Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
Dockint is így használom könnyebb így vezérelni.
De majd ki próbálom ha a hangszóró csak fél hangerőn megy.Enyém sose volt napon mindig árnyékba használtam de a meleg biztos közre játszik. A Uboom X lég mentesen zárt. Utoljára az Anker hangszóró kapott sok kritikát mert meleg után a passzív membrán ott is torzított meleg esetén.
minden esetre én esetek több mint 99 százalékába nem torzítok. A torzítás se torzítás inkább passzív membrán rend elleneség.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19903 üzenetére
szobába nekem sosem kopogott igaz bent 24 fok van mindig klíma miatt. kint vettem észre először ezt lemez tetős terasz alatt volt egy asztal tetején nap nem érte. most múlt héten fa alatt is csinálta kint első esetben outdoor módban csinálta másodiknál meg outdoor+ azóta nem viszem ki inkább
és mindkét hangfal ilyen volt amit eladtam az is meg ez is olyan koppra ugyanaz a hiba talán ez kicsit jobban bírja valamivel azért is hagytam ezt de ugyan úgy előjön ¯\_(ツ)_/¯ viszont melóba csarnokban raktár bevittem 12 órát simán leszolta közel max hangon hiba nélkül... tuti külső hő + hangfal hő termelése okozza gondot
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Dell notebook topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest