Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mióta be van kapcsolva a hangerő Szinkronizálás sokkal szebben és jobban szól.
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.
Persze tudom Uboom X nem egy hifi cucc, de egy jó hordozható hangszóró ami megfizethető.
Mióta be van kapcsolva a hangerő szinkron azóta nem sokkal kiegyensúlyozotabb a hangja. Csodálkoztam is Outdoor módba ilyen " Bass Heavy hangszórót csinált Oluv"
#19920Pixx96
Nálam a leváltás folyamatos volt 2023-ba lett egy szóba újra festés, aztán van dockinom és Edifier és utána a normális Hifim nem lett összerakva mert hát minek?
Most ott tartunk hogy tényleg A bluetooth hangszórók és a Edifier kiszolgálják a igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.