Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte