Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"ebben a tesztben a Uboom X úgy szól, mint egy rakás szar."
Ez szerintem azért lehet, mert a Mester valamit nagyon elkottázhatott az utómunkánál.
Nem hallgattam végig a tesztet (most nem volt időm / lelki erőm), de a 60%-os tesztben igencsak furcsán szólt az Uboom X az elején, és teljesen máshogy a végén.
Miközben elvileg minden beállítás maradt (hangerő 60%, eq.: Indoor+)#19972 Zοltta
Az UBoom X – ha nem is sokkal, de – szerintem kisebb, mint a B2P (mondjuk utóbbi könnyebb!). Nekem nem jön be a Soundcore-ok túltolt "felső mélye" (upper bass). Az UBoom X mélyebbre megy, és hála a precízebb hangolásnak, nem csak "puffogni" tud. Ha pedig nem csak koppra tekert hangerővel (id) szoktál zenét hallgatni, akkor szintén nagyon hasznos a sok hangerőlépcső, és az, hogy ez tényleg halkan is tud dinamikusan szólni. Szóval egy szavazat az UBoom X-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest