Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18936 üzenetére
Ne a eleganciát és a kompakt méretet be tudod áldozni. Akkor a Uboom X outdoor módba egész szórakoztató tud lenni.
Most úgy hallgatom fél hangerőn igen erőteljes.Igaz a Dockin is remek, akku cserével szerintem még neked is ki bír jó pár évet.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18931 üzenetére
Nekem is meg van a D Fine plus. És nagyon jó, de úgy látszik a D Fine Evo már 150 Euró most.
A Konkurencia ez alá megy a Stormbox láva is olcsóbb.
Anker Tribit és Earfun ez alatt van árba.Én is azt mondom hangzás fontos de másrészt akku idő is sokat számít. Vagy a hangszóró élet tartalma és hosszú távon hogy bírja.
Esetleg a javíthatóság.
De egyikhez se kapni pót alkatrészt -
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18902 üzenetére
Elképesztő mennyien vagytok külföldön.
Mi csak évek óta tervezzük a feleségemmel, főleg most, hogy 2,5 éves a kisfiúnk.Nehéz itt hagyni mindent.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18900 üzenetére
Hát ez az, nekem is ez a bajom.
Az urak itt 38 ezerről társalognak kérem szépen. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #18660 üzenetére
" ... mintha az Uboom szebben szólt volna alapból ... "
Ezt nem értem. Most mi szólt, mihez képest jobban? Ez friss vásárlás? Az app nem látja? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #18643 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ezt én a neten TRIBIT StormBox 2 névvel találom (1-est nem is dob fel a kereső). Ezen kívül van még a "Pro" (ami adott esetben lehet a sima), de ha a belső felépítést nézzük, akkor ez egy komolyabb cucc.
Firmware: kb. mint mindenhol (telefon, óra, fülhallgató, stb.) elvileg az újabb mindig jobb, mint a régi, aztán van, amikor mégsem.
" ... csináljunk vele valamit, vagy csak bekapcsoljuk, ès használjuk." – én az UBoom L-nél feltenném a legfrissebbet. Kis kutatással szerintem meg lehet találni korábbi firmware-eket, ill. flash-elős progit (szóval akár downgrade-elni is lehet). Szerintem biztos meg vannak a szükséges fájlok valakinek itt a topic-ban. Már ha kell ...Szerintem neked eleve a legújabbal (ami már támogatja az app-ot, és benne van Oluv in- és outdoor hangprofilja) fog jönni, aminél jó eséllyel nem fog újabbat jelezni. De tévedhetek ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #18640 üzenetére
Alan több videóban is foglalkozott vele. Igaz élőben egyiket sem hallottam, de a speckó alapján szerintem a StormBox Flow jobb lehet, mint a "sima" Stormbox (erre gondoltál?).
Az UBoom L egyébként egy jó cucc, és amíg az sztereó, addig a StormBox Flow egy laposabb, mono hangszóró, így nagyobb driver-ek férnek el benne. Szóval lehet az L-nek jobb a hangolása (Oluv), de nem lennék meglepődve, ha a Tribit-ben több / jobb lenne a basszus. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #18640 üzenetére
Mindegy, nem lènyeges...
Berendeltem egy Earfun Uboom L- t. 56 dollárèrt szerintem jó vètel. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #17738 üzenetére
Szerinted más hallota már élőbe? Nem. Még Alan se rakott ki 0.39 firmware tesztet, én rendeltem és majd egyszer jön 1-2 hét talán.
Mi se tudunk többet csak hogy rosszul indult a rajtja.Ha megjön teszteltem és írok mit gurit való életbe.
-
válasz
Véleményem szerint nem rossz ez, max. nem olyan extra, mint amennyire be lett harangozva, de nyilván a többi idővel elválik.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Ár érték arányban (hangzást tekintve legalábbis) továbbra is best buynak tűnik. Ha más nem hozza boom 2 plus és stormbox szintet nagyjából (hol jobb hol rosszabb), de olcsóbban.
Aztán ez szólhat majd még picit jobban. Igazából amin ki vagyunk akadva az ahogy earfun indult ezzel az egésszel meg ahogy viselkednek.
Mint ahogy haragudtunk soundcore ra mert boom 2 plus nál túltolta a marketinget -
francz'70
senior tag
válasz
pècsimunkás #16771 üzenetére
De ő charge 4-et írt, nem flip 4-et. A két jbl között azért van különbség, nem kicsi
Van egy flip 5-öm, de ilyen kerti zenehallgatás, sütés, főzés stb.-hez nekem kevés, attól még a szét EQ-zott Tronsmart T6 Plus Upgraded-em is jobbat szól -
Janika(1982)
senior tag
válasz
pècsimunkás #16526 üzenetére
Nekem,nem kell akksi,plusz hibaforrás csak.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
pècsimunkás #16524 üzenetére
Ezek,hálózatról működnek csak,aktív hangfal,nincsen akkumlátor benne.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
pècsimunkás #16519 üzenetére
Mondjuk,nekem kettő van belőle,tetőtérben+földszinten a nappaliban TV-re HDMI-in rádugva.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
pècsimunkás #16517 üzenetére
Szuperűl szól,meg van programja is hozzá,én bátran ajánlom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pècsimunkás #16155 üzenetére
Érdemes vajon megvárni a BF-et alacsonyabb árért soundcoreon?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #16066 üzenetére
"Erre gondoltam èn is
." - a kérdező viszont tutira nem.
Teljesen átérzem a problémáját. Nemrég egy Orion kazettás-magnóról szóló hír alatt fejtegettem, hogy mennyire szög egyszerűek (értsd túlságos buták) lettek a zenehallgatásra szánt készülékeink.
Akkor az egyik pont, amivel megpróbáltam az érvelésem alátámasztani, hogy ma egy olyan egyszerű dolog (amit a Panasonic magnóm, és a Technics midi tornyom is tudott), elalváskor egy időzítőt beállítva magától kikapcsol (sleep), majd reggel ugyanígy be (timer), az a mai bt. hangszórók mellett szinte kivitelezhetetlen.Vannak persze bt.-s ébresztőórák, de kevés közte a minőségi cucc. Én eddig kettőbe futottam bele: H/K Citation Oasis, JBL Horizon.
Egyébként - elvileg - az általam birtokolt két Soundcore hangszóró is támogatja a hálózatról történő üzemeltetést (így akár bekapcsolva is hagyhatnám őket egész éjszaka, hogy aztán reggel arról szólaljon meg. pl. a rádió), de hosszútávon nem hiszem, hogy jót tenne neki.
Nálam mondjuk ezt az egész problematikát zárójelbe tette, hogy okosórát hordok (így abban is alszom).
-
adp
őstag
válasz
pècsimunkás #16047 üzenetére
Egyébként az okosórát is sokszor eldobja, ami vicces mert ez a telefon pár éve csúcskészülék volt.
Kérek kölcsön mindjárt egy iphone-t.<Adamsky>: Igen azóta megpróbáltam úgyis, hogy 2 külön asztalra tettem le 2-2.5m távolságra semmi nem volt köztük és szaggatott de kegyetlenül.
-
zseko
veterán
válasz
pècsimunkás #15996 üzenetére
Oh, és tényleg. Köszi!
Ha nem kapcsoltam volna ki rögtön az első mozdulattal, talán fel is tűnt volna
Még tízesével is több mint a semmi, vagy az appot nyitogatni hogy mennyin van.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #15996 üzenetére
-
borbar
tag
válasz
pècsimunkás #15972 üzenetére
Az Amazon Prime egyébként nem elérhető magyar szállítási címmel.
Jó-jó, főleg a nyári Prime Day alkalmával, de csak német postafiókszolgáltatással. És általában nem sz.roznak a visszaküldéssel, garanciával, de ha Anker Soundcore, akkor mindenképpe az eu.Soundcore az ajánlott. Vagy a német oldala. (Néha kézzelfogható a különbség.) -
Czimby
addikt
válasz
pècsimunkás #15970 üzenetére
Áfa különbözetet kell kifizetni, 6-7% ha jól emlékszem németeknél 20-21% az áfa.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15968 üzenetére
"Nekem 80 euró lett volna." - de, hogy?
Nem magyar címre rendelted volna? Tegyél már be egy képernyőt kérlek! Esetleg a Prime miatt nincs szállítási díj, de akkor is 67,22€ × 1,27 = 85,37€.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15966 üzenetére
"Mièrt kellene nèmet áfa? Ez áfás ár."
Olvasd el még egyszer, amit írtam!
Végig "kattintottad"? Én most megtettem (helyetted is).
Annyiban hibáztam, hogy a magyar Áfa nem - csupán csak - a vételárra jön rá, hanem még a szállításra is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15964 üzenetére
Az eu.soundcore-n is ennyi, ill. a vége szerintem még kevesebb, mert ott 99€ - 20€ + 5€ a vége, itt pedig 80€ - német Áfa + magyar Áfa + szállítás (érdemes elkattintgatni a rendelés végéig, és akkor látszik a pontos összeg).
Ár szempontból mindig is jobb volt a Soundcore saját oldala, és szerintem a garanciális dolgok is könnyebben, gyorsabban kezelhetők. Én ott vásárolnék. -
hcol7
senior tag
válasz
pècsimunkás #15849 üzenetére
csak kivancsisag: melyik adot?
szamomra barmelyik un. kereskedelmi ado egyszeruen hallgathatatlan, meg a tv adoknal is rosszabbak, ahol "csak" a reklam okoz agyf*szt. a radiomusorokban , foleg a reggeli savban az a geil muanyag jofejseg, jokedv egyszeruen elviselhetetlen. nelkulozve az eppen uralkodo, oktrojalt velemenyterror iranyzatok kivesezeset, pedig az is megerne eg, kulon miset.
mindekozben nem tartom magam buvalb*szott, vagy intolerans antiszoc fajtanak, sot.. ugyanigy pl balos beallitottsagunak sem, ennek ellenere, vagy emellett egyedul a tilosradio az, amit alkalmas vagyok hallgatni. de az meg jon neten is. meg akkor is, amikor epp az aktualis kormany elveszi a frekijuket.
de ha van tipp hallgathato adora, azt orommel varom : )
sorry az offert, jolesett leirni ezt. udvozlet : ) -
bb0t
őstag
válasz
pècsimunkás #15735 üzenetére
Szebb a hangzása, mint a JBL Flip 6-nak? Árban jobb, de utóbbi gyorsabban itt lenne.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15679 üzenetére
+1 Ha valóban számít a hordozható méret és hogy a Rock jól szóljon rajta akkor a Dockin D fine egy megfelelő választás.
Metallica valóban szépen szól rajta! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15614 üzenetére
Én is vigyázok az enyémre, de én örülnék ha 10-15 évet némi karbantartással kibirna!
Mert azért még is csak ne csinálunk "E-szemetet" meg hát ritkaság lenne egy idő után. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15608 üzenetére
Én igazság szerint úgy állok hozzá ha valami bevált és működik nincs okod lecserélni.
Nekem a sima 2019 novembere körül lett meg a D Fine Plus meg 2020 december.Ha mindig várok/ várunk, sosem veszünk semmit
"Veszünk ott csak nem idő előtt. "A kapitalista világ pont erről szól hamarabb lecseréled az eszközt mielőtt tönkre menni. A Végtelen növekedés és vásárlás tartja egybe a rendszert. De ez nem fog örökké menni mert a bolygó erőforrásai végesek.
Ki tudja lehet 10 év múlva is Dockint használok.Arra azért kíváncsi vagyok "Long Life span" Esetén ezek a Bluetooth hangszórók hogy fognak öregedni? Az akkumulátort leszámítva minden más jól kéne öregedjen.
#15610kisninja
Az a eredeti 4.0 verzió, így megértem annál több a Latency. -
kisninja
őstag
válasz
pècsimunkás #15609 üzenetére
Az enyében még 4.1 Bt van, nagy a késleltetése és eléggé zavarérzékeny. Hamarabb látod a tv-n a szálymozgást mint ahogy jön a hang.
-
válasz
pècsimunkás #15578 üzenetére
Telón a bt beállításokban a Tribitnél kapcsold ki a hívásokat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15574 üzenetére
"Ráadásul 200 euró." - ez szerintem nem lenne sok pénz egy jó bt. hangszóróért, aminek a "receptjét" már többször leírtuk: Motion Boom + Motion Plus
... erre most csináltak egy ilyen csini retikült.#15570 carl18
"Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol."
Igen, a Boom Plus - igaz nézőpont kérdése, de - nekem már túl nagy lenne. Jó lenne, ha a Soundcore is venné a fáradtságot, és úgy pakolgatná be a hangszórókat, ahogy pl. a JBL tette a Boombox 3-nál. Vagy ahogy autós hangszóróknál is szokás...
-
Peaceliker
addikt
válasz
pècsimunkás #15564 üzenetére
MB+ t rendeltem. Stormboxra már spur vagyok
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
pècsimunkás #15527 üzenetére
remélem a motion boom-al nincs ilyen probléma ,mert Poco-m van nekem is
-
válasz
pècsimunkás #15525 üzenetére
Már nem emlékszem milyen eszköz is volt amivel én is szívtam,de az még megvan,hogy Xiaomi az istenért sem akarta felismerni,nem is látta.Minden más meg igen.
-
válasz
pècsimunkás #15523 üzenetére
Egy resetet próbáltál a hangszórón és utána újra megpróbálni a bt csatlakozást?
Hangerő + és - egyszerre 5 másodpercig. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #15506 üzenetére
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
pècsimunkás #15438 üzenetére
köszi! nekem realme termékkel még nem volt gondom. Blitzwolf SSD viszont jól szuperál. Csak az a kérdés ,hogy mekkora különbség lehet hangzàsban a 20w vs 30w között (realme vs blitz)
-
Rhino82
aktív tag
válasz
pècsimunkás #15410 üzenetére
A sima UBOOM ugye?
A flipekhez képest hogy szól? flip 5 vagy 6...ezeket már hallottam élőben, úgyhogy ez a viszonyítási alapom.Alzán találtam egy JVC XS-E622B, de nem nagyon találok róla tesztet.
Ez is elég szimpi, az UBOOM L-re hasonlít. -
Czimby
addikt
válasz
pècsimunkás #15410 üzenetére
Nekem volt 2db UBOOM és mentek Xiaomi mi 9t pro-val, meg biznisznek eladtam vagy 6-ot, és senkinél nem volt ilyen gond.
-
rizso
addikt
válasz
pècsimunkás #15358 üzenetére
Annak azért nem mondanám, de mint "kütyübuzi", szeretek kipróbálni/tesztelni minél több eszközt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15169 üzenetére
A Tribit azért más ligában játszik, mint a Dockin.
Ettől függetlenül izgalmas kérdés, hogy D Fine+ 2 ~165 Eur-ért vagy ~170 Eur-ért StormBox Blast.#15170 bakosadams
Nagy mákod lehetett, bár így is kérdés, hogy a "tax"-osat rendelted, vagy a simát. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15156 üzenetére
Azért szomorú Magyarországon ez se forgalmazzák.
Ha úgy nézzük rengeteg dologtól el esnek a magyar emberek. Amazon.de extra garancia se vehető igénybe magyar lakcimmel.fizetős én mikor be raktam a kosárba azt írta nem jó a Country...
-
Aureal
őstag
válasz
pècsimunkás #15066 üzenetére
Pontosan!
Egy 3000Ft-ért vett Samsung S5611-et nyúzok telónak napi szinten már 5 éve. Kiváló 5mpx képeket is készít, kicsi, egy hétig el van töltés nélkül és FM rádió is van benne. Számomra több nem kell.
Na persze minőségibb zenehallgatás tekintetében az ipadem meg a Samu között azért zongorázható a különbség a jack kimenetről is! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15027 üzenetére
Nekem elég a Dockin, a Rock zenéket nagyon jól játsza.
Én szoktam hallgatni 2000-es évek előtti zenéket, a 80-as évek zenéi nagyon jól kijönnek rajta.
D Fine Plus Feat Metallica
Mint egy old School ghetto Blaster.Szóval nekem most meg van egyenlőre a 2 hangszóró amikkel boldog vagyok. Hordozhatónak ott a Maxsound Plus, ha kicsit több kakaó kell akkor a Dockin tud több hangerőt ha kell.
Bár van egy 80-as évekbeli Boomboxom is, a Hitachi GhettoBlaster.
De az elég régi dalag, ritkán alkalmaként használom. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15025 üzenetére
Azért nem kell aggodni annyira, ha Javítható egy akku cserével ki lehetne tolni az élet tartalmát.
Attól függ mi megy benne tönkre.
Nekem is még jól működik, cserélni nem is akarom mert nincs mire.Amúgy a D Fine-t a Dockin az már frissitette 5.0 Bluetooth(SBC) Codec sajnos APTX és társai kimaradtak. szabványal.
Már tölteni lehet USB Type-C-ről csak olyan töltö fej kell ami elég feszültséget tud leadni. (12-15 volt környéke)Nekem a HK volna még talán opció de azoknak az akkuja túl kicsi.
Az a 1X18650-es cella nem sok mindenre elég, így sajnos nálam ez kritérium.Bár én ráérek cserélni, majd mikor kijön valami kihagyhatatlan Deal ráérek akkor vásárolni.
Én mondjuk olyan sokat már nem is hallgatok zenét, ha meg kell és nincs áram a Dockin kellően el tud látni hangerővel.
A Motion Boom Pluson elgondolkodtam volna, de a HK Go Play ellen mély basszusba elég szépen elvérzett. Ez miatt számomra nem tűnt kihagyhatatlan dealnak. Ebből a méretből illene már kicsit erősebbnek lennie. Főleg Ennyi év távlatából, a Go+Play 2015 fele jelent meg.
8 év eltelt és egyik kínai gyártó se tudott a közelébe jutni, az elég elszomorító. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #14959 üzenetére
Igen. Német Áfa mínusz, szállítás Magyarországra, és erre az egészre jön rá a magyar Áfa. Kattintgasd végig! Nem éri meg amazon-ról rendelni. Kb. soha. Az Eu-s shop mindig olcsóbb.
#14955 Majom19
Nem akarom a véredet szívni (tudom ezzel mégis azt teszem), a tavaly év vége felé, mikor kb. mindenhol a legjobb akciók vannak, akkor csíptem meg egyet én is 64,99 Eur + száll. (5 Eur). Ennél én nem láttam se előtte, se azóta olcsóbban, sehol.
-
st6969
őstag
válasz
pècsimunkás #14957 üzenetére
Plusz szállítás plusz ÁFA különbözet
Hacsak nem Németországban lakik, vagy valaki hazahozza.
-
®abstract®
őstag
válasz
pècsimunkás #14876 üzenetére
doss soundbox xl mellé vettem az edit. 27E ft volt-annyit röhögve megért
felváltva hallgatom őket.
ja,ebbe nincs akku,center méretű hangszóró bluetooth funkcióval + távirányító. meg azért is mert nem cipelem egyiket se.elhelyeztem-otthagytam mind2 a helyén. az edi több mint 4,5 kg.. -
válasz
pècsimunkás #14720 üzenetére
Ennyiért van az eu shopban is.
Ennyiért szerintem ez most egy igen erős ajánlat.
~26k
Itthon ennyiért egy Lamax Sounder 2-t kap csak az ember,a Boom azért annál sokkal jobb.
A végén én is elcsábulok és veszek egy 2.-at a meglévő mellé,aztán hadd szóljon a TWS sztereó. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #14456 üzenetére
Annyira csak, hogy már jó régen hallottam róla blutooth hangszóró témában. Biztos, hogy nem gagyi v. kamu cég.
Az más kérdés, hogy TWS-ek terén mennyire vannak top-on. Én eddig nem is tudtam, hogy olyanjuk is vanSzóval lehet, hogy ezek csak valamilyen átcímkézett fülesek (ettől persze még lehet jó, de ugye messze nem ugyanaz a kategória, mint mikor egy gyártó saját maga fejleszt vm. terméket)
"Szerk.: A füles topikpban is kèrdeztem erre a cuccosra ... "
Ja, láttam, onnan jövök.Szóval esetleg folyt. köv. ott ...
-
hkari
őstag
válasz
pècsimunkás #14422 üzenetére
Nekem ez a márka mindig is kérdőjel volt. Ha valami nem igazán hordozható, akkor már miért nem épít ennyiért valaki Hifit? Ennyiből már egy komolyabb erősítő és 2 hangfal simán kijön, és megeszi reggelire ezt.
Klon: Csatlakozom <Adamsky>-hoz, ha jó áron látsz Go+Play-t nyugodtan vedd meg. Ha nem zavar hogy nem megy el túl sok órát akksiról, akkor az a helyzet hogy még mindig nincs jobb
-
TheZukker
tag
válasz
pècsimunkás #14198 üzenetére
Van, de a csatija nem jó.
Valaki [erre] esetleg?
-
Exodius
őstag
válasz
pècsimunkás #13916 üzenetére
Tetszetős a EarFun UBOOM. De vajon mik a hátrányai? Összeszerelés?
-
zsiz
őstag
válasz
pècsimunkás #13896 üzenetére
Király, köszi, figyelgetem majd. Aztán ha úgy jön ki a lépés, be is húzok egyet. Honnan érdemesebb garancia és egyéb probléma kezelés szempontjából? Mindegy?
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13796 üzenetére
A Tribit Blast inkább a JBL Boombox kategóriájába tartozik!
Ezt a súlya és mérete is megmutatja!
Igen a Dockin 28X10X10 és durván 2 kg, így mondjuk még pont hordozható.
Jó dolog ez a Blast, feltéve ha kihasználja az ember!
Írtam amúgy a Dockin cégnek lesz-e D Fine 3? Már elég régóta lapítanak -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13794 üzenetére
Hát nekem is bejön a Tribit, csak ez sokkal nagyobb és 5,5 kg nem úgy mint a Dockin (2KG) azért ez határozottan nehezebb hordozni.
Bár lekopogom a Dockin azért teljesen hangerőn elég nagyott tud szólni.
Én mondjuk pont ez az a méret ami valóban jól szól és még hordozható is.Ha 4 éves akkor jól bírja, a srác akinek kipróbáltam a Dockinját az 5 éves idén. Mondjuk és is úgy vagyok vele használom ameddig tudom.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13792 üzenetére
Ha kihasználnám a tudását engem is érdekelne egy ilyen hangszóró, de szerintem sokszor már-már Overkill a teljesítménye!
Sok helyre már a Dockin is túl hangos, de mondhatni azért a D Fine is megállja a helyét még sok helyen.
Arra kíváncsi leszek lesz-e D Fine 3 és ha igen milyen tunningal fog megjeleni a piaon.
D Fine 2 plus 2 éves és annyira nem tünt nagy durranásnak.Nekem még remekül müködik a D FINE Plus, talán egyszer az akkuja adja meg magát de azt még lehet cserélni!
-
mckay
aktív tag
válasz
pècsimunkás #13722 üzenetére
Hááát, 20 ezer alatt nem látok UBOOM-ot, csak 27 ezerért, legolcsóbban.
Néztem az EarFun weboldalát, látom hogy 60 dollár (23 ezer), és olvasom hogy ingyenes szállítás. De ki tudja honnan és hogy ez mennyire valós hogy ideér egy hét alatt?
Magyarországon olyan webshopot látni az árgépen/árukeresőn, ami
- 27 ezerért adja, és a 3. munkanapon itt van a cucc,
- 37 ezerért adja, igaz, holnapra itt lenne (*lza.hu)
Ti szoktatok a gyártói weboldalról rendelni, amelyik egy EU-s Amazon raktárból ígéri?
És tényleg ideér egy hét alatt?
Adamsky,
igazad van, hogy most ennyiért az újabb modellt is meg lehet venni.
No de az július közepi shipping.
És konrétan kívülről jobban tetszik a régi.Pécsimunkás,
könnyen lehet, hogy jobban szól az Anker, és nem is lenne sokkal drágább.
De külalakra nem tetszik, mert nem helytakarékos.
Nálunk kicsi az íróasztal... -
válasz
pècsimunkás #12729 üzenetére
Ha ez a video [link] sem oldja meg a problémát akkor ott valami műszaki gond van
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12728 üzenetére
Nekem Xiaomi telefonom van és gond nélkül működik az Earfun Uboomal.
de anyám ezer éves Huawei telefonja is megy vele android 4.0-val. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #12728 üzenetére
A Realme és az OP telefonok előtt is volt nullázva a hangfal.
Látja mindegyik telefon, de nem tud egyik sem csatlakozni. Csak a Samsung eddig. Semmi más. -
válasz
pècsimunkás #12726 üzenetére
Nem az uboom-ot akarom védeni, de nem lehetséges, hogy egyszerre csak egy eszköz tud hozzá kapcsolódni? Ha másik eszközt akarsz rácsatlakoztatni, akkor előbb a régi eszközzel le kell csatlakozni róla, utána párosítás módba kapcsolni és akkor tud új eszközhöz kapcsolódni? Ez csak egy feltételezés. Régesrégi bluetooth cuccok így működtek, talán a 4-es bluetooth előttiek.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12584 üzenetére
Igen, nyilván szerintem még simán elmegy jó pár évet.
Talán az első dolog ami megadja magát az a akkumulátor, de csere után tovább nővelhető a hangszóró élet tartalma.Mondjuk szerintem manapság pont a azt a korszakot éljük meg, mikor mondhatni a legnagyobb a pazarlás. Jelenleg a bőség zavara van, mindent meg lehet venni. És mindent az előtt cserélnek a vásárlok hogy el öregedett volna.
Én nálam a Telefon van így lassan 4 éves a Xiaomi mobilom, és teljes mértékben kiszolgál még mindig. Talán a kamera az egyetlen gyenge pontja, meg az akku se olyan mint új korában.
De gondolkoztam hogy majd kap egy új akkut és utána még pár évvel ki tudom tolni az élet tartalmát.#12585csƵ
Igen, nekem az eredeti D Fine 4.0 Bluetooth mellet és elég szépen szólt. Szerintem a bluetooth megmarad, olcsó és keveset fogyaszt! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12475 üzenetére
Emlékeim szerint neked Dockin D Fine van? Ahhoz képest hogy szól az Anker?
Jövőhéten jön az enyém is, csak nehéz kívárni.Az biztos most sok márka felkőtheti a gatyáját, a JBL/Sony régi márkák. Szerintem az Anker jelentősen ár alatt kinál velük szemben konkurenciát. Szerintem azt ők is érzik ha a Anker jelentős piaci részesedést elhalászik velük szemben.
Az Anker állítja 20 millió elégedett vásárló, azért ez nem semmi mennyiség akkár hogy is nézzűk.Ott van az új D Fine 2+ is, de azért a 180 euro+ szállításért én nem tartottam olyan jó vételnek. Mikor láttam a Motion Boom ellen Rossi tesztjében, engem nem győztek meg.
Oluvnák is járt, és ő is azt írta a Motion Boom jobb vétel.
A Dockin valahogy elakadt valahogy stagnálnak.
Az első D Fine óta valahogy nekik se megy a hangszóró gyártás.Jövőhéten ha megjön az Anker 1-2 napig járatom utána meg mehet a test a D Fine + ellen
Hétvégére biztos eldől ki a valódi bajnok.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #12402 üzenetére
Az. Ehhez képest az Ali-n arcpirító 118$ "fekete péntek" akcióban. Pfff...
-
Golf4
csendes tag
válasz
pècsimunkás #12361 üzenetére
Sajnos nincs.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12042 üzenetére
90 euro + szállítás jelenleg a Motion Boom. A szállítás 12-14 eurora rug.
Hát ez a Ebayes szállítás alapból macerás, és semmi garancia nincs nem lesz ugyan ott a ember mint ha amazonron megrendelné.
Aki Dockint akar akkor már érdemes kivárni egy akciót, bár az árak elég szépen emelkedtek.
120 Euro a Sima D Fine, eddig 122 euroért volt D Fine Plus.
Úgy látszik a Covidos válság elérte a hordozható hangszórók piacát is.
A Motion Boomra én is kíváncsi vagyok, valakinek nincs Szolnok megyében?
Egy Dockolo ellen jó volna össze mérni.
-
borbar
tag
válasz
pècsimunkás #12042 üzenetére
Szervusz, szerintem ők nem szállítanak Magyarországra. Nem elképzelhetetlen, hogy magánszeméllyel meg tudsz állapodni, hogy annak ellenére, csak Németországra vállalta a szállítást, plusz díj ellenében elküldi a megrendelt árut külföldre is. De a MediaMarkt nem fog ilyen kérdéssel foglalkozni.
Ajánlom figyelmedbe a Tiptranst.
Ha regisztrálsz náluk, akkor, ahogy számolom, kb. 20 USD felárral rajtuk keresztül megkaphatod az eBayen rendelt árut. (Vagy ha kiadtad a rendelésed a német címmel, megpróbálkozhatsz egyezkedni velük, hogy küldjék egyből Magyarországra.)
üdv, borbar -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11841 üzenetére
Nekem egy Xiaomi Mi 2 Lite gond nélkül müködik minden márkájú hangszóróval. Esetleg kutas a Bluetooth beállításokonban?
A párosítás előtt le lett nyomva Bluetooth gomb?
Nekem bármire rá csatlakozik a Xiaomi, szóval ne a márkában keresd a hibát.Minden más eszköz amivel korábban rácsatlakoztál legyen kikapcsolva Bluetooth terén.
-
tokyo2
tag
válasz
Nekem egy Mi8 és egy Poco F2 Pro-m van, mindkettőn hibátlanul üzemel, nagy megelégedésemre. Sztereóban 2 db Uboommal! Legújabb firmware./mármint a telókon/
-
Jarod1
veterán
válasz
pècsimunkás #11844 üzenetére
nem régen volt egy hasonló problémája egyik kollégának.,,csatlakozni akart az éppen dübörgő jbl flip 4 hez, de nem látta, a telója
szintén Xiaomi volt,, a BT beállításokon belül volt 1 kapcsoló, külső hangszórókhoz való csatlakozás, vmi ilyesmi a neve..
-
válasz
pècsimunkás #11844 üzenetére
Azért egy olyat megkérdeznék mert azt nem írtad,hogy esetleg nem xiaomi telón (csak van a baráti/ismerősi körben más is) próbáltad?
Mert ha másik telóval sem megy,akkor nem Xiaomi hisztije van a hangszórónak,hanem hibás a termék. -
Jarod1
veterán
válasz
pècsimunkás #11842 üzenetére
telefonon látható a hangszóró? Bt gomb megnyomva hosszan a hangszórón?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Unokatesóm Redmi Note 8T- je sem látja
.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11630 üzenetére
Igen én is azt mondom hatalmas a főlénye!
Csak hát itt a hangerő volt lényeg és ott a Dockin igen erőteljes és testes hangal rendelkezik. Nehéz is mást mondani helyette ami ennyi ideig bírja. Nekem a D Fine plus 3 óra 32 percet ment max hangerőn,
Allan Rossi a D Fine 2 esetén csak 2 óra 2 perces akku időt hozott össze max hangerőn.JBL Xtreme 2/3 is 4 órát megy maxon, így azt mondom a Dockin teljesen jól szerepel is jól bírja.
Az Earfun Uboom se rossz hangszóró, azért az árért szépen szól és hordozható. De bizonyos esetekben igen is el tud fogyni a teljesítménye. Nekem fürdőszobát 60/70% körül szépen kitölti!
#11631Mauzes
Igen ez tény annak is kihal az akkuja de sajnos jelenleg nincs más alternatíva ami hasonló vagy felveszi a versenyt egy Go+Playel.Mert amik piacon vannak mindegyik vagy könyebb vagy gyengébb.
És nem rendelkeznek olyan erős és testes basszussal mint a Go+Play.
Azért írtam hogy a Onyx 6/7 ami basszusban is versenyképes kb vele.
Az hogy a basszus túl sok, inkább legyen több mint kevesebb.Mikor a D Fine Plus/Onyx Studio 3 ellen mérve maga a hangkép is kicsit szebb az utobbi esetén, de legjobban ott jött ki a különbség mikor a basszusokról volt szó.
Sokkal szebb és lágyabb az Onyx studio basszusa.Sajnos az Onyx 6/7 akkuja kicsi és gyenge de hálozaton viszont szépen zenél. Még ha tönkre is megy az akku azért az 1X18650-es celláért nem kár, könnyen lehet házilag is cserélni.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
pècsimunkás #11468 üzenetére
Nagyon jó cucc, ha a nem kiemelkedő üzemidővel meg tud békélni. (Ugyanaz, mint a szintén sok pozitív értékelést kapott 5, csak a 6 már vízálló.) Hozzátenném, normál hangerőn azért ez is elmuzsikál hosszú órákon át.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11306 üzenetére
Meg egy Bambi
-
FoLey-v
addikt
válasz
pècsimunkás #11291 üzenetére
Külföldi nem játszik meg ez a kettő tetszik neki. Rózsaszín,ezüst színben tetszik neki.
-
Zamma
őstag
válasz
pècsimunkás #11206 üzenetére
Valami nem stimmel az IT háttérrel valahol... nekem is prüszkölt...
PayPal helyett Maestroval fizettem, csak akkor lett a jó, de valaki épp fordítva tudott csak fizetni...
De most épp ez a cucc tolja a dobhártyámra a decibelt, amivel azt kell mondja meg vagyok elégedve.
Ezúton is köszi mindenkinek az ajánlást! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11206 üzenetére
"Ha szól úgy mint a Flip 4 vagy az 5, akkor már ok."
Szerintem azt le kéne énekelje.
... de majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra. Majd kérlek feltétlen írd meg!"Köszi a linket amúgy..."
Szívesen! -
Zamma
őstag
válasz
pècsimunkás #11204 üzenetére
Én múlt héten rendeltem, ma kaptam meg ugyanezt a modellt.
Regisztálni nem kellett, csak űrlapot kitölteni. Viszont a Pay Pallal voltak gondjaim... de végülis megoldódott.
Az amazon.de csomagolta prime-osként, mivel az amazonon is lehet tőlük ugyanígy rendelni (tehát ha abban jártasabb vagy - pláne ha regisztált vagy - akkor azt ajánlanám...) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11204 üzenetére
" ... nem fogadja el az email címem. Kell regisztrálni is?"
Én még csak 1× rendeltem tőlük, és úgy rémlik, hogy nem regisztráltam, csak kitöltöttem a "megrendelőlapot" (a yahoo-s címem elfogadta). -
Cyborg
őstag
válasz
pècsimunkás #11144 üzenetére
60USd, de "WELCOME20" kóddal 20% lejön.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11142 üzenetére
Pár éve volt egy Tronsmart T6-os hangszóróm, attól már csak jobb lehet!
Az Earfun go egész jól szólt, és ez attól jelentősen nagyobb.
Idáig csak jókat olvastam az Uboomról, és hát oluv szerint is jó vétel.
A 42 dolláros áron meg bestbuy. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11123 üzenetére
+1 Én is elégedett vagyok vele!
Hangja is jó, jól is nézz ki és az akku is jól bírja így elégedett vagyok.
Azért most van választék, de még így is elégedett vagyok a Dockinnal.
Karácsony előtt remek akción belül fogtam ki a D Fine plust.
90 Euros akció volt de csak 1 napig! Persze még rájött a szállítás, de még így is remek vétel volt.
Amúgy én se cseréltem volna az eredeti Dockint ha nincs ilyen akció. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11121 üzenetére
A dockinon 2 helyen lehet szabályozni a hangerőt, a telefonon és a hangszórón, ez a dupla vezerlés az eredetire főként igaz.
Talán a hangszórón nem volt kimaxolva a hangerő
Igen úgy érthető, mi nekünk is kellet zene az alkohol mellé!Mondjuk még mindig jó vétel a Dockin
Hány éve van meg? -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11119 üzenetére
Csak azért tartom soknak a 6-20 órát mert Oluvot kérdeztem ő neki 3 óra 52 percet ment a sima D Fine.
Persze zene stylus is rájátszik a playtimera, de ilyen nagy eltérés akkor se jöhetne ki azonos akku kapacítás mellet.Még a 3 óra is szép max hangerőn, főleg hogy a Tronsmat T6 25 watt papíron és 7,4 volt 2600 mah mellet ment 60-90 percet max hangerőn.
Gondolom az alkoholos állapot miatt volt más az időzóna érzet! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11117 üzenetére
Akkor valami hiba volt a gépezetben!
Mert volt sima Dockinom is az ment 3 óra 16 percet maxon, azért 11,1 volt 2200 mah mellet garantáltan nem megy 6 órát 50 watt mellet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10934 üzenetére
" ... nincs jack bemenet rajta?" - így van. Annak a helyén van a TWS gomb.
Sajnos vagy sem, de ez egy trend. Egyre több újabb blutooth-os hangszóról kerül le a "jack csati". Én sem örülök neki, de spec. engem nem is zavar. Már csak azért sem, mert szinte gombokért lehet venni olyan blueooth adó/vevő kis kütyüt, amivel áthidalható a probléma.
Ha, ez dealbreaker, akkor egy nem upgraded verziót kell keresni. Bár ahelyett én inkább a Tribit MaxSound-ot venném. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10915 üzenetére
"... majd megírod a tapasztalatokat az Anker- ről?"
Megjött a cucc. Egyelőre még tart a "bejáratás" / hangolás, de az első benyomások nagyon pozitívak. Szerintem fogja tudni azt, amit a MaxSound Plus (nagy hangerőn pedig még többet). Az upgraded verzió sajnos bukta a line-in-t, de kapott cserébe TWS gombot. A micro-USB helyére type-C került, a bt 5-ös lett, és titanium driver-eket (az újabb Anker / Soundcore cuccokba ilyen kerül) kapott. Ja, és persze ott van a szuper, testreszabható hardveres EQ. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10913 üzenetére
"Én valami 30-35 eurós hangszóróra emlékeztem ... "
Olyan is akad: XSound Go ... most épp 20%-os voucher-el 36,30 Eur a vége. -
asdddsa
tag
válasz
pècsimunkás #10653 üzenetére
Szétnézek majd a régi telefonok között, vagy tényleg egy régi MP3 lejátszó lesz. USB FM vevőt nem igazán találtam.
<Adamsky> valószínűleg úgy lesz, ahogy a kolléga írja. Az Amazonon lévőt megpróbálom valami rádiót tudó eszközzel kombinálva. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #9636 üzenetére
Én is sok mindenre használom, általában az edzésemet is erről nyomom végig. 3-4 edzést kibir 70-80% körüli hangerőn ami elég jó teljesitmény.
Más felől valóban tetszik hogy Jacken keresztül bármire rá lehet kötni és valóban akkár filmnézéshez is bevethető az ereje. Néha még ennyi idő után is pislogok ez a hangszóró milyen dinamikusan és részletgazdagon tud szólni.
Végre van amivel teljes mértékben elégedett vagyok és nem kell cserélni.Az Earfun Go is konkrétan leszólja a tévém hangszóróját, igy tévére kötve használom néha. Filmet/Sorozatot nézni nagyon jó rajta, fél hangerőn szobába teljesen jó.
Még talán a W-King D8 hangjára kiváncsi lennék, vagy az Dockin D Fine 2+ra is.
De szerintem 200 eurot nem ér az új kiadás, mikor olcsobban van Xtreme 2. -
-szabi-
addikt
válasz
pècsimunkás #9127 üzenetére
Esetleg technikai paramétereket olvastál már róla?
Véreshurka,
Dockin D Fine már akkor is sláger volt mikor aktívabb voltam ebben a topikban.
Nem nekem lesz. Fontos, hogy megálljon 40-45e körül és itthoni vétel.
Hihetetlen akárhogy keresgélek a sony-nak semmi paraméterét nem találni. -
embe
nagyúr
válasz
pècsimunkás #9118 üzenetére
Igen...ennek keresem valami olcsó alternatíváját.
-
bugizozi
őstag
válasz
pècsimunkás #9092 üzenetére
Igen, csak az jóval drágább
Hja a német amazonon egész baráti az ára, köszi a tippet! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #8886 üzenetére
104 eurót sehol se látok. Visszont a 110 euroért valóban remek ajánlat!
Az biztos hogy megéri az 5 + eurot a + verzió!
Majd a D FIne 2 + ára ragadt nagyon az egekbe, még drágább mint egy Xtreme 2 jelenleg.
Még a Sima Dockin is 104 euro 95 cent. Ez miért lefele kerekitjük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest