Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen inkább egy hangullat videó, mint sem valódi teszt!
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.
A Zene Ratt-Round of Round 320 kb/s, igen szerintem a gond 1 méterre se volt a kamera a hangszórótól.
Csak kicsit bejárattam a hétvégén ha már megvettem, most amúgy se nagyon lehet emberek közé menni. Igy a természetbe jól esett ki menni.
Teljes jogos, ez a videó nem felel meg tesztnek. Az Onyx 3 hálozatról tesóm boltjában néha olyan mélyeket tól hogy az álam keresem.
Hát jelenleg a Dockin azért a 99-105 euroért jó vétel. Annak fényében hogy van már 45E-ért itthon hazai garanciával Onyx 5 többet nem is ér már manapság. De Xtreme 2 is lement már 60E alá, szóval van konkurencia minden ársávban.
Nekem kellet egy hordozható és nekem tetsző hangszóró ami kellően hangosan szól és az akkuja is jól birja. Tény nem tökéletes, de igy is az egyik legjobb amit hallottam. A hangja meg helyfüggő, nagyon számit hova rakjuk. Átlagban én is olyan 50-65% hangerőn használom zene hallgatásra. Teljesen hangerőn ritkán használom, néha még zavar is ha ordit. Inkább Kültéren van szükség a nagyobb hangerőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.