- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19961 üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest