- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- ZIDOO médialejátszók
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ja két minirig két vifa rejkjavik, vagy denon. Ne várd ezektől, hogy majd egy b&w 802D t kiváltanak. Ezek hordozható cuccok.
Ezért is írtam. A hangminőség nálam összefügg a tömeggel. A legjobb félkilósat a legjobb másfél kilósat keresem.(#6755) carl18
Egykaptafa hangfalak plusz minusz 1-2% hangszín eltérés. Közepesnél jobb kategória, de sokat nem kell várni tőle. Szerintem így értette.(#6756) Cyborg
Szerintem bestbuy most. Nincs jobb kész.csak másfél kilósban. 500g oda viszed ahova akarod kb. Jó ez így lehet otthon rakosgatni.
(#6758) Cyborg
Igen így kezdődik. Egy idő után borzasztóan igényes leszel azzal szemben miről hallgatod. Mindig keresed az egyel jobbat. A következő lépés az hogy nem izgat akkor is megveszem ha több száz ezer. Az a lényeg hogy mégjobb legyen. Onnan még könnyű fölfele menni. Nem rossz de messze van a jótol.
-
Ati1979
veterán
Nekem semmi nem kell amit nem tudok magammal vinni ha úgy alakul. Ezért lett a helsinki nem az oslo.
Nyilván rendes hangfalakkal nem konkurálhatnak.(#6749) Cyborg
Igen érdemes lehet. Nekem nem első hangfalnak kell csak hordozhatónak. Arra meg jobb egy. A minirig mini 2 őt várom még az új driverekkel. Persze szó sincs róla.
Méret vs hangminőség. Ebben a legjobb. 2. kicsivel lemaradva a vifa rejkjavik. -
Ati1979
veterán
Régebben belehallgattam, nekem nem jött be. Ha jól emlékszem egy kicsit bass heavy. HK, jbl divat márkák. Ezért nem nagyon versenyezhetnek ár értékben. Tudnak jót csinálni, de általában csak nagyon magas ársávban találkozol ezekkel.
A jbl az meg kb egyenlő lett a boomboxalEzt a vonalat lovagolták meg és működik a marketing gépezet.
Nem azt mondom, hogy rossz de mindig kapsz jobb hangot ugyannnyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Hobby rádiós topik
- ZIDOO médialejátszók
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest