Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Időközben befutott a Boom 2
(Persze mindenféle előrejelzés nélkül.. hátul voltam a kertben, dudált valaki az utcában. Ránéztem a kamerán, hogy vajon itt, vagy a szomszédban. Mikor megláttam a kamerán a lepukkant, ütött-kopott UPS autót a ház előtt, szaladtam is fel, nehogy elvigye a cuccot. A futár sráccal egyébként nem volt semmi gond.) Sajnos viszont a Space One fejhallgató nem volt a kocsiban, csak egy darab csomagot hozott nekem, úgyhogy arra még várhatok és izgulhatok érte.
A csomag jobb állapotban volt, mint amire számítottam (sok rossz tapasztalatot olvastam). A külső dobozon, azért látszódott, hogy kapott az élettől. Benne a gyári csomagolás sarkai kicsit meg voltak gyűrődve, nem vészes. Nyilván, mivel újracsomagolt, a ragasztót sem én vágtam el a dobozon, és felhajtva a külső fedelet, a belsőn látszik egy szakadás. A hangfal két szélén egy-egy szivacsos védőcucc óvta és tartotta helyén a technikát a szállítás alatt. Zacskó vagy fólia nem volt rajta, igaz, nem tudom gyárilag van-e egyáltalán. A dobozban még egy kábel és egy használati utasítás volt a hangfal mellett.
Maga a hangfal ránézésre tulajdonképpen hibátlan, új állapotban van. Remélem technikailag sem lesz vele probléma. Gyorsan ki is próbáltam. Működik, szépen szól. Igaz, egyelőre még nem hajtottam meg. Egymás mellé raktam a Motion Boom-mal, számomra egyértelműen szebben, tisztábban, dinamikusabban szól a Boom 2 (Spotify-on indítottam zenét és ott váltogattam a két BT eszköz között). A mélyhangok is teltebbek, szebben szólnak. A hangerőt még nem próbáltam, de gyanítom, hogy abban is lepipálja az elődjét. Összekapcsolni nem tudtam a két hangfalat, hogy mindkettőn egyszerre, ugyanaz szóljon. Vagy nem lehet, vagy én vagyok béna. A világítástól nem estem hasra, de ha zavarna, legalább ki lehet kapcsolni teljesen. Elsőre egyébként tetszik a cucc, remélem később sem csalódok benne.
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest