Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt!
Ez eddig ki volt kapcsolva, és a hangerő maxon volt a hangszórón és a többit telefonon vezéreltem mint a Dockin D FINE esetébe.Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn, miután a szinkron bekapcsoltam fél hangerőn a Uboom X jelentősen halkabb lett.....
A másik hogy mikor átváltottam Indoor+ról Outdoor módba a hangszóró még fél hangerőn is sokkal hangosabb lett.
Most Ha telefonon fél hangerőn van Outdoor módba azonos hangerőt produkál mint Indoor+ módba egy kicsit inlúzió romboló.De mivel mindenhol jelentősen halkabb lett, ezért gondolom az akku tovább bírja.
Szóval én tudom mondani eddig ezért nem használtam mert jelentősen halkabb.
De ha a DSP vagy a hangszóró elektronikát jobban kíméli akkor teszek vele egy probát így használom 1 hétig.
Így könyebb volt állítani a hangerőt, de akkor látjuk eddig a Outdoor mód is tiszteségesen hangos és erős volt azért lengett ennyire a membrán.
A te tesztedbe akkor azért nem volt "Membrán zaj vagy torzítás" mert hangerőn színkron mellet toltad le a tesztet.
Da ha ezt kikapcsolod és úgy vezérled a hangerőt mint én jelentősen hangosabb és erősebb a Uboom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval én tudom mondani eddig ezért nem használtam mert jelentősen halkabb.