Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Zοltta
üzenetére
Megmondom őszintén audiofil lévén nem nagyon néztem YT-os összehasonlító teszteket, ugyanis én nem látom értelmét. Olyan formátumban, olyan zenét hallgatnak, olyan körülmények között amikben én nem fogom. Nyilván a legjobb az lenne, ha a kiszemelteket egymás mellett ott tudnád hallgatni, ahol használni fogod...
Ár/érték arányban az Uboom biztosan jobb.
Teljesítmény / hangzás tekintetében passz. Elképzelhető, hogyha egyszer szembejön velem egy használt Uboom, azt megveszem és összehasonlítom őket, de én elégedett vagyok a B2P-al.
Igen, kikapcsolható a fénye és különböző villogó minták közül választhatsz és állíthatod be a színeit. Sajnos a villogást nem lehet folyamatosra világításra állítani (pedig javasoltam a supportnak
). -
carl18
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
56E forint az jó ár annyiért nem nagyon kapni Boomboxot ami jól is szól.

Szerintem az jelentős előrelépés a régi hangszóród után. 3.8kg úgy még tudod hordozni is
Nekem Uboom X 4.2kg még nehézség nélkül viszem ide oda.
van vállpánt is szóval szerintem ha már nincs earfun akkor én is a Soundcore Boom 2 Plust venném.Oldalán led fényes passzív membrán biztos hangulat fokozó.

Earfun Uboom X készlet gondolom kifogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).