Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Zοltta #19955 üzenetére
Megmondom őszintén audiofil lévén nem nagyon néztem YT-os összehasonlító teszteket, ugyanis én nem látom értelmét. Olyan formátumban, olyan zenét hallgatnak, olyan körülmények között amikben én nem fogom. Nyilván a legjobb az lenne, ha a kiszemelteket egymás mellett ott tudnád hallgatni, ahol használni fogod...
Ár/érték arányban az Uboom biztosan jobb.
Teljesítmény / hangzás tekintetében passz. Elképzelhető, hogyha egyszer szembejön velem egy használt Uboom, azt megveszem és összehasonlítom őket, de én elégedett vagyok a B2P-al.
Igen, kikapcsolható a fénye és különböző villogó minták közül választhatsz és állíthatod be a színeit. Sajnos a villogást nem lehet folyamatosra világításra állítani (pedig javasoltam a supportnak).
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta #19955 üzenetére
56E forint az jó ár annyiért nem nagyon kapni Boomboxot ami jól is szól.
Szerintem az jelentős előrelépés a régi hangszóród után. 3.8kg úgy még tudod hordozni isNekem Uboom X 4.2kg még nehézség nélkül viszem ide oda.
van vállpánt is szóval szerintem ha már nincs earfun akkor én is a Soundcore Boom 2 Plust venném.
Oldalán led fényes passzív membrán biztos hangulat fokozó.
Earfun Uboom X készlet gondolom kifogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Nyomtató topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest