- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steelseries Apex 350 javitasa
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19980 üzenetére
Már a charge5 is verte mezőnyt ebben a méretben charge 6 meg csak egy ráncfelvarrás tudtommal még a hangszórók se vaktoztak kapott 5w boostot új kinézetet meg ezt az AI soundot akksit nem tudom de gondolom az is nőtt passz ozt ennyi
még mindig nem tudom honnan ez a téma hogy megszűnt az uboom x mikor ugyan úgy kapni
oluvon kívül erről az esetről semmi hír sehonnan se hivatalos információ semmi tök felesleges ezt terjeszteni Magyar webshopban mindig hiány van kb amazonról ugyanúgy lehet venni (2 hétig nem volt csak kb) gyártói oldalról is... tök felesleges ezt terjeszteni majd ha már sehol nem kapni akkor megszűnt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19980 üzenetére
"Idén jön a Boombox 4 is elég ígéretesnek tűnik." – ezt már korábban (többször) is írtad, de már akkor sem értettem, hogy ezt mire alapozod. A YT-n még eléggé kezdetleges összehasonlítók vannak. Igaz ez nagyon rövid, de talán még ez a leghasználhatóbb. Nem tettem le a hajam tőle, bár ez egy komolyabb / jobb tesztben esetleg változhat (picit).
A másik, hogy rohadt nagy dög lett. Könnyebb ugyan, de nagyon ormótlan egy cucc."Azért nem mindenki fizet egy hordozható hangszóróért 200e forintot."
Én spec. se súlyban sem méretben nem akarom az Uboom X felé menni. Sőt! Az én ideális hangszóróm valahol a Tribit Lava és az Uboom X méret között lenne valahol félúton.
Teljesítményben is hajlandó lennék a kompromisszumra. Ahogy fentebb írtam ez a JBL BB4 már benga nagy hangszóró lesz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 1-7 gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7560/L860 GL/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX1070 P3200
- iBasso DC Elite
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest