- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #19729 üzenetére
Én is így láttom, hogy a Design felett eljárt a idő és elég "Noname" Fealing.
Valahogy még plúszba felcsatolna rá az akkumulátort is külön macera.
Talán annyi előny ha az akku tönkre megy könnyü cserélni.Csak most van pár Bluetooth hangszóróm, mindegyikba van Litium akku és tök kényelmes csak feltöltöm és viszem és hallgatom.
(Alvás zavar, sajnos 2024 nyarán nagy remény fűztem de voltam Alváslaborba, 1 éjszakát ott aludtam 6 óra alvás volt és az orvos azt mondta nem talál semmi eltérést.
Végül meséltem hogy Benzodianemet használok alvás túrbózására (xanax) és azt mondta talán az is bezavar mert csökkenti a mély alvást, csak ez egy csapda mert eleinte ha az ember nem tud aludni, 1 db 0,25mg Xanax és alszik a ember, csak ez allatomos csapda mert utána már nem elég, és emelni kell 0,5mg-ra aztán ez se elég is kell 0,75 vagy 1mg.
Egyszer nagyon, de nagyon kimerült voltam és bevettem 4-5 db Xanax Sr 0,5 éjszakára.
Aztán másnap, gyakorlatilag képszakadás volt "Blackout" Nem emlékeztem mi történt.
Telefonon találtam videót hogy kint voltunk futni, sportolni...)
Sajnos alvás zavar esetén már sok mindent csináltam, "Mitrazapine" altató antidepresszáns, Agomelatin, Xanax, Citromfű magnézium, Kamilla tea, magnézium Glicinét, Glicin aminosav, mozgás sport és társai de valahogy még is elégé nehéz.
Inkább az a fő bajom hogy hiába van 8 óra alvás másnap még is kimerült vagyok.
Legrosszabb talán akkor volt mikor a 30MG Mitrazapine és a 0,5 mg Xanax mellet aludtam és másnap reggel olyan volt mint ha teljesen kimerült lennék, mindig úgy ébredtem mint akit agyon vertek, szenvedés volt akkor aludni. Csak telefonon miértem a alvás időt 8-9 óra volt és még is úgy éreztem mint akin át ment egy tank.Aztán a Xanax függöség is azért rossz mert ha nem veszem be akkor este nem alszok, valahogy egy ördögi kör.
Kis offtopik, de remélem belefér úgy se olyan izgalmas a topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest