- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tranceplanet #8540 üzenetére
Szép munka, várom a végét én is!
Nekem ugye főleg kisebb projektek szoktak lenni - pedig elektroműszerész lennék -, nulláról ritkán építkezem. Pár éve egy préselt fa házas ion blockrockerbe építettem BT vevőt és kicsit piszkáltam a töltő elektronikát hogy nagyobb akksit is bírjon.
Az aliexpresses AIYIMA lehet majd szűk keresztmetszet, erre figyelj, tuti hogy amíg állítgatod jobban jársz egy konstans analóg jellel az erősítőre. Szóval amit én vettem panelt majdnem ilyen csili csecse mint a tiéd, tök menő és jól néz ki, viszont egy 700 Ft-os BT encoder modul rommá verte. Úgy jöttem rá, hogy rendeltem az egyik kolléga gyári buta autós fejegységéhez és gondoltam ha már megvan kipróbálom mielőtt bontok.
Lehet hogy nem tud rádiót, pendriveot, SD-t stb, de nem is zúg és csillapít, és sokkal szebben szól vele az öreg doboz. Egyszerűen lehet más a coder d/a chipje és firmwareje, franc tudja. Mivel úgyis mindig BT-t használunk, rendeltem magamnak is egy ilyen olcsót és kikötöm majd a panelt. -
carl18
addikt
válasz
Huuu, ez elég kemény project lesz
Minden esetre biztos lesz súlya,mérete
Két oldalt a kupak végére elég nagy passziv membrán kéne
Sok szerencsét a projecthez , idáig nagyon jól nézz ki. Kültéren se lesz panasz a teljesitményre.
Azért a mérnőkők ebből élnek akik ezeket tervezik. Amúgy valóban jó hangszórókat lehet varázsolni Diy projektből
[link] Ez a egyik kedvenc videósom, remek hangszórókat épit házilagÉn nálam is van tervbe egy kraftolás, de csak egy 5 wattos hangszórót épitek. Kis kompakt méretbe, 18650-es akku fogja hajtani
A Tronsmart T6 aktiv hangszóróját kapja.
Majd ha elkészül biztos készitek róla én is képeket. -
mjani1172
addikt
válasz
Sok sikert hozzá, várom a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest