Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Seraph 16
üzenetére
túl nagy energiát nem fektettem a kísérletbe, de azt tapasztaltam, hogy a csúszás kb random módon változott. némi szerencsével össze tudtam úgy hozni, hogy szinkronban szóljanak. gondolom ez nem feltétlenül igaz minden kombóra, de ez egy Sony és egy Earfun párosra vonatkozott, amik ugye merőben más modellek.
engem ennél egy fokkal jobban vonz a tws, de az sem annyira, hogy emiatt beszerezzek egy második példányt egy már meglévő bt hangszórómból. több potenciált látok abban a lehetőségben, hogy normális sztereo teret alakítson ki az ember, de számomra ennek sincs igazán érdemi haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest