- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
Dockint is így használom könnyebb így vezérelni.
De majd ki próbálom ha a hangszóró csak fél hangerőn megy.Enyém sose volt napon mindig árnyékba használtam de a meleg biztos közre játszik. A Uboom X lég mentesen zárt. Utoljára az Anker hangszóró kapott sok kritikát mert meleg után a passzív membrán ott is torzított meleg esetén.
minden esetre én esetek több mint 99 százalékába nem torzítok. A torzítás se torzítás inkább passzív membrán rend elleneség.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
szobába nekem sosem kopogott igaz bent 24 fok van mindig klíma miatt. kint vettem észre először ezt lemez tetős terasz alatt volt egy asztal tetején nap nem érte. most múlt héten fa alatt is csinálta kint első esetben outdoor módban csinálta másodiknál meg outdoor+ azóta nem viszem ki inkább
és mindkét hangfal ilyen volt amit eladtam az is meg ez is olyan koppra ugyanaz a hiba talán ez kicsit jobban bírja valamivel azért is hagytam ezt de ugyan úgy előjön ¯\_(ツ)_/¯ viszont melóba csarnokban raktár bevittem 12 órát simán leszolta közel max hangon hiba nélkül... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest