fine van ami Xtreme szint, de egyesek Xtreme Killernek nevezik. Elég jól,hangosan, tisztán szól szerintem jó vétel. És azért olcsóbban beszerezhető mint a JBL-ek. -
milu
aktív tag
válasz
Npeter25
üzenetére
DOCKIN D CUBE 2er-SET, nekem ez működik (szettben, azaz két darab szól nagy megelégedettségemre) az íróasztalomon, nagyon meg vagyok elégedve, hogy a hosszas tesztnézegetések, keresés és számomra alapos válogatás után erre esett a választásom, szuper hangja van!
És jelenleg akciózzák! (Ez most párban közel annyiba kerül, mint a Harman Kardon Onyx Studio3 hangfal, valószínűleg 1 db, használtan!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest