Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Zοltta #19948 üzenetére

Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok! :) és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz. :K

Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.

Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
    A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat. :K Főleg ha kell a erős és mély basszus.

Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3. :U Még csak a közelébe se lenne.

Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást. :K

• _stick_

őstag

válasz Zοltta #19948 üzenetére

Szia!
    Nekem sima motion boom-om van és tavasszal váltottam erősebbre, mert kültérre kevés.
    Akciósan a gyártótól vásároltam 50e környékén motion boom 2 plust.
    Az új firmware-el kihozták belőle amit lehet, javítottak rajta és a kezdeti rossz vélemények után már jó szívvel ajánlható.
    Én leginkább szabadtéren és goa/psytrance-et hallgatok rajta és az én fülemnek elekronikus zenei stílusokra ez a hangfal kifejezetten erős, az elődjéhez képest is.
    80% hangerőnél bass up melett, bekapcsolt fényekkel készülj rá, hogy néhány óra alatt lemerül, de ekkora teljesítménynél sztem ez oké.
    50%-nál nekem két napig bírja. 80% fölött nem használom, mert szétesik a basszus.
    Amit biztos, hogy itt fognak ajánlani és ár/érték arányban jobb az UBOOM X, viszont én ezt nem hallottam nincs tapasztalatom vele, ahogy JBL X3-al sem.

Új hozzászólás Aktív témák