Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A a vifa rejkjavik 65k, a denon is annyi. A minirig 3 olyan 55 postával. Jó a denon veheted. Nekem volt olyan.
Jobb mint bármelyik sony nal vagy jbl nel. Hk bol a go and play ami jobb lehet nála.Hangban szerintem a minirig 3 jobb mint vifa rejkjavik, (de nem sokkal). A denon is ezen a szinten van kb, és még stereo is. Alacsony hangerőn van egy kis mély kiemelés ami nagyon jót tesz neki. Magyarul alacsony hangerőn is van basszus nem úgy mint általában többi hangfalnál ahol, hangosra kell venned ha ütős mélyeket akarsz. Mind a 3 hangfal párba köthető.
Hát pedig érdemes azért meghallgatni.
Devialet Phantom Reactor... (vs Vifa Helsinki and Harman/Kardon Onyx Studio 5)
Itt hallható mire képes az onyx studio a helsinki ellen, meg a sokkal drágább kis Devialet ellen.
-
ribarszki
őstag
Százalékos arányban mennyit használnád fürdőszobában és azon kívül? 5-95% Én nem ez alapján döntenék. Amúgy meg ha nem csukod be a fürdőszoba ajtaját, és a hangszórót a földre teszed messzebb a kádtól, akkor ott semmi páralecsapódás nem fogja érni. Legalábbis emiatt nem mondanék le az Onyxról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest