- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta #19948 üzenetére
Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok!
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz.
Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.
Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat.Főleg ha kell a erős és mély basszus.
Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3.
Még csak a közelébe se lenne.
Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást. -
_stick_
őstag
válasz
Zοltta #19948 üzenetére
Szia!
Nekem sima motion boom-om van és tavasszal váltottam erősebbre, mert kültérre kevés.
Akciósan a gyártótól vásároltam 50e környékén motion boom 2 plust.
Az új firmware-el kihozták belőle amit lehet, javítottak rajta és a kezdeti rossz vélemények után már jó szívvel ajánlható.
Én leginkább szabadtéren és goa/psytrance-et hallgatok rajta és az én fülemnek elekronikus zenei stílusokra ez a hangfal kifejezetten erős, az elődjéhez képest is.
80% hangerőnél bass up melett, bekapcsolt fényekkel készülj rá, hogy néhány óra alatt lemerül, de ekkora teljesítménynél sztem ez oké.
50%-nál nekem két napig bírja. 80% fölött nem használom, mert szétesik a basszus.
Amit biztos, hogy itt fognak ajánlani és ár/érték arányban jobb az UBOOM X, viszont én ezt nem hallottam nincs tapasztalatom vele, ahogy JBL X3-al sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest