Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Még arra lennék kíváncsi, akinek van otthon bluetooth hangszóró annak ez a fő hangrendszerre? Mert nekem van itthon egy Hifi rendszer de mivel elég nagy helyet kér nem lett összerakva, 2 éve áll és most a Edifier R1280DB Gép mellet add hangot.
Earfun Uboom X és a 2 Dockin D fine minden zenei dolgot kiszolgál, nem gondoltam egy nap egy hordozható bluetooth hangszóró közel olyan szinten legyen ne kelljen otthonra "Hifi".
Nem házibulira gondolok hanem kellemes de jó zenehallgatásra, más felől azért is jó ez mert gondol egyet az ember van akku a hangszóróba és vihetem magammal bárhová.
A konyhába kell zene vagy a teraszon ott se lesz vége.
Emlékszem régen 2009 körül kivittem a hifimet és kiraktam a udvarra de hogy az milyen szenvedéssel jár, hosszabító és kábelek a hangszórót és tornyot kint is összerakni.
Ehhez képest a Uboom X minden ilyen macerátol megkímél, hozzod és viszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest