Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Köszönöm az ajánlást! :) Szóval meg volt a 10 perces teszt, Hangerő szinkron nélkül Earfun Uboom X Indoor+ mód, tiszteséges hangerő és basszus, rákapcsoltam a hangerő szinkron és fél hangerőn jelentősen csökkent a basszus és a hangerő 30%-40%-al talán.

A Másik érdekesség ami durva, szóval eddig hangerő szinkron nélkül a Uboom X hibája az volt hogy a hangerő hangszóró maxon volt és telefonon fél hangerőn akkor a hangszór már félhangerőn is elég hangos volt de a Membránt lengett mint az isten nyilla.
    Mivel Eddig a Dockin D fine hangszórók körül forogtam arra a hangerő szinkron hiánya nem nagyon volt hatással, de az UBoom X-nek ez komolya bezavar.

Megcsináltam a nagy tesztet, Outdoor EQ 50% Hangerő, szinkronnal és anélkül.
    Úgy látszik kiderült ha a hangszóró maxon van és telefonon vezérlem a fent maradó hangerőt a Uboom X már félhangerőn is leadja a maximum basszust. :DDD Szóval ez volt a oka a passzív membrán torzítástnak.

Hangerőn Sync után fél hangerőn a hangszóró jelentősen halkabb lett 5-6 Decibel és a basszus torzítás is eltünt. Viszont új érdekesség a Uboom X eddig nálam úgy ment "Szinkron nélkül hogy fél hangerőig volt meg Outdoor módba a basszus". Amit utána emelkedett hangerő már csak közép és magas tartomány volt.

Most hangerőn szinkron után tökre máshogy viselkedik a hangszóró, oda toltam max hangerőn és lásd teljes hangerőn is jelen van még a basszus. :D

#19911<Adamsky>
    Nagy Köszönet! :) Nem gondoltam egy ilyen apró beállítás különbség így bezavarja a TECHDemo Earfun Uboom X-t.

Igazság szerint gyorsan prezentálom írásba eddig milyen volt a Uboom X.
    Hangerő szinkron nélkül Outdoor Mód 50% hangerőn hangerő talán 92-94 DB, basszus 10/10 és néha passzív membrán zörej.
    Hangerőn szinkron után Outdoor Mód 50% hangerőn Hangerő talán 86DB, Basszus 10/6
    És sosincs passzív membrán zörej, egy érdekesség hogy kb Szinkron után a Kb 70-80%-ig kell felvennem hogy utolérjem az eddigi 92-94 Decibel hangerőt.
    A másik érdekesség hogy most kiderült úgy látszik valóban a DSP Tolta túlba a kretént, mert a szinkron után teljes hangerőn jön ki az a erős basszus ami eddig fél hangerőn jelent meg. :))

Igazság szerint sok más hangszóróm volt, amik nem viselkedtek így. Dockin D Fine, W-King, Tozo, De sok-sok más márka se kattant be a hangerő szinkron hiányába. :K

Mondjuk úgy a Szinkron előtti 50% hangerőn Uboom X kb valójába Maximum basszust adott le és kb 75-80% hangerőn ment ,annak ellenére a telefon 50% hangerőre vettem.
    Most nagyobb hangerőn se torzít már úgy. :K

Szóval nagy köszönet az ajánlásért akinek Uboom X van tegyen egy probát vele. :K

Új hozzászólás Aktív témák