- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19912 üzenetére
"Az eredeti 4.0 BLuetooth-s ... " – igazából nem a bt. verzió a lényeg, hanem az AVRCP.
Ha AVRCP 1.4 vagy újabb, akkor a Bluetooth absolute volume-nak elvileg működnie kellene ..." ... Uboom X már tud ilyet? Nem tudtam ... " – ezt szomorúan olvasom. Pedig talán az Uboom X-el kapcsolatban is volt már ez téma (de attól függetlenül biztos).
Egyébként – mint írtam – ez normális esetben be van kapcsolva a telefonban, aztán a hangszóró vagy tudja, vagy nem. Szóval attól, hogy a Dockin-al így bohóckodni kell, az Uboom X-nél működnie kellene a szinkronnak (hacsak ki nincs kapcsolva az említett funkció a telefonodban).Egyébként nincs bt.-s fej- vagy fülhallgatód? Vagy ott is külön állítgatod a hangerőt?
"AMúgy se hiszem ettől jobban merül majd az akkumulátor."
Ez nem "hit kérdése". Gondold végig! Adott egy erősítő, aminél azzal kezdesz, hogy feltekered a hangerőt, majd ráküldesz – a telefon hangerejétől függően – egy gyenge jelet.#19914
"Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt! Ez eddig ki volt kapcsolva ... "
Hallelujah!"Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn ... "
Hidd el, hogy a 100% az így is 100% lesz. Az, hogy neked eddig hangosabb volt az "asszinkron" beállítás mellett eleve eléggé beszédes.
Én egyébként ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a DSP úgy működik ebben a hangszóróban, hogy a beállított hangerőt figyeli (és ahhoz igazított beállítást alkalmazza), és nem pedig valós idejű spektrum analízist végez (ez nem is meglepő, mert akkor nem ennyibe kerülne ...).
Az viszont biztos, hogy ez a normális, üzemszerű működés (nem pedig az absolute vol. OFF).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PayPal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest