- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
És azt is írta Oluv, hogy a vevőket nem érdekli a hangminőség, ezért a gyártókat sem. "Bejáratás" alatt megszokják a hangját.
Itt is ugyanez volt a konklúzió pár hete.
Lehetne sokkal jobb dolgokat gyártani, de kinek, ha a nagy többséget meg lehet győzni a szponzorált videókkal?#17114 <Adamsky>
Szerintem Oluv arra utalt, hogy őt mobbingolták, tömegesen jelentették a YT-nál.
Az tény, hogy lényegében bármit csinálsz nyilvánosan a neten, hamar meg fognak jelenni azok, akik mindenbe belekötnek. -
<Adamsky>
nagyúr
Mi a tököm ez a cybermobbing? Amennyire most sikerült gyorsan utána olvassak, erre Oluv egyedül nem is lett volna képes (mert ezt praktikusan egy csapat csinálja). Na, mind1. Sajnos itt tartunk. Nem akarom ide keverni a politikát, de sikerült egy olyan világot alkotnunk, amiben a multik (így) csicskáztat(hat)nak minket.
Jogos elkeseredést érzek – legfőképp a második hosszabb – írásába. Az külön szomorú, lenne, ha az Earfün is elengedi a kezét.
#17111 Seraph 16
"A JBL oldaláról azt gongolom jogos lenne ... "
Az – így utólag jobban belegondolva – nem volt egy jó húzás, hogy JBL-nek matricázta át az Earün-t, és jól odadörgölte, hogy ez bizony töredék áron mennyivel jobb is. Én azt sejtem innen fúj a szél....szerk.: azt nézem, hogy van egy másik csatornája, amin 1db 1 éves videó van. Vajon megpróbálja feléleszteni? Jó lenne ...
-
A JBL oldaláról azt gongolom jogos lenne, ha szólna neki, hogy a logójukat ne használja más termékén, de azért még, gondolom, nem vennék el a csatornáját, csak figyelmeztetnék. Nade nem szeretnék teóriákat gyártani, bízom benne, hogy csak félrement valami, és visszakapja a csatornáját.
-
<Adamsky>
nagyúr
... és tényleg. Review meg még sehol.
Nem kevés pénz, de pl. a egy Boombox-nál (3-as) olcsóbb. Nyilván más a célközönség, de - így elsőre legalábbis - annyira nem durva az ára (szerintem).
Német amazon-on viszont még nincs. WTF?! -
<Adamsky>
nagyúr
"Lehet, eddig tartogatnom kellett volna."
... megdupláztad volna a pénzed
Ennél egyébként a GPU árak arcpirítóbbak. Tavaly - igaz csak papíron - összeraktam egy konfigot egy ismerősnek. Gondoltam, kicsit aktualizálom, aztán megépítem magamnak. Majd leestem a székről, mikor megláttam az árakat ( → project elnapolva).#12829 csƵ
"Állítólag a CES-re készültek egy új Go+Play-jel ... "
Jó lenne, érdekelne. Bár az a baj, hogy nagyon megszoktam a Soundcore cuccainál, hogy bele tudok piszkálni a hangzásba. Tudom-tudom, hogy az H/K cuccai alapból jól szólnak, de azért néha-néha jól jönne, ha a bass-ból tudnék kicsit visszavenni, közepet "megtolni", stb.
Náluk tudtommal nem divat a telefonos app.#12832 carl18
" ... HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak."
De, egy Go + Play mivel tudna konkurálni? Az egy finom bútordarab egy JBL akármihez képest. Nem vízálló, nem bírja annyira a strapát, és akárcsak az Onyx, ez is inkább "vezetékes" hangszóró. Szvsz. teljesen más a célközönség. -
carl18
addikt
Hát igen, mondjuk ki biztos van egy réteg akinek a Vifára van szűksége. Csak ők nincsenek sokan, és az átlag ember nem add ki ennyi pénzt egy hordozható bluetooth hangszóróra.
Én úgy magamból is ki indulva talán 50-60E volna a plafon amit kiadnák egy hordozható hangszóróra. Mert ezért az árért az ember már kap egy tiszteséges hangzást, és elég remek akkumulátor üzzem időt is. Nyilván az emberként az ígények változnak, de azért a fizikát se lehet becsapni és egy 2 Kg-os hangszórónak is meg vannak a határai.Hát igazság szerint a vélemény egyénenként változik, évek folyamán azt szűrtem le egyik hangszóró se lesz tőkéletes és mindegyiknek van valami gyenge pontja.
Anno mikor az Onyx 6-ot összemértem az Xtreme 3-al, hát hatalmas volt a különbség az Onyx javára. A 120 mm-es Woofer nem hazúdik, brutális mélyeket produkál a HK.
Szerintem Basszusban ők a legjobbak, még egy gyártótól se hallottam kompakt méretben olyan mélyeket mint amiket ők produkálnak. -
Pocee
senior tag
Nem fogok kettőtöknek külön írni,viszont mindkettőtöknek szól,hogy remélem azért van annyi jogom,hogy eldöntsem hogy sztem egy termék túl van e árazva és nekem mennyiért éri meg,olyan érzésem van mintha abban a csapdában lennétek ha valami drága az csak jó lehet...
Elmondtam,hogy jó a vifa,de nekem nem azt hozta amit vártam, igazából ha nem lenne a dockin maradna is,de így nem tud annyi pluszt,hogy megtartsam.
Onkyo playert és Foobartt használok és minimális módosítás van eqban,ha egy nagyon prémium termék appja annyi hogy be tudok egy mély hang kiemelést kapcsolni meg auto power off-t akkor ennek az úri huncutságnak tényleg nem én vagyok a célközönsége,mert ettől én nem fogok szétcsúszni.
-
Pocee
senior tag
Figyelj,biztos igazad van,de egy 160ezres cuccot ne kelljen már "hackelgetni",de hogy objektív legyen megnézem appal is,ezen nem múlik.
Bár fenntartom,hogy egy negyedáras termék majdnem tudja ezt "hackelés" nélkül,és nem korrekt,egyéb iránt hogy azt nem lehet állítgatni.Szerk: feltettem az appot,bekapcsoltam a kiemelést,jobb lett,valóban.de még mindig nem fogom a hajam,hogy hubazmeg...
The Killers-Be Still című zenében elég nagy mély van...a saját eq-m nélkül 70%tól torzít,eq bekapcsolva 50%tól torzítás hallható a mély tartományban.
Az ízlés szubjektív,meg a hallás is,és szobadísznek is elmegy az Oslo annyira szép de hogy reálisan kb 80-90 között lenne az ára,de nem tud annyival többet hogy maradjon.
Mégegyszer elmondom,nagy hifim van itthon,szóval szobában be se lenne kapcsolva,kint meg sajnálnám ütni verni. -
<Adamsky>
nagyúr
"... a jelenleg használható applikáció támogatottsága leállt ..."
Na, nekem ez is a bajom a Vifa cuccaival, hogy évekkel ezelőtt leálltak kb. mindennel. Ettől persze a hangfalaik nem lettek rosszabbak, de szerintem új termék nem várható tőlük, és - ami viszont gáz - hogy a nem éppen olcsó hangfalaikhoz szükséges alkalmazások fejlesztése is áll, és nem úgy néz ki, mintha valaha is újraindulna.
Én azt látom, hogy árulják azt a portfóliót, amijük van, ameddig csak lehet, aztán ennyi. -
Nem tudtam ma megrendelni, úgyhogy még nem késő. Te milyet ajánlasz helyette? Azt eldöntöttem, hogy mindenképp ilyen aktív hangfalat szeretnék. Ahogy olvastam, jóval erőteljesebbek, mint egy PB310 pl. De általában nem max hangerőn lenne hallgatva.
mod: igazából én csak a BT-ról írt gyengeségek miatt tartok tőle, mert azért nem bánnám, ha nem kéne még egy BT adaptert is venni.
-
Volt PB310-em,egy átlagos szobában (20nm) még kikapcsolt Bass Boost-tal is irreálisan sok volt a mélye.
Lehet ez csak személyes ízlés kérdése,de nekem nagyon túlzó volt így 36éves fejjel (füllel),pedig én szeretem ha van mély a zenében (dnb,techno,psy-trance,trance).
Ugyanazt a bulis karaktert hozta ott is mint megtekerve egy nagyobb helyiségben,vagy a szabadban,ez meg durván fárasztó éz zavaró.
Persze van az a korosztály ahol semmi más nem számít csak remegjenek a falak/ablakok (ilyenek a friss jogsis fiatal első autósok is a túltekert mindent elnyomó subládáikkal).
De mondom,ez ízlés kérdése és az én véleményem.
Az a baj ezekkel a party cuccokkal,hogy benne van a nevükben hol érzik elemükben magukat.
Otthoni zenehallgatásra mindegyik kompromisszumos valamilyen szinten,oda valamilyen hifis cucc kell (hogy aktív,vagy sem az már igény és pénztárca kérdése),még akkor is ha belépőszintű is az a hifis szett. -
-
Én se tudtam úgy megrendelni, hogy csak úgy…
Készletértesítőre fel kellett iratkozzak.Jelzett, 2 perc után leadtam a rendelést de már nem lehetett véglegesíteni mert készlethiány volt.
A következő feliratkozásnál már gyorsabb voltam. Fél perc alatt megrendeltem és sikerült…Azóta is csak heccből feliratkozok és kétnaponta jön az értesítés, hogy új készlet van.
Annyira nem vészes, 2-3 naponta van értesítő de van amikor naponta.
Ebből lehet az is, hogy volt egy rendelés amit nem vettek át mert mondjuk meggondolták magukat. Ilyenkor ugye ha visszamegy a Telekomhoz megint jelez a rendszer.
A kifuttatás hát, harmadáron azért ekkora összegnél elég kemény
Mintha jönne egy új PS5 verzió, aztán a régieket 60-ba dobálnák 184.990 helyett
-
francz'70
senior tag
-
rdt89
addikt
Igen ezért is írtam így rá, hogy a hosszútávú tapasztalatokat más is olvassa.
#12469carl18:
Rengeteg tesztet láttam róla, ahol mindenki pozitívan vélekedett, rengeteg oldal véleményezésénél, csak pozitívan nyilatkoztak, és ez az a videó, ami meggyőzött, hogy nem nagyon éreztek különbséget a JBL Xtreme 2-höz képest (már amennyit értettem a szövegből). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
De akkor majd írok róla én ide 1 hónap használat után egy kis összefoglalót.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.
-
carl18
addikt
Igen sajnos ez nekem is feltűnt hogy még az EQ hangolás után se lesz igazi a magas tartomány. Talán a hangszórók gagyik, vagy nem tudom de így se ér nyomába a Dockin magas tartományának.
A Dockin legalább törekszik egy egyensúlyt megtartani. A T6 Max meg valahogy olyan gagyi, talán csak összehányták az alkatrészeket.
Összerakták! Bekapcsol? Igen! Szól? Igen! Mehet a piacra
Szerintem ez áll a legközelebb a valósághoz.Azért megnézném én azt a hangmérnőköt aki erre azt mondta oké?
Mert hogy ez a hangszóró nem volt hangolva az holt biztos.
Magyarán a vásárlók a Béta tesztelők. -
maestro87
őstag
Igazad van, nagyobb méretet kellett volna írnom.
Mert nehezen hihető, hogy egy majd fele akkora méretű és tömegű hangszóró jobban szóljon, aztán a teszt videókat elnézve mégis tud valamit.
Mondjuk az kicsit aggasztó, hogy csak EQ-val szól szépen és a többi hangszórónál meg nem alkalmaztak semmilyen EQ beállítást, hogy hiteles legyen a teszt.
Ennek ellenére az összeget még így is soknak tartom, ennél olcsóbban vettem a GGMM M3-at, attól meg már lehet nem jobb.carl18: Ki pártolta? Tronsmart hangszórókról én eddig még nem hallottam rosszat (igaz, a T6 Plus nem a legjobb, de a célnak megfelel), Anker hangszóró ajánlást meg jóformán még senkitől (nincs egy magyar teszt se róla, pedig már két éves cucc ha nem több).
De ha ennyire képben vagy a Tronsmart marketinggel akkor egyszer biztos téged is megvettek már kilóra.
Ezzel a stílussal meg csak magadat minősítetted. -
LanyUs
őstag
Nekem az Extreme 1 is sok már. Egy hírt nem lehet normálisan meghallgatni rajta, mert buffog az egész... Nem szól szépen. Évek óta gyepálom, de ez nem tetszett benne soha.
Ha az Onyx 6 ettől mélyebb, viszont tisztább, akkor talán jó lehet. Beltérre kell, ráadásul sarok elhelyezéssel vagy fal mellett, ami tovább növel a döngető érzésen. Lehet sok lesz az asszonynak. Gyerekkel akar tornázni ( ha meg nélküle, akkor szereti döngetni). Viszont lehet azt halkan is hallgatni, legalább lesz minden tartomány
Köszönöm!
-
carl18
addikt
+1 én is keresgéltem és a WELCOME 30-as kódot használtam a 42 dolláros vásárláshoz!
Kis keresgélés után könnyen megtalálható a kupon kód!
Én elsőnek találtam WELCOME 10-20-as kódot!
Aztán próba gyanánt átírtam 30-ra és müködött
40-et is próbáltam de ott már nem adott kedvezményt. -
attilam
őstag
Szia! Köszönöm a segítséget! Végülis a nyuszi, hozott egy Xtreme 3-at.
A Boombox túl nagy lett volna a feleségemnek (hogy őt idézzem: "ki van zárva"). Így aztán maradt az Xtreme 3. Még túl sokat nem próbálgattuk, de szépen szól, és jó hogy ilyen könnyen hordozható. Remélem elégedett lesz vele mindenki. -
_stick_
őstag
Azt látom, hogy sok hangszórónál van rácfelvarott, "plus" változat.
Gondolom épp nincs nálatok a jósgömbötök, de az Anker Motion Boom esetében is várható ilyesmi? Tudom, hogy új típus, szóval nem két hét mire kijöhet.
A SoundCore Motion+ kb mennyi időre jött ki az eredeti megjelenésétől a plus változat? -
Smile8822
senior tag
-
poncso86
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/10QrRixvOSmhYPAiFdvSNXmJIYrdqz-Dw/view?usp=drivesdk
Csináltam egy hangfelvételt mobillal oluv papa teszt zenéivel, a linken keresztül meg tudjátok hallgatni.
Visszahallgatva a fejhallgatómmal kicsit túl búgónak éreztem a basszust, "élőben" nem volt ennyire aránytalan. Talán a teló mikrofonja és/vagy a fejhallgatóm eredménye. -
poncso86
csendes tag
Pótlom, nem volt időm sajnos hosszasan írni.
A hangja elég korrekt, főleg ahhoz képest, hogy első munka volt. Hangerőben nincs hiány, és mélyre is szépen lemegy, nyilván meg vannak a korlátok a 10cm-es hangszórók miatt, és ugye ebben nincsen dsp.. :D A lábdob, basszus gitár, bőgő stb, tehát az igen mély hangot kiadó hangszerek szépen kereken szólnak rajta, de feljebb haladva, még a mély frekvenciatartományban érzek némi hiányt. Aztán a közép és magas tartomány megint rendben van.
Akusztikus, hangszeres zenék, ének pl kimondottan szépen szólnak rajta.
Én már elég sokat próbálgattam, még a reflex cső tesztelgetésénél is, megszokott zenékkel, és mivel van összehasonlítási alapom, így nyilván jobban kihallottam a különbséget vagy hiányosságot. Valószínűleg egy random bárkinek megmutatom aki először hallja és nem teszteli mindenféle zenével és nem hallgatja össze egy komolyabb cuccal, akkor az azt fogja rá mondani, hogy jól szól.
De lehet az lesz a legjobb, ha egy videót majd készítek róla otthon. -
SRC
tag
Persze, tök jogos, nyilván vicc pénzről beszélünk. Csak tudod azt láttam, hogy egy ilyen 2x5W-os bt erősítő panel egy ezres Kínából. Kb. ennyi a lelke ezeknek. Felemeltem a szemöldököm tudod, hogy nem is biztos, hogy pocsék a hangszóró az ilyen filléres cuccokban.
Elkezdtem matekozni, hogy ha a lelke egy ezres, van mellette valami vacak akku, az is mondjuk egy ezres és hát ennyi. Egy filléres fröccsöntött házban valami hangszóró. Akár ki is jöhetne valami normálisabb szélessávú papírmembrános „kismagnó” hangszóró a maradék pénzből és írtad is, hogy volt ez a Mac 2000, csak pechemre pont az szűnt meg, hát ez pech.A vicc valahol, hogy ha egy hasonló filléres panelt beletennék a garázsban porosodó 40 éves passzív polcsugárzóba az egész hóbelevancot alázná hangminőségben, mert egy 2x20W-os stereo IC is...hát max egy ezressel ha drágább. A mellette porosodó univerzális noti töltőn ott a tápfesz, fejben pikk-pakk össze is raktam, csak hát aztán elképzeltem hogy nézne már ki.
Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok.
Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni
Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.
Látókörszélesítő volt, köszi. Minden jót nektek!
-
SRC
tag
Bedugva, persze. Annyira gondoltam, hogy internetrádió valahogy… mert azzal nem fogok foglalkozni, hogy sd kártyára másoljak ki dolgokat. Á esélytelen, évek óta nem vagyok annyira képes, hogy a saját telefonom telemásoljam. Mindig eltervezem, hogy majd válogatok, aztán áhh...
Van viszont egy rádió, ahol nincs pofázás, csak régi blues, tehát olyan minőségű felvételek, amiket koruknál fogva nem hallgatok már.
Ezeket semmi értelme hifi vonalon hallgatni. Sisteregnek ezerrel, tudod csomó a 60-as években rögzített, régi technika. Az olyan kismagnók viszont, amikben van netrádió valamiért aranyért mennek csak, szóval adja magát, hogy mobil+bt hangszóró egérút ahogy sikerül.
Persze van itthon egy Fiio X1 is még régről, amiben legalább tele van a kártya flac-el és az még nem tud BT-t.
Kapóra jöhetne, hogy ezen a vackon meg van jack bemenet a bedugós részen rádughatnám, csak sejtem hogy azt inkább jobb ha nem…
A gépnél Focal Alpha szól itt nekem DAC-ról, szóval picit elszoktam a gagyitól.
Próbáltam én telefont hallgatni, de kinyomtam, mert az a csicsergés inkább csak idegesített pár perc után. Látod lebeszélsz, pedig lehet hogy jó lenne ez Mac 5000 ezekre a régi blues témákra. Elnyekeregne ott nekem egy bő 20 percet. Kissrác itt benyomja, annyira tán nem horror szar. Nem tudom. -
SRC
tag
Proforma számla, még nem utaltam
Ilyen bedugósban ismersz jobb vételt? Itt kell legyen valahol a jó kompromisszumos megoldás, ennél a verziónál (ha létezik) mert alacsony keretnél a nagyját elvinné maga az akku ára, ha az jó lenne, szóval abból nem lehet benne jó.
"Jó" hangszóró jó akkuval 8k-ért teljesen kizárt ez egyértelmű.
Ha meg gyenge az akku és bedugni sem lehet akkor meg pláne semmire nem jó, tökmindegy milyen hangszóróval szerelik.
Gondoltam megnézem ezt a bedugóst. -
SRC
tag
Rendeltem Emag-ról egy "Mac Audio Elite 5000" nevűt. Házhoz pk-val együtt 8k volt.
Fogalmam sincs jó választás volt e. Az tetszett meg, hogy van egy doboz, amit fixen be kell dugni és abban van a nagyobb hangszóró is és így az akksis részben csak csipogó van és úgy spekuláltam, hogy az akksi itt a legnagyobb tétel, amin spórolni lehet.
Az előző bt fülhallgatómnak konkrétan szétrohadt az USB aljzata a párától
Nincsenek nagy elvárásaim. Ez a 8k még belefér az "eldobós" kategóriába. Itthoni edzés után muszáj áznom a kádban, mert a zuhagy túl rövid. Nem áll le az izzadás annyi idő alatt kardió után. Hallgatok rajta valamit, meglátjuk meddig bírja. Lehet lesz pofára esés -
SRC
tag
Pár perc kattintgatás után jó a benyomásom?
Úgy látom van ez a termékvonal, amit linkeltél, ez a batyuban kicsi, könnyű, övre akasztható, hóálló és ad egy kis öblösséget az orgánumnak. Szóval ez a hegymászós telefonkihangosító, hogy ne kelljen mászás közben kiabálni. Ez az ilyen-olyan mini hangszóróval szerelt passzív radiátoros cucc ez oda teli találat kihangosítónak. Ezek a mini hangszórók viszont bevallottan a specifikáció szerint 200-300Hz-től szólnak és a mély csak zeneileg értékelhetetlen játék a levegővel, nyilván nem is zenére való, hanem beszédre.
Ezt koppintják ezren, meg van a boom box, ami nagy és az a cél, hogy a zene leverje a vesémet én meg a kettő között gondoltam valami kismagnós feelingre valami 10cm-es szélessávú hangszórót képzelve el, de akkor ez kéz bilibe lóg jól gondolom, mert ez a BT termékfejlesztés kismagnós irányba nem is ment igazából soha (?) így olcsón csak az van, ami boom box akar lenni, de mini méretben és ez az erőlködésnek az a formája, aminek becarás a vége...
Stimmel? -
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @espi38
A zeneiséget - már ha erről lehet beszélni egy ilyen boombox esetén - pont, hogy inkább az LG-re mondta. Az szerinte hangosabb, a közepek és a magasak jobbak benne, de a JBL mélyebbre megy, így teltebb a hangzása. Valamint azt is mondta, hogy a különbség (ezt inkább a mélyeket illetően említette) igazán akkor jön csak elő, ha egymás mellett hallgatod a kettőt. De, ezt az egészet egy közepesen jó fülessel hallani is a tesztből. A srác viszonylag jó mikrofonnal dolgozik. Egyébként az LG-vel szerintem azért sincs veszteni valód, mert ha ne adj' Isten mégse tetszik, szerintem simán tovább tudod adni (ha 70e-ért tényleg meg tudod venni, akkor akár bukó nélkül)#10529 Wolfskin
Én megpróbálnám felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha tudnak valamit mondani. Alapból pl. a Tribit hangszórói sem flash-elhetők, nekem mégis tudtak küldeni firmware-t.
Háááát... a "beköszönő" és a "búcsúzó" hang kikapcsolására vajmi kevés lehetőséget látok. Ez a - világít, csilingel, bimbammol - egy olyan téma, amiről én is hosszasan tudnék értekezni. Sajna ilyen világot élünk. -
-
-
- zenehallgatásra, a basszus nem fontos
- a méret/súly mindegy
- akkuidő mindegy, de jó lenne ha menne tápkábelre kötve is
- 3.5 jack jó lenne
- a hangerő és a hangminőség kettőséből mindenképp a hangminőség
- nettó 20-35e környéke
- ha megunom, el lehessen adni (vannak brandek, amik szinte eladhatatlanok)
- fontos az ár/érték arány: inkább veszek valamit 20-ért mint egy picivel jobbat 30-ért. Ha 30, legyen 30, de tudjon is annyit, ne csak szimplán kicsit jobb legyen. -
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok. -
Cyborg
őstag
Előre is bocsánat, ha hülyeséget írok, őszinte leszek, nem néztem utána, de egyszer régen mintha láttam volna, hogy 2db 18650 van benne.
Mondjuk, ha a 26650 nem is fér bele, egy 21700-as cella nem sokkal nagyobb, mint a 18650, és tud olyan 4000mAh-t, már azzal is jól jár.
De 18650-ből is 3400-3500 mAh a max kapacitás, tehát akármire cserél, elkerülhetetlen a fejlődés...viszont úgy tudom, saját töltője van a Dossnak, azért is vetettem el anno, mert nem lehet USB-ről tölteni, amiből arra következtetek, hogy magasabb feszültséggel üzemel, tehát sorba vannak benne a cellák, nem párhuzamosítva. Ez esetben egy db cella kapacitása lesz a végleges eredmény, mivel sorba kötve nem változik a kapacitás, csak a feszültség nő.
-
Cyborg
őstag
Úgy tűnik megjött neki
Azért az anker is elég hangos, hát még a dockin, ódakat zengünk itt mindkettőről topikban, hogy milyen hangos, és jó (kivéve, ha 100-on hallgatjuk, mert akkor nem hangos ezek szerint
), de a tisztán látás végett leírom, hogy nyilván poénnak szántam, ami carl18-on kívül mindnekinek leesett, eszem ágában sem volt önkéntes rendőrködni, nem is értem, hogy lehet ennyire komolyan venni egy ilyen ártatlan hozzászólást
Ne haragudj kedves Carl18, nem akartam a lelkedbe gázolni, egy ártatlan viccnek szántam az egészet
darthdenes szavaival élve szerintem ismét lapozzunk
-
balpis
őstag
köszi, én is így gondoltam, de ha később még egy,az akkor is már 60k...Legfeljebb nem egyszerre.... (Egyébként ahogy utánanéztem pár youtube-on publikált teszten, valóban messze jobbnak túnik az anker a többi hasonlónál.)
(De egyelőre várok még két hetet, hátha valamelyik kínai oldalon lesz egy 10-20%-os akció a 11.11 miatt...) -
espi38
őstag
Szia!Én nem értek veled egyet, ha két hangszóró van egy hangfalban akkor abban két erősítő van és ráadásul sztereoban szól, vagy rosszul tudom?
En most az Emagon rendeltem meg GoGen 686x típust, szinte csak pozitív dolgot lehet olvasni róluk, esetleg valakinek vélemény?
Ja és most 35 ezer ft -
capulet75
addikt
Köszönöm a tippeket.
Cyborg: Dániában élek, mindenképp helyben vásárolható egységet szeretnék, a szállítás költsége, plusz a garancia körülményessége miatt ezt elvetném.
Amiket néztem ( van amit marketen, de ezek részben újak, és beleférnek a keretbe ):
Sonos 1
NAD Viso 1 ( ez nem új )
Argon audio octave 5A
Harman Kardon citation one
Harman Kardon studio 4 és 5 ( a 4 nem új )
Bang & Olufsen BeoPlay S3 ( ez sem új )
JBL Extreme
Sony SRS-XB43 -
Wolfskin
őstag
fú, az a baj, hogy most csak gagyi genius PC hangszórókon tudom meghallgatni, de mintha a Denonnak több lenne a cinn a tetején, ami a másikon hiányzik, cserébe az mintha melegebben szólna,talán testesebben is és az énekhang tartományban emel ki jobban.
majd meghallgatom otthon is, kíváncsi leszek
-
Wolfskin
őstag
használtan
amúgy tudom, hogy a Denon drágább, de az Ankerről is jókat olvastam, kérdés, hogy csak ár/minőség viszonyban, vagy abszolúte is megszorongatja a Denont?
amúgy zene tekintetében inkább akusztikus, klasszikus rock, jazz, nem basszus orientált gépi stílusokra kellene
-
carl18
addikt
Persze nem éneklős zenéket használtan, meg nem volt visszonyitási alap. Sajnos a hordozható hangszórók hangzása nagyon függ az elhelyezéstől. Igy azonos helyen kéne majd a docikkal összemérni.
IGen hát irtam is kéne bele több közép meg mély, EQualizert hiába váltod egyik se segit rajta. Ellie Goulding éneklős számát ráeresztettem rögtön elhasalt. Szóval kizárolag tuc tuc zenére elfogadható, de máshol sajnos nem igazán állja meg a helyét.
Úgy értettem nem rossz hogy sokkal rosszabbra számitottam.
Annyira nem volt rossz, mint amiket leirtak róla.Bár attól nem kéne, sajnos valóban nincs kiegyensúlyozva a hangja.
A Mély hangokat próbálja leadni, de ez oda vezet max a asztal remeg alatta.Összegezve 10/5 adok rá!
Az eddigi tronsmartok T6- Mega azokhoz képest azért sokkal jobb. De sajnos ugyan az a hiba mint a T6 esetében a mélyel próbálkozik, de a többi hang tartomány teljesen el van hanyagolva. Meg nagy hangerősen se torzit annyira, mint amennyire számitottam.
Persze a Dockint már megszoktam, Rock zenéknél is elég szépen megtartja a hang karakterét. Az énekek is jól kijönnek belőle a basszus mellett. És még kellőképen hangosan is, szóval a Dockin még mindig más liga mint a Tronsmart.
<Adamsky>
Én is néztem róla pár hónapja teardown videókat hogy jobban rálássak a felépitésére. Lehet azért rossz a hangja, mert a hangszórói silány minőségüek. Meg más felől talán nincs is behangolva, csak összehányták egy dobozba aztán piacra dobták és majd szól valahogy. Az biztos akkuból legalább nem sporoltak, de a másik negativum. Ez müvészet szét bontai és összerakni, javithatóság szempontjából biztos hogy nem vennék ilyet.
Igen én is nevettem kis hordó hangszórót tele hánytak passziv membránnal, why?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged