- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #7947 üzenetére
Na, csak beutaztam MM-be, nem bírtam ki.
Hát az Onyx 5 elég szépen szól.
Mivel deep és progressive -t próbáltam, azt kell mondjam, elég pazar.
A mély úgy 50% hangerőig átveszi az irányítást minden fölött, utána feljebb csavarva kezdi átvenni az uralmat a közép és magas és teljesen háttérbe szorul a mély. Szóval üvöltetni semmiképp sem érdemes, de 50%-ig(ami amúgy elég hangos volt még így is, hogy mellette szólt egy boombox és elég nagy zaj volt bent) minden mást leszólt, amiket lehetett próbálni és nem csak bekapcs kikapcs és nem adott hangot hangszórók voltak.
Xtreme nagyon doboz, GoPlay úgy kiemelkedően semmiben nem szólt jól. Lent kevés volt a mély, közép felső hangerőn sem jött meg igazán az ereje, úgymond nem volt se teteje se alja a hangzásnak. Én a régi Go Play(2-3 éve hallottam spanomnál grill partin) hangzásához nem is tudom hasonlítani, ahhoz képest harmatgyenge.
Próbáltam Sony 41-est is, hát annak se teteje se alja, dobozhang.. Többi végképp teljesen gyatra volt.Baranya megye, Pécs környéke valakinél meg lehet hallgatni ezt a GGMM M3 vagy M4-et?
Ja, ami baromira nem tetszik az Onyx-ban, hogy se az 5-ös se a 6-os nem képes Type C vagy legalább MicroUSB-n töltésre... Nem mintha nagyon akarna az ember hurcibálni egy ekkora "táskarádiót".. De akkor is.. Még csomagolj mellé tápegységet is.
Nagyon gáz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest