- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
r_zsolt
tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Nem akartam vitát kirobbantani...
Ami a lényeg lenne, hogy kiderüljön, hogy ezért az árért ez a hangszóró mit tud? Ha már kötelező árusítanunk, akkor jó lenne tudni, hogy a meglévő hangszórók sorába hova illeszkedik be a tudása alapján. El adható-e itthon ennyiért...?
#19719carl18, ha nem gond, keresnélek privátban, mert jó ötletnek tűnik az összehasonlítás.
Én, mint laikus, a Soundcore Motion+-szal (ez van nekem) tudom összehasonlítani, de itt túl nagy a különbség. Meg jó lenne, ha egy hozzá értő hallaná és mondana véleményt. -
r_zsolt
tag
Sziasztok!
EGO akkumulátoros kertigépek forgalmazásával is foglalkozunk és most új termékként megjelent egy Bluetooth hagszóró, ami a kertigépek akkumulátorával használható.
Tudtok-e javasolni itthon olyan "tesztelőt", akinek van összehasonlítási alapja és tényleg meg tudná mondani, hogy most ez jó-e, vagy nem és nem elfogult egy márkával sem.A javaslatot/javaslatokat előre is köszönöm!
Zsolt -
r_zsolt
tag
Ajánlásotokra az Anker Motion +-t szeretném megrendelni, de nem találok európai raktárban. Nem vagyok igazán járatos a Kínai rendelésekben. Attól tartok, ha valami gond lenne a termékkel, akkor buktam az egészet, mert annyira drága lenne visszaküldeni, hogy meg sem érné, ezért szeretném az európai raktárat.
Továbbá sarcot sem szeretnék fizetni..
Van esetleg valaki, aki Európából rendelt? -
r_zsolt
tag
Az ajánlott DOSS Soundbox XL-nél tud annyival többet a magasabb árkategóriában ajánlott Anker Soundcore Motion+, hogy megérje inkább az utóbbit venni?
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót szeretnék venni, 20.000 körül.
Nincsenek nagy elvárásaim.
A kertben használnám sütögetésnél háttérzenéhez. Időnként a garázsban bütyköléskor.
Nézegettem a Tronsmart Element T 6Plust. Mit gondoltok erről?
Tudtok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest