Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte