- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19919 üzenetére
Ez eléggé off, de a lényeg (az én nézőpontomból):
Egy – akár csak közepesen jó – erősítő (ami ma már bt. képes, akár stream-el, stb.) plusz hangfal páros mindig is jobb (zeneibb) lesz, mint egy bt. hangszóró. Az igazi kérdés inkább az, hogy ezt el tudod-e jól helyezni?
Az akksik miatt eleve csak nyűg egy ilyen cucc, ha nem használod rendszeresen (vagy a konnektoron lóg). Szóval nálam szerintem sose fogja kiváltani a rendes hifi-t vagy épp a PC-s setup-om hangkeltőjét.
... de arra nagyon tuti, hogy oda viszem, ahová akarom (és bírom, pláne az Uboom X-et). -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19919 üzenetére
én már tavaly óta azon vagyok Bt speakerekkel leváltom otthoni hangrendszert azóta sikerült is kb
jbl ultimate akkor használom ha kell a.nagy zene vagy épp vadulni támad kedvem (vagy túl sokat iszok
)
go+ play 3 az a mindennapi társam javarészt ez szól ha lágy kellemes ''minőségi"zene hallgatás a cél.Xiaomi Sound outdoor (30w) meg a munkás/ kis cipelős hangfalam kis túlzással zsebedben elfér ha valahová gyorsan kell zene ehhez nyúlok. ez Kis hangfal elég komolyan szól amúgy 15 ezres árához képest simán van olyan mint egy flip6 vagy talán jobb is ahogy észrevettem nem nagyon ha van is minimál a dsp védelem nagyon jól EQzható ez a kis hangfal komoly hangokat lehet elő varázsolni belőle kár applikáció nincs hozzá akksi idő se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő