Hirdetés
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Időközben befutott a Boom 2
(Persze mindenféle előrejelzés nélkül.. hátul voltam a kertben, dudált valaki az utcában. Ránéztem a kamerán, hogy vajon itt, vagy a szomszédban. Mikor megláttam a kamerán a lepukkant, ütött-kopott UPS autót a ház előtt, szaladtam is fel, nehogy elvigye a cuccot. A futár sráccal egyébként nem volt semmi gond.) Sajnos viszont a Space One fejhallgató nem volt a kocsiban, csak egy darab csomagot hozott nekem, úgyhogy arra még várhatok és izgulhatok érte.
A csomag jobb állapotban volt, mint amire számítottam (sok rossz tapasztalatot olvastam). A külső dobozon, azért látszódott, hogy kapott az élettől. Benne a gyári csomagolás sarkai kicsit meg voltak gyűrődve, nem vészes. Nyilván, mivel újracsomagolt, a ragasztót sem én vágtam el a dobozon, és felhajtva a külső fedelet, a belsőn látszik egy szakadás. A hangfal két szélén egy-egy szivacsos védőcucc óvta és tartotta helyén a technikát a szállítás alatt. Zacskó vagy fólia nem volt rajta, igaz, nem tudom gyárilag van-e egyáltalán. A dobozban még egy kábel és egy használati utasítás volt a hangfal mellett.
Maga a hangfal ránézésre tulajdonképpen hibátlan, új állapotban van. Remélem technikailag sem lesz vele probléma. Gyorsan ki is próbáltam. Működik, szépen szól. Igaz, egyelőre még nem hajtottam meg. Egymás mellé raktam a Motion Boom-mal, számomra egyértelműen szebben, tisztábban, dinamikusabban szól a Boom 2 (Spotify-on indítottam zenét és ott váltogattam a két BT eszköz között). A mélyhangok is teltebbek, szebben szólnak. A hangerőt még nem próbáltam, de gyanítom, hogy abban is lepipálja az elődjét. Összekapcsolni nem tudtam a két hangfalat, hogy mindkettőn egyszerre, ugyanaz szóljon. Vagy nem lehet, vagy én vagyok béna. A világítástól nem estem hasra, de ha zavarna, legalább ki lehet kapcsolni teljesen. Elsőre egyébként tetszik a cucc, remélem később sem csalódok benne.
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest