Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Időközben befutott a Boom 2
(Persze mindenféle előrejelzés nélkül.. hátul voltam a kertben, dudált valaki az utcában. Ránéztem a kamerán, hogy vajon itt, vagy a szomszédban. Mikor megláttam a kamerán a lepukkant, ütött-kopott UPS autót a ház előtt, szaladtam is fel, nehogy elvigye a cuccot. A futár sráccal egyébként nem volt semmi gond.) Sajnos viszont a Space One fejhallgató nem volt a kocsiban, csak egy darab csomagot hozott nekem, úgyhogy arra még várhatok és izgulhatok érte. A csomag jobb állapotban volt, mint amire számítottam (sok rossz tapasztalatot olvastam). A külső dobozon, azért látszódott, hogy kapott az élettől. Benne a gyári csomagolás sarkai kicsit meg voltak gyűrődve, nem vészes. Nyilván, mivel újracsomagolt, a ragasztót sem én vágtam el a dobozon, és felhajtva a külső fedelet, a belsőn látszik egy szakadás. A hangfal két szélén egy-egy szivacsos védőcucc óvta és tartotta helyén a technikát a szállítás alatt. Zacskó vagy fólia nem volt rajta, igaz, nem tudom gyárilag van-e egyáltalán. A dobozban még egy kábel és egy használati utasítás volt a hangfal mellett.
Maga a hangfal ránézésre tulajdonképpen hibátlan, új állapotban van. Remélem technikailag sem lesz vele probléma. Gyorsan ki is próbáltam. Működik, szépen szól. Igaz, egyelőre még nem hajtottam meg. Egymás mellé raktam a Motion Boom-mal, számomra egyértelműen szebben, tisztábban, dinamikusabban szól a Boom 2 (Spotify-on indítottam zenét és ott váltogattam a két BT eszköz között). A mélyhangok is teltebbek, szebben szólnak. A hangerőt még nem próbáltam, de gyanítom, hogy abban is lepipálja az elődjét. Összekapcsolni nem tudtam a két hangfalat, hogy mindkettőn egyszerre, ugyanaz szóljon. Vagy nem lehet, vagy én vagyok béna. A világítástól nem estem hasra, de ha zavarna, legalább ki lehet kapcsolni teljesen. Elsőre egyébként tetszik a cucc, remélem később sem csalódok benne.
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- CORSAIR K100 AIR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Persze mindenféle előrejelzés nélkül.. hátul voltam a kertben, dudált valaki az utcában. Ránéztem a kamerán, hogy vajon itt, vagy a szomszédban. Mikor megláttam a kamerán a lepukkant, ütött-kopott UPS autót a ház előtt, szaladtam is fel, nehogy elvigye a cuccot. A futár sráccal egyébként nem volt semmi gond.) Sajnos viszont a