Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Akkor Xiaomi telefonom volt és a másik hogy sok termék nem katan be annak a hiányától!

A Dockin D Fine és Dockin D Fine Plus P30 Pro mellet is tőkéletesen működik.Igen láttam Oluv szerint a legjobb hangszóró most a Charge 6 abba a méretbe, akkor biztos tud valamit a JBL és azt is írta Oluv a Boombox 4-től is valami hasonlót vár hogy újra valami nagyot alkosson a JBL.
#19924Pixx96
Egy mai bluetoothhangszóró Passzív membránokat használ a basszus fokozására. Addig egy sima stereo hangfalpár kéri a reflex nyilást és ha nem verődik vissza a levegő nem lesz jó a basszusa.
Ez olyan mint mikor a Dockin a sarokba raktam és ott elég durván visszaverődött a hang mert hátul van a passzív membrán és nagyon sokat jelentet.
Régen én is kipróbáltam hogy a "Phillips mélynyomót kivittem az udvarra "és olyan gagyin és furán szólt kültéren mikor beltéren meg sarokba elég tiszteségesen produkálta a basszust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest