Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nyilván nagyvonalakban igazad van...de szerintem ez a történet egy kicsit túl van lihegve youtube videók ide vagy oda, én hallottam már mirtune s100 at és a saját fülemnek jobban hiszek, nem vagyok hangmérnök és nem is egy charge mellett szólt az is igaz, de hogy 20 alatt nem rossz vétel az tuti.
"Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt..."
"...de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest)."
Ezeknek az igényeknek/elvárásoknak szvsz mirtune pont megfelel..itt pl.nem annyira durva a helyzet, eq hangolás is sokat számít [link] [link] ...mondjuk ezek sem túl jó videók de azért az érződik, hogy 20 ezer alatt nem olyan rossz teljesítmény és még nincs is gatyába rázva, amúgy meg egy az egyben egy charge mellett az uboom L is elvérzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest