- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-szabi- #9126 üzenetére
Hi! Az akkumulátor méretén kívül szerintem minden ott van.
• 2 db 58 mm-es hangszóró
• 291 mm x 104 mm x 105 mm (Sz x Ma x Mé)
• NFC
• bluetooth 4.2 (hogy az 5-ös már miért nem fért bele?)
• codec-ek: SBC / AAC / LDAC (Aptx ugye nincs, de legalább LDAC van)
• IP67
• üzemidő: 14-24 h -
carl18
addikt
válasz
-szabi- #9126 üzenetére
Ezekből a paraméterekből nem szabad ki indulni. Számit a feszültség is például nem csak a mah.
Nekem a Tronsmart T6 2 cellás 18650-es akkuval ment 70%-on 2-3 órát jó esetben. Max hangerőn meg 1 óra megfogta, és 2db 2600 Mah akkumulátor foglalt benne helyet.
A Dockin D Fine 3 18650-es cellával rendelkezik, fejenként 2200 Mah.
Papiron nem sokkal több a szuffla mint a tronsmartban 5200-6600Mah. Gyakorlatban még és ég és föld a különbség üzzemidő terén.
Mikor Szobát festettem vagy 5 órát a Dockinról ment a zene, 70% hangerővel ment nagy részt de néha ment maxon is.Pontosan D Fine 11.1 volt 2200 Mah vs Trons T6 7,4 volt 2600 mah.
Teljesitményben, és üzzemidőben is ég és föld a különbség a Dockin javára.
Most láttom volt Sony isAz SRS XB41 4X18650-es cellát tartalmaz. Az biztos sokáig birná a kiképzést
Amúgy fölösleges utána nézni a sonynak, teljesen jó hogy ők végre nem dobáloznak Watt számmal.
Most az jobb hogy a Tronsmart ráir a dobozra 40 watt teljesitmény?
Minden elhiszi és senki se kérdőjelezi megVicc kategória a egész.
A Sony SRS XB41/JBL Xtreme/Dockin D Fine egy teljesitmény kategória. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-szabi- #9124 üzenetére
Talán - amit itt a topic-ban is szoktunk emlegetni - a Harman/Kardon Onyx Studio 4 vagy EVOLVEO Armor POWER 6 (ARM-P6) esetleg Sony SRS-XB41 (SRSXB41) ha kellene a fények
-
Petyuska111
tag
válasz
-szabi- #6986 üzenetére
Powerbank szerintem nem tudja meghajtani, a gyári hálózati töltőfej 12v 2,5A, egy powerbank tudomásom szerint nem tud leadni ilyen teljesítményt, de nincs powerbankom, szóval ebben nem vagyok teljesen biztos...ha létezik ilyen teljesítményű powerbank, akkor elvileg mehet... Hálózati töltőről megy gond nélkül. Ja és most látom, hogy valamilyen formában mégis jelzi az akku lemerülését, egy tűhegynyi méretű led villog elvileg pirosan, ha már tölteni kell, na ezt eddig egyszer sem vettem észre, nem nagyon látható.
-
Petyuska111
tag
válasz
-szabi- #6980 üzenetére
Én 50%-nál talán valamivel kisebb hangerővel hallgatom (társasház, jószomszédi kapcsolat...), így kb. 10 órát bír. Szerintem ez rendben van. Viszont kijelezhetné az akkutöltöttséget, sokszor volt olyan, h egyszerűen kikapcsolt menet közben - lemerült az akku. De kijelzés hiányában fogalmam sincs általában, h hol áll a töltöttség, így inkább rátöltök gyakrabban.
-
kaszibat
tag
válasz
-szabi- #4933 üzenetére
Megérkezett a Divoom Onbeat 500. Háááát elsőre ugyanazt gondoltam, mint Johnny82: kicsit túltolták benne a mélyet. Méretéhez képest iszonyat mélyeket tud. Ekvalizerrel viszont helyrehozható az arány és egész nap hallgatva már nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon szépen szól. Tronsmart Megával összevetve nekem a Divoom hangzása jobban bjön, mert a Megában nekem túl sok volt a magas, kevesebb a mély, persze az is tudott mélyet, de kisebb hangerőn az még elveszett a magasak között. A Divoom kis hangerőn hallgatva is kellően "brummog". Persze ez az én ízlésem szerinti vélemény, de aki szereti a basszusos hangzást, annak bátran ajánlom a Divoomot.
Carl18! Köszönöm az ajánlást!
-
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #4391 üzenetére
Nem ismerek jo hangut, ami ajánlott de rádiós. Ez olyan kritérium amivel sztem jo ha talál egyáltalán. Volt itt említve egy az tán usb-t is tud a rádió mellett. A neve nem ugrik be. De a logouton volt nemrég egy speaker teszt, egy kínai ezer nevu. Annak a topicjaban is le van írva a neve.
-
carl18
addikt
válasz
-szabi- #2973 üzenetére
Kösz a tesztet most olvastaM!
Charge 2 hangosabb mint a f3?
Olvastam valami coopos akcióval lehet venni a telekom oldaláról 20E forintért charge 2-őt emberek!
Charge 2+-ra jár az 1 év garancia ha veszek egyet? Mert olvastam róla érdekes dolgokat hogy elkezd recsegni vagy halkabb lesz. -
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #2931 üzenetére
Eddig 2x kellett kikapcsolásról újratöltenem leadzm-et.
Töltési idő 4-5 óra alatt megvan betöltött teljesítmény 3750mAh és 3850mAh között volt.
Eddig nem sikerült a gyári érték szerinti kapacitást beletenni.
Viszont elég közel vagyok hozzá és olcsó kínai mérőt használok, szóval ez nagyjából rendben van.Hétvégi kerti-party alkalmával csodálkoztam, hogy bírta hajnal kettőig, "ami nekem is kihívás volt"
, most töltöttem fel 3700mAh-val, ezek szerint közel jártunk a kikapcsoláshoz.
Eddig nagyon bejön ez a hangszóró.
Nem tud annyit futni, mint f33, de monic-ot oda-vissza lekörözi, ha futás / hangminőség arányt nézem.
Nem tudom ennél drágább hangszórók mit tudnak, de nekem eddig tetszik.
Egyszer hallottam charge 3-at, de az nem számít, mert akkor már nagyon buli állapotban voltam és egy sokol rádió is csoda lett volna.üdv
szabi -
HGTimber
tag
válasz
-szabi- #2677 üzenetére
Szerintem még a gombok számából is látható, hogy melyik az 1. és melyik a 2. generációs. Az 1. gen-esnek 4 gomb van a tetején, míg a 2. gen-esnek 5 gomb (a gombok között megjelent a bluetooth).
Én is vártam a Speedshop készletre vételére, de ma (07.05) láttam, hogy "jelenleg nincs" a státusza
, így megrendel(tet)tem a német Amazonról 53,37 €-ért, az Amazonos képek alapján az 1. generációst
. Remélem megleszek vele elégedve, igaz nincs tapasztalatom a bluetooth-os szpíkerek terén. Az nem baj, hogy "csak" 180°-ban sugároz az 1.-es, csak szóljon szépen
és legalább feltudom majd lógatni
.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-szabi- #2667 üzenetére
Már nem azért de fentebb ez már ki lett tárgyalva. És messze nem ennyi a különbség a kettő között.
Nekem meg az nem világos, hogy a gyártó a termék oldal tetején és alján miért nem ugyanazt adja meg: [link]
Fent 30 watt-ot ad meg 3600mah akkuval, lent meg 2x7,5 watt-ot 3200 mah akkuval.
Fent azt írja 6 drivers, ami gondolom a hangszóró lenne, alul meg 2"x2 van írva. Az 5-ik kis pöttyöt bal oldalt kiválasztva pedig azt látjuk hogy kettő 2" meg egy 3" hangszóró van. És elvileg hátul nincs is hangszórója.
Jól sikerült az infós oldaluk. -
a000
őstag
válasz
-szabi- #2468 üzenetére
Én használtam töltés közben, ment ugyan úgy.
Tegnap kipróbáltam kint is. Kellően erős a hangja, hogy messze is hallani lehessen.
Az tény, hogy indoor módban mélyorientált, outdoor módban pedig jócskán vissza veszi a mélyet és a magas kerül előtérbe.
Nekem bejön a mélyorientáltság, így nem nagyon zavar, leginkább rock-ot hallgatok rajta. -
thenameless
tag
-
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #2380 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani de sztem olya 4 ora lehet a max. Kb mint a flip 3. Powerbankrol meg ezt nem próbáltam. A másik ment. (settopboxra szoktam dugni, az usb2es tehat tuti . Viszont most neztem egy videót a YouTube on. Bele lehet látni, egesz komolyam nez ki. Hasonlo a flip 3 hoz. "Divoom Voombox Outdoor G2 What's inside, and bass test?"
-
FingR86
őstag
válasz
-szabi- #2280 üzenetére
Sajnos nem sikerült közepes hangerő közelében maradni. Végig csutkan ment AUX kabelrol. Ez meg is látszott a futásidőn, érezhetően több volt. Le merülés előtt elkezd jelezni a hangszóró a tetején villogó fénnyel. Egyedüli dolog ami nem tetszik benne, a ki és bekapcsoláskor adott hangos dallam. Ezt leszámítva nagyon best buy még mindig. Jekenleg várom a JKR érkezését.
-
djnice
veterán
válasz
-szabi- #2257 üzenetére
Igen, mind a kettő megjött, tovább is adtam ismerősöknek
Nagyon szép hangja van, de a mély nagyon függ attól hogy hová helyezem a hangszórót, némelyik számnál puffog is és nem is megy le olyan mélyre mint gondoltam. Persze tudom, a mérete miatt erre képes max, 100 EUR-ért jó vétel, de 140-ért már nem venném meg.
MM-ben próbáltam egy HK Go+Play-t, annak teltebb mélyei voltak még az áruházban is, tudom 3x annyi a bolti ára, szóval nem releváns az összehasonlítás, de a gyárból meglesz olcsónMindent összevetve jó kis hangszóró a Dockin D Fine, de nagy bulit nem lehet csapni vele, ha arra kerülne a sor
-
FingR86
őstag
válasz
-szabi- #2251 üzenetére
a vastag zsinór is simán átmenne a résen, nyugi.
olyan nagy tapasztalat még nincs, kibontás után hallgattam kb 1 órát, amikor lemerült és magától kikapcsolt.
töltőre dugva kb 2,5--3 óra alatt töltött fel ha jól emlékszek. de utána le is tettem pihenni kb. Hnap viszem majd magammal kis összejövetelre, majd akkor már tudok többet mondani.
egyébként minden tetszik benne, ha túlságosan erős jelet küldök neki telóról, akkor sem torzít...inkább mintha elvenne a mélyből. -
Pandaboy
tag
válasz
-szabi- #2190 üzenetére
Igen, tudom a Leadzm ugyanaz. Nekem mindegy mi a neve. Csak ugyanazt tudja. 10-12ezer szokott lenni az ára. Bár a youtube összehasonlító teszten a JBL-nek tisztábban szól a magas hangja. Olvastam a sörösdoboz cikket is róla.
Ha rendelek bármit úgy, hogy előtte nem hallottam, akkor lehet megbánom. De ezek a kínaiak ugyanolyan jók mint a Sony, Philips stb. csak ott a márkát kell megfizetni 2-3-szoros áron. -
djnice
veterán
válasz
-szabi- #2152 üzenetére
Fél óránként próbálgattam
Közben írtam az eladónak is hogy mi van, azt írták nem ők akcióznak hanem az amazon, és mindig 140 volt az ára, de adott egy kupont -15 EUR kedvezménnyel, mondom azt tartsák meg maguknak
Miután másodszor is sikerült 99.95-ért a kosárba raknom, gondoltam kipróbálom a kupont is pluszban, erre az történt hogy rászámolt 10 EUR postát és levont 15-öt, így a második ára 94.86 EUR lett
Szóval valamit kevertek rendesen. -
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #1768 üzenetére
Ugy szolni? Ez tobb rétű dolog. Mi az, h jobb? Egy olcso sl 1000 szebben szol mint egy 30e ftos flip 3. Más tulajdonságban a flip jobb. Az ár is egy ilyen tulajdonság.
Azt meg nem is tudom ki várja el, h az esetek többségében, egy harmad áru kinai cucc jobb legyen a drágább márkástól. A kinai nem jobb, hanem jo ár/érték arányu.
Yasuo: h te tenyleg azt vártad, h a logi hangfaladhoz hasonlóan fog szolni akkor elegge el vagy távolodva a realitastol. Ez szimpla user error. Ezek teljesen maskepp szólnak! Hallgatsd kicsit es megszokod majd. Egyebkebt nagy hangeron nem probaltad? Nézd már meg clavinetjunkietól a divoom tesztjeit. Pont a flip 3 mal engedi össze. -
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #1703 üzenetére
Szvsz nem 2x 10 watt a monic. Inkabb 2x3, pont mint a bose Soundlink mini. Hisz ezek ennek a klonjai. A jbl charge3 2x 10 watt. Meg lehet hallgatni milyen különbség van köztük. Meg amúgy is, mar többször is be bizonyosodott, h ezek a wattok/szamok nem sokat érnek. Az f4 rol eleg jo videok vannak, az f3mat nem néztem..
-
harrie
csendes tag
válasz
-szabi- #1692 üzenetére
Azt írták, hogy kellene egy reset gomb, mert így minden áron az előzőleg párosított eszközzel akar összekapcsolódni. Csak úgy tanítható be másikra, ha az aktív párosított telefonon menet közben kikapcsolod a bluetooth-t, majd utána párosítod egy másikkal. Szívás akkor van, ha az előzőleg párosított készülék nincs kéznél...
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1623 üzenetére
Hi
Minap írtam, hogy megjött BlitztzWolf F3 hangszóróm.
Kíváncsi voltam meddig működik teljes töltéssel.
Hangerejét 2/3-ra állítottam, telefon fél hangerőn van.
Tegnap 14 órát ment folyamatosan, majd éjszakára lekapcsoltam ma reggel folytattam, már 3 órája szól és még nem volt low battery jelzés.
Számomra teljesen érthetetlen, hogy tud menni idestova 17 órát.
Már azon gondolkodom, esetleg nincs benne akksi védelem és egyszer csak vége?
Van erről valakinek tapasztalata?üdv
szabi -
Zola01
tag
válasz
-szabi- #1521 üzenetére
Hali!
Még nem merült le teljesen, de szerintem lehet tölteni zene hallgatás közben. A töltöttségi szintet nem mutatja, de töltés közben pirosan világít a led, BT kapcsolat esetén pedig kéken. Előbb elkezdtem a töltést, aztán pedig kapcsolódtam BT-vel és indítottam a zenét, így lilás színű lett a led, szóval valószínű, hogy tölt tovább -
laskr99
addikt
válasz
-szabi- #1468 üzenetére
Nekem a Blitzwolf BW-F3 ha merül és rádugom töltőre akkor is lehet hallgatni. Tölti ugyan úgy mint simán közben. Kb 3-6 óra alatt feltölt.
Más:
Nem találtam megfelelő topikot rá így itt kérdezem. Van a fent említett hangszóróm amit kábelesen rádugtam a gép első jack portjára. Egyik ismerősöm nekem adná a 2 tescos tejfölös doboz hangfalpárját. Ha azt rá dugom a Blitzwolf mellé hátra akkor meg lehet úgy oldani, hogy mind szóljon? Config az adatlapomon ha ez számít. -
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #1464 üzenetére
Sztem inkább ugy van ez, h van amelyiket töltés közben nem lehet hallgatni. Ha 100 %ot eleri a toltes érdemes minél hamarabb levenni a toltorol mert károsítja az akkut. (a folyamatos 99-100 ra ugrálás.) szal ezeket az akkus cuccokat szvsz csak az akkunak árto modon lehet halozatrol mukodtetni. (engem is meglepett amikor kiderult, h a tesómét lehet tölteni lejátszas kozben.)
-
OtrodonTIME
csendes tag
-
Imike_80
aktív tag
-
hatpersze
tag
válasz
-szabi- #1148 üzenetére
Ha Dunaújvárost útba tudod ejteni (Kalocsa-Veszprém) akkor egy Jam Heavy Metalt, és egy Xqbeat 2.0 xqisit-et fel tudok ajánlani próbálgatni (: a Jam-ben kb 10-15 óra használat van, az Xqbeat többezer órát ment folyamatosan töltőn, váltakozva tyúkbélen és bt-on hajtva. Hónapok óta csak porosodnak itt, kb egy hétre tudom őket nélkülözni... (:
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1138 üzenetére
Hi
Ma megcsináltam a hangerő tesztet.
Psyc Monic-ot ahhoz tudtam nézni ami itthon van.Első a már említett Philips AZ2060 cd-s rádiómagnó 15 éves korban van.
Max hangerőn psyc többre képes viszont akkora különbség nincs mint amit a számadatok sejtettek.
Mivel philips 2x2W míg psyc elvileg 2x10W.
Hangzásban egyik sem marad alul másikhoz képest, nekem psyc jobban tetszett.Következő Philips AS405 midi rendszer, 24 éves.
Teljesítménye 2x15W ráadásul régi világ gyermekeként nagy hangszórói vannak.
Kora már hallatszik a hangján és kimaxolni sem lehet, de így is nyert hangerő és minőség tekintetében egyaránt.Aztán jött PC-s hangszóróm logitech z313, 2.1-es rendszer, 2x5W a hangszórókon plusz 15W mélynyomón.
Psyc egyértelműen alulmaradt hangerőben és hangminőségben is.
Mélynyomó nem leválasztható pedig úgy jó lett volna még kipróbálni.Eddig sem voltam fair psyc-vel, de csak ahhoz tudom mérni ami itthon van.
Szóval végére hagytam a teljes igazságtalanságot, mit tud Philips HTL3140 soundbar mellett.
Azt hiszem nem kell ragoznom.Ezzel végére is értem a tesztelgetésnek.
Utólag látom kissé felesleges volt, mert saját kategóriájában kellene megméretni.
Sajnos erre lehetőségem nincs, pedig jó lenne összenézni BlitzWolf F4, Jam Heavy Metal és Philips BT6000 típusokkal,mivel közülük választottam.üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1071 üzenetére
Hi
Mint írtam október 21-én megrendeltem ezt: Sumvision Psyc Monic.
Megjött most csütörtökön, 13 nap alatt.
Mint HardRic fórumtárs én is ebay, phsselby-től rendeltem.
Amit fizettem érte szállítással együtt: £47.66 GBP, 17244Ft.A csomag kissé megnyomorodott az úton:
Szerencsére a tartalma rendben volt, sérülésmentes.
A szerelésre semmi panasz jól össze van rakva, masszív burkolata és súlya van.
Majd gyorsan kipróbáltam.
Először mostani telefonommal egy 735-s nokiával.
Minden rendben ment párosítás gyorsan zökkenőmentesen és minden funkció (zene megállítása, léptetése, hangerő-szabályzás) működött a szobán belül sehol nem szakadt meg a bluetooth kapcsolat.Aztán régi telefonom következett egy C7-s.
Párosítás rendben megtörtént, de a telefon nem tudta a hangerőt ebben a módban szabályozni, csak a hangszóró szabályzója működött.
Ennek következményeképp maximum hangerőn szólalt meg.
Meglepett a hangereje méretéhez képest van neki és semmi torzítást nem tapasztaltam.Harmadik teszt egy régi bluetooth PC adapterrel történt. (kb. 10 éves)
Nah ez nem volt zökkenőmentes, párosodtak, de akármilyen közel raktam a hangszórót akkor sem volt folyamatos a zene lejátszás.Ezután vissza 735-s és ment lemerülésig.
Első hallgatásra soknak találtam mélyet, illetve meglepőnek miképp jön ki belőle ennyi.
Viszont kissé erőltetettnek éreztem.
Próbáltam ide-oda rakni a szobában esetleg változik e a hangja.
Érdekesség mikor az asztalra tettem érezni lehetett a mély rezegtet.
Szóval nem mindegy hol van, jobban-rosszabbul szólt de nem az igazi.
Aztán pár óra alatt elkezdett bejáratódni, javult a hangja.Nem volt elvárásom, hogy hifi-zni lehessen vele így amivel összehasonlítottam:
Philips CD-s rádiómagnó kb 10 éves.
Annál szebben szól, részletesebb, teltebb a hangzása.Majd pc-s hangszórómmal hasonlítottam össze ami egy logitech z313.
Nincs szégyenkezni valója mellette, ugyan más a hangja.
Nem lehet azt mondani egyik jobb vagy másik, mindkettő hangzásával elégedett vagyok.
Nem tudom mennyi delej volt gyárilag, de 5 óra alatt lemerült.
Éjszakára töltőre tettem.Reggel indult az üzemidő teszt.
Hangerejét maximumra tekertem a telefon hangereje 2/3-ra volt állítva.
Így olyan hangerőn szólt ami már hangosabb mint amin alapból zenét hallgatok viszont még lehet normálisan beszélgetni anélkül hogy meg kellene emelni a hangomat.
Ezen beállításokkal 5ó15p működött amikor elkezdett villogni a merülést jelző led.
Működött még további 1ó25p mikor is egy-két alkalommal megakadt a lejátszás.
Innen már nem volt sok hátra 10p és lemerült.
Összesen 6ó50p működött.Feltöltésére egy telefon töltőt használtam ami 5V 500mA-t tud.
Ezzel 5ó40p tartott a feltöltés, ha jól értelmezem a visszajelzést.
Itt kissé el vagyok bizonytalanodva.
Folyamatos narancs fény jelzi, hogy tölt.
Azt hiszem villogó narancs fény talán azt jelzi, hogy nem tölt már, de töltőn van.
Ebből a szempontból a kezelési utasítás lehetne részletesebb.
Legközelebb másik töltőt használok az 700mA tud, kíváncsi vagyok mennyivel gyorsabb.Sajnos csak ezekkel tudtam összehasonlítást végezni.
Jó lenne más bluetooth hangszórókkal is összehasonlítani, főképp amik közül végül ezt választottam.Valamikor majd a hangerővel is eljátszok picit mit tud a többiekhez képest.
Viszont összességében elégedett vagyok vele.Bocs ha kicsit sok lett a szöveg.
üdv
-
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #1077 üzenetére
Egyébként erdekes ez. A miénk 2x5 watt 3e akkuval. Maxon 5h, kozepesen egesz nap megy. De maxon lakasban fulsertoen hangos az a 10 watt. AKkor a blitz, h megy 2ezres, tehat kisebb akkuval, 20wattal maxon 7-10 orat? Sztem ugy, h hiba tudja a 20wattot, max hangero korlatozva van. Ahogy forumtarsunk is irta a monicra, lehetne hangosabb.
Tehat ezek a feltuntetett ertékek nem sok mimdenre jok.. -
Krill77
őstag
-
bippeti
tag
Bár nem engem kérdeztél, de nekem az jött le, hogy tucsok.-nek kevés a Sardine tudása. Biztos, hogy valamilyen szempontból keveset tud, ha másik eszközt keres... De azt is látom, hogy amiket keres, azok nem 6-8000 Ft-ba, hanem 40-50 ezerbe kerülnek. Nem egy kategória a kettő...
Az viszont már egy érdekes kérdés lehet, hogy 10E alatt van-e jobb a Sardine-től...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest