Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
Nem toltam neki EQ-t.
Mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de 0 válasz érkezett kérdésemre, így lehet, hogy mellélőttem. Jó drága tévedés..
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
nem, sem a Denon Envaya 250, sem a HK Onyx 4 nem tudja még azt a hangerőt sem, amit a 2/3-ad annyiba kerülő Thonet Vander Kürbis.
Azért max hangerőn nem akartam órákat hallgatni, de jó, hogy ezt többen is mondjátok
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
Direkt arra a hsz-re reagáltam most, amiben Ati1979 bizonygatta, hogy a Denon mindennél jobb. Ezért választottam azt.
HK Onyx 4 ugyanannyiba _került volna akkor_. Most már elég nehéz menet lesz lecserélni
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Warhammer 40.000
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)