- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
OK, rendben, akkor sejtettem, rendeltetésszerű használat esetén semmi gond. A low frequency módnak nem tudom mi értelme, anélkül is rengeteg basszust tolnak ezek a jbl hangszórók. Elég agyament lehet, aki ennyire túltolja az alacsony frekvenciákat a többihez képest, persze nem vagyunk egyformák. Charge 2 nálam tökéletesen üzemel több, mint négy éve. Családi és ismerősi körben: charge 3 ; charge 4 ; Xtreme 1 ; Xtreme 2 ... Semmi gond velük eddig. Charge 4 mondjuk nem jön be, mert egy hangszóró van benne. Korábban kértem tőled tanácsot és az Onyx sorozatot ajánlottad nekem. Már majdnem megrendeltem, néztem róla szétszerelési videót és elbizonytalanodtam, nem igazán győzött meg a videó. Tudom helyén kell kezelni ezeket a cuccokat. Azóta rendeltem egy mini bluetooth D kategóriás sztereo erősítőt és már csak a polcsugárzókat kell megvennem. Úgy döntöttem inkább "nagyobb" fa ládák lesznek nekem a megfelelőek. Egy JBL Arena 130 vagy JBL Studio 230 lesz vagy valami hasonló kategória, szigorúan a belépő szinten maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest