- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Én is ezt az egyet találtam ami alternatíva lehet. Tudom, hogy nincsen akksi, de talán az nem is annyira fontos egy ekkora dögnél, meg amúgy is kell kraft ezeknek, amit egy akku már nem feltétlenül tud kiszolgálni. Azt olvastam PB 300 is jobban teljesít ha 230 van dugva, ami teljesen érthető (HK Onyx Studio-t hallgatva döbbentem mennyit számít ez). Sajnálatos, hogy ebbe a kategóriába itthon nem nagyon van sok lehetőség. Kint azért van Aiwa exos-9, Soundboks 2, 3, DiamondBoxx XXL stb.. Nem csak hifi és egyéb elektronika de sok más területen is érezni azért, hogy sajnos még ez a jó öreg balkán ahol élünk. Persze tudom én, hogy lehet rendelni kintről, de mennyivel jobb dolog lenne bemenni egy üzletbe és mindet szépen meghallgatni és ott dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Autós kamerák
- Óra topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest