Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19953 üzenetére
" ... én azokat pont nem használom ... "
Nem csak az változott, de azok sokkal jobban, mint a többi, amiket csak finomhangolt. Egyébként szerintem tisztább (ének, felsőbb regiszterek) lett a hangzás. Bővebben: link#19959
" ... tribit stormbox blast 1/2 hogy hogy nem ajánlja már senki??"
Neked kellene? Mire nem elég az, amid most van? Égeti a kezedet a pénz?
Az 1-nél szerintem jobb az Uboom X (és talán a 2-nél is, ha a nagyobb teljesítményt kivesszük a képletből). A 2-es ezen kívül dög nagy, és sár-nehéz.
Egyébként mindegyik jó lehet, a kérdés, mire kell (és milyen kompromisszumokat hajlandó meghozni az ember).#19955 Zοltta
" ... W-King X20 teszteket nézve jobban szólna mint ... "
Mit jelent a "jobb"? Hangosabb? Jó eséllyel. A W-King-ek arról híresek (ha nem is annyira a hangminőségről). Még nem hallgattam meg a tesztet, csak beleolvastam a kommentekbe. Az első: "The BB3 performs better indoors & the X20 performs better outdoors. I can say this because I own both speakers. (...) The BB3 has more resonant deep bass. The X20 sounds better at the loudest volumes indoors or outdoors."
Vagyis, ha az kell, hogy minél hangosabb legyen, – a súly és méret sem számít – akkor jó választás lehet." ... vettem egy Charge 3 at (...) Alig volt használva ... " – akkor arra tényleg nem volt szükséged.
" ... elösször az egyik hangszóró krepált be azután az akksi ... " – mindez már gar. időn túl?"Earfun Uboom X ezt sem igazán lehet kapni már.... "
Én az amazon.de-n látom, de itthon és a gyártónál megint nincs. Érdekes ..."Ennyiért megéri a Boom 2 Plus?" – most, hogy az Uboom X nincs, vagy csak drágábban, simán.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19953 üzenetére
"0.46 asszem ... "
Érdekes, hogy még mindig nem jött ki a 0.48
Én ugyan átugrottam a 0.46-ot, így személyes tapasztalatom nincs vele, de amit még nagyon élvezek a 0.48 alapú fw.-ben, hogy itt már végre az automata kikapcsolás végre úgy működik, ahogy annak az első pillanattól kellett volna.
Vagyis nem a kapcsolat megszakadását figyeli, hanem azt, hogy mikor szólalt meg utoljára a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest