Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Ez eléggé off, de a lényeg (az én nézőpontomból):
Egy – akár csak közepesen jó – erősítő (ami ma már bt. képes, akár stream-el, stb.) plusz hangfal páros mindig is jobb (zeneibb) lesz, mint egy bt. hangszóró. Az igazi kérdés inkább az, hogy ezt el tudod-e jól helyezni?
Az akksik miatt eleve csak nyűg egy ilyen cucc, ha nem használod rendszeresen (vagy a konnektoron lóg). Szóval nálam szerintem sose fogja kiváltani a rendes hifi-t vagy épp a PC-s setup-om hangkeltőjét.
... de arra nagyon tuti, hogy oda viszem, ahová akarom (és bírom, pláne az Uboom X-et). -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
én már tavaly óta azon vagyok Bt speakerekkel leváltom otthoni hangrendszert azóta sikerült is kb
jbl ultimate akkor használom ha kell a.nagy zene vagy épp vadulni támad kedvem (vagy túl sokat iszok
)
go+ play 3 az a mindennapi társam javarészt ez szól ha lágy kellemes ''minőségi"zene hallgatás a cél.Xiaomi Sound outdoor (30w) meg a munkás/ kis cipelős hangfalam kis túlzással zsebedben elfér ha valahová gyorsan kell zene ehhez nyúlok. ez Kis hangfal elég komolyan szól amúgy 15 ezres árához képest simán van olyan mint egy flip6 vagy talán jobb is ahogy észrevettem nem nagyon ha van is minimál a dsp védelem nagyon jól EQzható ez a kis hangfal komoly hangokat lehet elő varázsolni belőle kár applikáció nincs hozzá akksi idő se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Warships
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)