- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Még arra lennék kíváncsi, akinek van otthon bluetooth hangszóró annak ez a fő hangrendszerre? Mert nekem van itthon egy Hifi rendszer de mivel elég nagy helyet kér nem lett összerakva, 2 éve áll és most a Edifier R1280DB Gép mellet add hangot.
Earfun Uboom X és a 2 Dockin D fine minden zenei dolgot kiszolgál, nem gondoltam egy nap egy hordozható bluetooth hangszóró közel olyan szinten legyen ne kelljen otthonra "Hifi".Nem házibulira gondolok hanem kellemes de jó zenehallgatásra, más felől azért is jó ez mert gondol egyet az ember van akku a hangszóróba és vihetem magammal bárhová.
A konyhába kell zene vagy a teraszon ott se lesz vége.
Emlékszem régen 2009 körül kivittem a hifimet és kiraktam a udvarra de hogy az milyen szenvedéssel jár, hosszabító és kábelek a hangszórót és tornyot kint is összerakni.
Ehhez képest a Uboom X minden ilyen macerátol megkímél, hozzod és viszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest