Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Márton #18911 üzenetére
Közben rájöttem mit is szeretnél, így az én elképzelésem nem helyén való.
De amúgy igen .Olyan megoldásra gondoltam, mint az általam említett példában: két Xiaomi hangszórót Bluetooth-on keresztül össze lehet kapcsolni, hogy szinkronban, együtt szólaljanak meg.
Csak ugye ezeket meg kellene venni. De neked más megoldás kell.
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Márton #18906 üzenetére
Első gondolatom hogy a késleltetés ha nem azonos lesz, akkor szörnyű élmény lesz az egész
Ha nem térhangzás kell akkor vannak olyan bt adapterek amire több vevő tud csatlakozunk. Akkor fixen ugyan azt a jelet kapják, viszont késleltetés lehet ekkor is más ha hangfalak más fajták. -
válasz
Márton #10224 üzenetére
Még a legújabb Dockin d Fine+2 sem tudja az aptx LL-t. Más (német) fórumokon is csak találgatják, hogy melyik aptx extrát tudja.
Semelyik hivatalos, vagy legalábbis komolyan vehető információforrás nem írja, hogy a három d Fine verzió közül bármelyik tudná az LL-es aptx-et. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest