- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Peaceliker #17148 üzenetére
Köszi, akkor bakancs listás lesz
Sokáig az Extreme 3-at akartam ,de maradok ennélHa esetleg szerzel hozzá egy hordozható táskát és be válik szólj róla légyszíves
-
Zοltta
senior tag
válasz
Seraph 16 #16997 üzenetére
A Boom 2 Plus megéri most 175 euróért ebben benne a szállítás ami 4 euró
?
Van aki már használja a Boom 2 Plust ?
Mi véleménye róla ?Most nincs rá lótyi, de elgondolkodtató a Motion pluszom mellé
UI: Ha esetleg valaki kacérkodik a Lamax Storm 1 típusú hangszóróval ,hogy megveszi , ne tegye , a Motion + helyből alázza minden téren
Volt szerencsém meghallgatni mindkettőt és a Motion nyert.
2db Motion pluszt lehet párba rakni , hogy ugyan az a szóljon mindkettőn mint a Jbleknél?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #15190 üzenetére
+ rezy89
Köszi, én is valahogy erre jutottam.
Charge 5, Extreme - Boombox valamelyik szériaValahogy ki lehet szűrni a hamisakat?
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
80ezer alatt melyik Jbl, hangszórot ajánjátok ? Mind Hang minőség, mind aksi élettartam ami számít. Tudom van jobb nála ,de jelenleg ez foglalkoztat
Leginkább azok véleménye kellene, akinek van
Lehet H-aprós is
Köszi. -
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
eu.soundcore.
Írtam nekik, hogy nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról és kárpótlásul 15% ot vissza kaptam -
Zοltta
senior tag
válasz
nagyra #13347 üzenetére
Szia , frissitsd fel a rendszerét és állitsd be ezt az Eq-t
Én nekem is ez a drágaság van kb 3 hete és ezzel a beállitással és igen csak vadócka lett veleAlan Ross féle Eq 39.39 -es Firmware-re
Én fröccsöntő gép melett használtam, ami igencsak hangos és azt is lenyomta ,úgyhogy szépen, tisztán és erőteljesen szólt.
Én valószinű, ki várom a frissitett új Anker Hangszorót és megy tovább a családba
Használd egészséggel és üdv a családban
-
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13267 üzenetére
Láttam ezt is ,de mindig kerülöm azt a terméket, ahol szinte nincs véleményezve és feltüntetve ,hogy mennyit adtak el belőle.
Sajnos sok ilyen van itt Alin és Amazonon is.
-
Zοltta
senior tag
válasz
betegphiu #13262 üzenetére
Most jelenleg éjjeles műszakban teszem próbára és eddig nagyon tetszik.
Jó azért nem akarom le harcolni szegényt
így..
Én 70% fölé nagyon nem viszem, mert ott elkezdi elveszíteni a dinamikáját, a mélyfrekvencia rovására sajnos.
- Én nem tapasztalom ezt
Használd egészséggel
Köszi
<Adamsky> & betegphiuTokot azért akarok neki, mert cipelés közben azért szeretek vigyázni a dolgaimra.
Jobb szeretek olyanokat kérdezni akinek van
..
Adamsky
Az Aptx tényleg jól működik, van egy Edifier x3 fülhallgatóm, aminek ugyan ez van és mintha azt hallgatnám hangszóróban, ugyan olyan jó dinamikus a hangzása :)Amint megjött a tok beszámolók róla
-
Zοltta
senior tag
válasz
Zοltta #13241 üzenetére
Nost, megjött a Soundcore Motion+
És mit mondjak, nagyon tetszik a súlya és a hangzása is igy elsőre
- Rosszabb mély hangzásra vártam, kommenteket olvasva, de nem is olyan rossz ez .
- Igen csak masszívra sikeredet a kicsike, ezen meg is lepődtem
- Az aktuális Firmware 37.38
- Töltetni ki ,hogy szokta, hogy hozza a papiron létező 12 óra körüli értéket?
- Aki esetleg vett már hozzá tokot , elkérném a linket ahol lett véve ,hogy biztos jót rendeljek
- Igen , kicsit oda kell figyelni ,hogy ne zsiros kézzel fogjuk meg a burkolatot ,de ez elenyésző, ilyen jó hangzás melett!Köszönöm az ajánlást
-
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13246 üzenetére
Az jó gyors volt
akkor nekem holnap vagy hétfőn jön, tegnap rendeltem 14:27 kor..
-
Zοltta
senior tag
Nekem is annyit irt, 30, 268 ft ami 82 euró ennyit vont le a rendszer mivel ft a valutám.
De PayPalon euróban vanIgaz, hogy PayPalal vettem, de ott is 79. 99 volt. Ezt be tudtam már a kedves magyar forintnak.... 600 forinttal lett több le vonva.... De így is jobb mintha Amazonrol vettem volna 96 euróért
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Nem vaciláltam tovább, Motion + lett be rendelve.
Fura volt, hogy nem lehetett színek közül választani, remélem fekete jön
Majd ha jön a "közös gyerek" ezt meg kapja a csajom
talán...
Boom kicsit amorf lett nekem, ami a hordozhatóságot illetni, jobban örültem volna egy Dockin D Fine + kinézetnek..79.99 + áfa € \ kb 83€ + ingyenes házhoz szállításal. Soundcore oldaláról, ha valakit még érdekel, kb 4 napig van akcióban.
Amint meg jön írok róla
Azért pár hasznos infót szívesen fogadok, mire figyeljek üzembe helyezés után
-
Zοltta
senior tag
Én inkább Minimal, techno, hardstyle, elvétve rock
És persze a rádió 1 toplistákat
Jah jó lenne már az a szerelem gyerek ha jönne végre
Kb 2019 ig vissza olvastam a topikot, ami a Motionrol szól xd..
Valami mindig vissza tartott..
Eddig nem. ismertem Alan Rosst, de úgy 2 napja jött valami frissítés a Motion + ra és ha jól. értettem az adott némi jobb hangzást a hangszórónak [link]
-
Zοltta
senior tag
Most, hogy pár napja kutakodok az új hangszóró iránt, és most Amazonon kb 4k Ft különbség van a Motion plusz és a Boom között...
Így jöttem kérdezni, hogy egy Charge 3 után szerintetek mivel lennék előrébb? Mind hang magasságban mind mélyben?
KösziFelhasználás kül és beltér
Már lassan Anker cuccokkal álmodom, annyira foglalkoztat xd
-
Zοltta
senior tag
Ja hogy van mindkettő neked
.
Köszönöm a hasznos infót még átgondolom, mert elösször a Motion pluszt akartam venni, de most hogy láttam a fórumon a Boomot már elkezdtem afelé kacsingatni :)
Az a baj hogy 2x vettem Jbl-t mindkettőt megbántam.. Flip 4 aksi galyra ment... pedig alig ment valamit, charge 3 2x szervizben jobb oldali hangszóró recseget... meg utáltam a márkát úgy mond.....
-
Zοltta
senior tag
Ebben a tudatban, hogy már ennyivel előrébb vagy mrg vennéd újra?
Most a német amazonon 30%os kuponnal euró arfolyamban szállítással 99,36 euró a Boom.
A Soundcore oldalon a Motion plusz free szállítással 29k.ftPár ezer a különbség a kettő között, de nem igen akarok venni még 1 dbot hanem inkább egy tutit
Nekem kis helyre kell munkába, otthon a Sütőgetések mellé a kertbe, meg ilyenekre.
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
45k alatt most mi a best buy kategória , ha az üzemidöt a hangerőt és a hangzást nézzük?
Eddig egy Flip 4 és egy Charge 3 volt nekem és most váltanék valami újra.
Ha lehet , akkor linket is kérnék mellé : D köszi!
-
Zοltta
senior tag
válasz
Baleszmode #10540 üzenetére
és lehetőleg JBL-Sony-LG tengelyen (de legjobb lenne a fent felsoroltakból)
Azért van a szemed előtt egy fizetett promoció ahogy látom
márka ügyileg
-
Zοltta
senior tag
válasz
Baleszmode #10538 üzenetére
Jbl-el az a gond, hogy csak papiron annyi az akksi üzemideje ... Lehet az bármelyik kiadás max felső kategóriában tartja az üzemidőt..
Soundcore Motion+ én ezt fogom venni következőnek. Eléggé tetszik az embereknek
Jelenleg Charge 3 van és egy Wirezoll WS-1 a Wirezollt már nem lehet kapni , mivel igen csak tronfosztó volt 7 ezres árban
..
van egy Flip 4 em is aminek döglött az akksija...
40körül tutira nem flipet vennék
tennék hozzá egy kicsit és már inkább ez [link] [link]
Azt nem tudom felfogni amig én napokig max 1 hétig utána olvasok annak és megnézek több tucat unboxingot arról amit venni akarok ,hogy ne lőjjek mellé.
Főleg nagy összegben , erre más azt se tudja mi fán terem az a csoda, látatlanban be rendeli . lehet csak én vagyok berögzült(Tegyük hozzá most vettem egy Milwaukee mérőszallagot ami után is alapossan utánna jártam ,hogy mennyire közkedvelt, strapabiró... )
-
Zοltta
senior tag
válasz
espi38 #10458 üzenetére
Ha esetleg eladod és ekkorában gondolkodsz őt ajánlom van ismerősöm akinek volt , de el kellett hogy adja.. ( csak a pénz miatt adta el nem a hangja miatt )
A hangja , brutális erőteljes, akksirol és hálózatról is tudod üzemelni rádió is van benne pendrivet is kezel sd kártyát is és 500 wattos. kell ennél több ?
Egy 100-120m2 -es csarnokot 35-50%-os hangerőn simán megtölt és akkor hol van még a teljes 100 %..
Én is pont akarok egyet majd egy ilyet venni
és csak azért tudom ajánlani mivel van vele saját tapasztalatom
Kiegyensúlyozottan szólal meg rajta minden hang, saját equalizere van így úgy állítod be ahogy akarod.itt egy teszt róla, a telefon mikrofonja nem adja vissza , de a lényeget úgy is hallod rajta
Az utóbbit vettem de az eladásán gondolkodom, nem tudom érdemes e?
- ha neten vetted van rá 14 napod és vissza kapod a pénzed, indok nélkül elállhatsz tőle.
-
-
Zοltta
senior tag
válasz
szetcsuszott #10050 üzenetére
Tudsz a saját tokodról valamilyen képet mutatni ? nem egyértelműek amit oda raknak fel
pl ez olyan , mintha ragasztó átivódott volna az anyagon :/ [link]
Fekete színben nincs Alin?A másik ,hogy ebbe csak kábelt lehet csak rakni, töltőt nem ?
Ezt amúgy lehet gyors töltővel tölteni vagy csak sima átlagos töltővel lehet csak ?
vegyétek az ankert, mert rohadt jó
Az lesz amit lesz a kártyán pénz .
( van rá, csak sokat kell utazni a bankig vagy olyan automatáért
)
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #10026 üzenetére
Tudom én is ,hogy nem egy vájt fülű a srác, de nem is az ő véleménye alapján fogok vásárolni.
Most nagyon megfogott ez. Soundcore Motion+
Egy hasznos linknek nagyon örülnék ahol könnyen beszerezhető, megfizethető áron
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok erről mit gondoltok ?
Tronsmart Element FORCE
Egy Wirezoll WS-1 tipus mellé keresek egy másik hasonlót hangzásban -
Zοltta
senior tag
Sziasztok ! jbl charge 3 -hoz szeretnék tokot és érdeklődnék ,hogy vett már ehhez a hangszoróhóz már valaki ilyen táskát/tokot?
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!! Szeretnék venni nemsokára egy hordozható hangszórót, és az iránt szeretnék érdeklődni , hogy mostanában milyeneket érdemes venni? Árban legyen 10-20 k és 20-40k között e két ár típusból szeretnék pár bevált típust kérni
Felhasználási hely leginkább munkahely és kültér. (Az nagyon jó lenne , ha nem tejföl doboz hangja volna, és persze, ha megszólal azt, tisztán és erőteljesen tegye)
Persze csak hazai webshop játszik! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest